Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Ej...LabiGT..res hvala za pomo?

Ti si na? mojster za gume..

Jaz bom verjetno vzel continetal suv 5.ker te prvogradnja je cela JEBA...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ej...Alex jaz bi ?e malo po?akal pregledal ostale Mazdurine..ta ima precej km...res delani servisi ..samo.??? Materjali so ?e rahlo utrujeni. lahko bo glih tebi kaj crknilo...verjetno bo? najdu kaj bolj?ega. ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?a ne po?iva
Napisano

Ej....stari pol pa pojdi z zapisnikom od zavar.TRIGLAV na mazda servis Avto plus do g.Damjana naro?i navo ?ipio ?e si tam pred 11 uro naro?ijo in drugi dan je na servisu...javi kaj...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej...Alex blo mi je v zadovolsvo da sva testirala mojo benz.mazdurino in tvojo m6 dizel..zdaj si se prepri?al osebno z vo?njo kak?na je razlika..dobro si opisal dana?nji test.verjetno tebi bolj ustreza Mazda 6 skayactive dizel 175.k.verjetni bo treba po?akat na nov motor skayactive x.2.0 benz.16:1komores.razm.visok Navor.bo zanimivo...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Je normalno ja, zato ker mora biti izpolnjenih nekaj pogojev da istop dela.

Res jeeee,,,,motor segret,na delovno temperaturo,privezan z varnostnim pasom,lu?i na avtom.itd...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.