Skoči na vsebino
Mazda 6e
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Jaka32 napisal:

Zdaj sem ze dvakrat ta teden videl Suzukija, ki je zelo podoben Corolli.

Mogoce kdo ve zakaj tako delajo? So se zdruzili? Ni nobenih "avtorskih" ipd.?

Te Corole Suzukiji so že kakih 5 let na trgu. 

V Induneziji imaš še druge skupne modele TOYOTA. Tudi v kombinaciji s SUZUKI, ISUZU in DAIHATSU  znamko.... :nevem:

Tole sem slikal tam na istem parkingu.... :nevem:

Screenshot_2026-01-07-17-20-03-384_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2026-01-07-17-19-57-216_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2026-01-07-17-19-57-216_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2026-01-07-17-20-03-384_com.google.android.apps.photos.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazda 3
Napisano

Torej podobna pesem kot pri ostalih Mazda  dizlih... :nevem:. Paziti moraš na vse opisano in še stari rezervni deli bodo za 1.8 bolj redko dostopni..... 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazda 3
Napisano
pred 20 urami je denis099 napisal:

Pozdrav,

Cisto nov na forumu... :) gledam tole mazdo 3..cena mi je ok...kako pa se obnesejo te masine, elektronika, karkoli ko je treba bit previden?

Hvala za odg in srecno vsem!

Mazda Mazda3 1.8 Plus LED-XENON-NAVI-KAMERA, letnik:2020,14990 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

Bejži od dizla..... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

Kar se tiče smučarije je mogoče en dober pokazatelj osnovnošolska zimska šola v naravi. Po trditvah učiteljev se že kakšno desetletje ali dve opaža trend, da med opcijami dejavnosti otroci vse manj izbirajo smučanje, čeprav si opremo lahko izposodijo.

Tako množičnega smučanja kot smo ga imeli v času Križaja, Svetove, Petroviča...ko je smučal praktično vsak, ne bo več. Pomoje tudi, ker je zadnje čase stvar postala svinjsko draga.

Nimam občutka da bi se nam Evropejcem standard dvigoval, se pa povečujejo razlike. 

Če Evropa hoče dvig standarda, se mora zgledovati po ZDA pa koga napasti. 

Verjemi mi, da nam je tukaj bolje kot v ZDA.... 🤗 Govorim o večini ne o višji klasi-eliti. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 18 urami je jures napisal:

Bini kje ti zivis? Denar je, ljudje si privoscijo, kaka elita? Poglej navadne slovence, vsak ma ze avtodom za 60k. Standard je narasel povsod.

A misliš da so okoli mene bili te dni na smučiščih elita? 50% Slovencev.

Vcasih je tezko priznati, da nam je uspelo.

Poglej letne pavsale 4k do 8k, in ga tezko dobis, sami slovenci.

Kaj je od tega napisano zgoraj težko razumet.... 🤔

Ja to, da se krepko motiš.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

Mam sp ves zasluzek zasluzim sam. Srecno 2026

No no Alex daj prosim datum telih nočitev....😅

Spet se izmikaš....govora so zimske počitnice oz med Olimpijado...

Dolomiten Hotel imamo mi poleti drugače pogodbeno ceno 55€ na noč....

To bo spet neskončna debata kjer bodo jabuka hruške.

Ti nihče nič ne očita glede statusa in zaslužka ampak ne imej nas za norce kako večino naših državljanov lahko letuje v Italiji po tistih cnah kot si napisal.... 🫣

Tisto so elita in nič drugega in teh je za vzorec glede na število nočitev.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 5 urami je jures napisal:

Bini kje ti zivis? Denar je, ljudje si privoscijo, kaka elita? Poglej navadne slovence, vsak ma ze avtodom za 60k. Standard je narasel povsod.

A misliš da so okoli mene bili te dni na smučiščih elita? 50% Slovencev.

Vcasih je tezko priznati, da nam je uspelo.

Poglej letne pavsale 4k do 8k, in ga tezko dobis, sami slovenci.

Že vidim, da si krepko v višjem razredu glede zaslužka, zato misliš, da smo vsi tam kot ti a žaw ni tako.... 🥴

Malo poglej statistiko plač pri nas pa ti bo bolj jasno kje smo! Ne pravim pa da nam gre slabo, zato ker dosti potujem in vem kako se imajo v večini ljudje po svetu...:nevem:

Ps, elita je izuzeta! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Elita se mora pokazat za OI.... 🚠⛸️🛷

Bodo kmalu padli na trda tla.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 13 urami je jures napisal:

Zimske Sailun so v funkciji, bile ravno na hudih zasneženih klancih (govorim o cestnih razmerah ker snega ni buhve kva), in steptanem snegu pri -10, dobra guma, brez očitkov, tle tudi program 'trail' RAV4 odlično deluje, Sailunke bodo še za tretjo naslednjo sezono kljub kilometrom nad 30.000km.

Kupil letne, mamo 4 voze pr bajt. 

Jaz menjam gume zarad kilometrov na 2-3 (max) leta, verjamem da se guma katerakol že je nima časa postarat zato deluje optimalno tiste 2-3 leta, spet ne glede na znamko.

In ja sem 2 rwd avta vlekel ven (parkirala v klanec pametno ni kaj), ne rabis niti keten, ceprav jih mam vedno s sabo. 

Zdaj pa ze rezerviran Passo 'totale' za Februar. Kere pa cene okoli Sella Ronde ker prihajajo olimpijske, hocejo tud 50.000€ za 3 osebe za 5 dni. Svaka čast. Pod 2000€ pa težko da dobiš na pametnem placu. Pa nobenega pravega snega v centralnih Dolomitih, res porazno vsaj nastrelajo ga sedaj lahko ko je mraz. Gremo mi nazaj proti Stelviu....ali pa celo Francijo.

Skratka Sailun smuča in uživa

So tole že spomladi nekako napovedovali! 

Dobro, da je to samo to zimo.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Kaj te vem. Vzamem ven. Pa če ne pušča, vozim.

Sem 1x prišel do njega. Je vzel ven in rekel ne pušča. Vozi.

Sem rekel je ok? In je bil komentar, lahko ti jo samo prisilno zluknam in flikam.

Jaz nebi mirno spal,da jo ne zaflika, ker če ti na AC spusti ni najboljš.... :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 12 urami je GregorV napisal:

Katere dvigalke so dobre kvalitete, torej primerne za naše premium Mazde? 😄

Ker jaz uporabljam eno Kitajsko staro kakšnih 20 let. 😁

Če imaš kaj podobnega kot so tele na sliki je ok 👍, pa dveh ne potrebuješ. 😁

Fino pa je, da niso kolesa od dvigalke ravno na fugi, da se pri dviguvanju lepo prilagajajo.... :nevem:

pred 5 minutami je Scr3am napisal:

Imel isto situacijo 15.11.25 ko sem menjal gume in odstranjeval kamenčke iz profilov, ter opazil vijak v gumi še iz pretekle zime 🤣. Na srečo guma ni spuščala tako, da sem se naslednji dan odpeljal do vulkanizerja pa je bila zadeva rešena.

IMG_20251115_113859.jpg

IMG_20251118_084118.jpg

Če je vijak zarinjen dovolj globoko običajno ne pušča ali zelo, zelo počasi! Žebelj je svinja.... :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-30 Skyactive X
Napisano
dne 24. 12. 2025 ob 20:21 je BokiAT napisal:

Pozdravljeni. 

Prosil bi vas za pomoč. Odločam se o nakupu CX-30/2.0/X186/AT/GT+/Sound letnik 2021 z 57.000 km in avtomatik. Moram priznati da nisem ravno auto navdušenec in o avtih ne vem prav dosti. Zanima me predvsem zanesljivost tega X motorja napram G verziji. Ali lahko pričakujem kakšne težave? Seveda pregledujemo internet in veliko ljudi predlaga pri teh kilometrih čiščenje karbona v motorji. To drži? Res vam hvala za pomoč. Lp Boštjan

Jaz imam komaj 40kkm a sem zadovoljen od prvega dne.... :bravo:

Ps, pri 60kkm moraš menjat svečke na motorju, če niso že bile menjane! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Sem že stokrat napisal, da ko vidiš v Mazda servisu- delavnici odprte v večini dizel mašine ti je lahko jasno koliko je ura.... :nevem:

Je pa tudi vprašanje zakaj je to tako.... :whatever:

Hvala bogu, da nekaterim dobro predejo in da so zadovoljni z dizli.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.