Jump to content

Shrek

Members
 • Content Count

  1,859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Shrek last won the day on December 21 2020

Shrek had the most liked content!

Community Reputation

745 odlično

About Shrek

 • Rank
  Super Ricer
 • Birthday 07/05/1970

Other informations

 • Car modell
  Mazda6, Mazda6, Mazda 6

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  POSAVJE

Recent Profile Visitors

653 profile views
 1. Shrek

  Gume

  So falken japonske?
 2. Že primerjava armature med šestico letnik 08 in 13 je minus pri 13. Če hočem iskati frekvenco na radiu, moram pri 13 letniku prav pogledat na displej, kam moram pritisnit. Na 08 letniku lahko tipam po armaturki brez pogleda.
 3. Lada NIVA je še vedno zakon.
 4. No, da je hibrid za mestne ulice in ljubljanski grad...ne vem, no... Ta ima 150 konjičev, ki se lahko uporabijo povsod, tudi v gozdu. Sem vozil hibrida, pa vem, da ni razlike pri sposobnosti vozila. Kolikor pritisneš stopalko za plin, toliko avto gre...
 5. Honda CR-V :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Honda CR-V Hybrid AWD 2.0 Lifestyle e-CVT, letnik:2021,41040 EUR :: www.Avto.net :: A to ni to? Pa še hibrid je...
 6. Če se išče ročni menjalnik, priporočam 165 CX5, če pa avtomatik, pa CX5 194. To so zaenkrat preverjeno dobri motorji. Za CX30 še ne vem na dolgi rok, kako se X motor obnese...bi vzel 150 konjičev. To je, kar se motorja tiče. Je pa v CX30 dolgočasna armatura kot v starem trabantu... Honda mi ne sede zaradi turbine. Če bi, bi vzel 2.0 motor brez turbine..
 7. Turbo mlinček za monovožnjo v obratih...
 8. Shrek

  Gume

  Nokian je finska guma iz rusije...no, ogromno njih.
 9. Shrek

  Gume

  Zimske 4 mesece...
 10. Shrek

  Gume

  Ne glej na obrabo, ampak na oprijem. Ja, dunlop je najboljša, ampak toyo ni slaba. Pri meni mora predvsem smer vrtenja, če je možno, drugo kar je, pa morata biti najmanj dva vzdolžna kanala neprekinjena.
 11. Antifriz samo tisti, ki mora not, ki ga priporoča proizvajalec! Vem za primer, ko je zaradi antifriza motor zaribal.
 12. Shrek

  Gume

  Jaz bi vzel TOYO ali DUNLOP.
 13. Med 6,5 in 7...normalna vožnja... 08 letnik pa dobrih 8...
 14. Pridi in se pelji...poezija za normalnega človeka. Poraba je relativen pojem...odvisno od relacije. Poraba se za moje pojme meri na istih relacijah z istim voznikom in različnim avtom.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.