Men se to sicer ni zgodilo, je pa res, da na gladkem asfaltu v mokrem je bila res podpovprečna, zato sem zamenjal.
Sem se pa danes v Kopru prepričal, zakaj @Alex je tako robantil čez njo v vožnji skozi krožišča v Kopru. Sem bil ravno takrat v Kopru, ko je bilo konec šihta in kako tele Koprske kamikaze vozijo skozi vsa ta krožišča. Če moraš ustavit, ma ni več šanse, da prideš na vrsto. To je dobesedno škripalo skozi. Noro res, pa sem mislil, da imamo večino pacientov kle v LJ pa vidim, da so naši pacienti še dokaj v redu.
Bo enkrat Alex demonstriral tale rally in borbo za prostor. Nazadnje sem to videl v Beogradu.
To ji čim prej svetuj - naj sproba, kako se avto obnaša blizu 0 %. In to v bližini doma ali pa kake polnilnice. No, saj šuko je pri vsaki bajti, če se takoj ustavi. Ampak ponavadi tudi pri 0 % EV še peljejo kak kilometer, eni celo več deset km.
Posledično jo bo (in vas ostale) manj strah ...
Hudič je le, če to začneš izkoriščati. Potem te pa kak sneg preseneti.
A ni priporočljivo ne iti pod 10%,ker dolgoročno škodi bateriji... 🤔
Forumaši - ali ima kdo CX-30 s 122 konjički pod pokrovom?
S sinom bi rada iz prve roke izvedela, kako je voziti takšno kočijo. Tukaj je veliko debatiranja, da se potrebuje močnejši motor. Vse jasno, ampak človek ima nekje (predvsem finančno) mejo. In če ne gre za divjaka, bi rad videl, kako se to v praksi obnaša.
Čist vredu bo, če je tako kot praviš. Malo slabše potegne kot M3 a vseeno nebo oviral prometa....
Jaz sem jo vozil kot testni avto avtomatika in nadomestni ročni. Jaz bi vzel ročnega. 👌😉
Podobna zgodba kot pri nas včeraj, ko smo mislili po popoldanskem picniku iti v Velenje na koncert z e-Box-om pa je sestra ugotovila, da je pozabila avto v delovanju in ji je klima požrla v 4ih urah za do 100km dosega.... 😁🥴🫣 Od nas je do Velenja in nazaj 2x45km...
Očitno ga oni samo reklamirajo, ker naj bi se vse - tudi za ceno - zmenili s stranko. Oni naj ne bi vzeli niti provizije. So pač prodali nov avto in naj bi bilo to dovolj.
Vsekakor zanemarjenost odvrača.
Kakšne pa so torej na kratko razlike med 122, 150, 179 in 186 konjskimi? Ali je to pomemben faktor? Fant vozi zelo umirjeno, ni za divjanje. Bolj mu gre za zanesljivost, zmerno porabo in mirnost motorja.
Jaz bi tega verjetno vzel, če bi gledal starega! Je skoraj 22 letnik in ful oprema...
Tej zadevi sem posvetil veliko časa. Fora je v tem, da imas lahko taksen stil voznje in taksne dnevne relacije, da dejansko ne opaziš. Jaz pa se vsak dan 1h vozim 50-80 km/h za tovornjaki in to je obcutljivo obmocje. Npr. v mestu in na AC se ne opazi. Pri g140 pa se ne opazi pri nobeni hitrosti.
Zelo pomembno je kako začneš zategovat, sicer to že verjetno vsi veste ampak mogoče še komu pride prav. Zateguješ jih križno v cca treh krogih do končne zategnjenosti, da se feltna lepo vleže in je do jeseni bp, 1000x in več preizkušeno.... 👍😉
Žena nepravilno "ugasnila" avto. Aku spraznjen čist oz. zgleda ,da ima neko varovalo, ker je nato v 10min bil poln. Poskušal sem sam polnit vendar ni hotelo zagnati programa.
Možakar prišel v malo več, kot pol ure. Vklopil booster in problem rešen.
Moram pohvalit MES. Hitra odzivnost in zelo prijazni vsi... od sprejema klica, do potem mehankarja.
Kljub temu, upam da jih ne bom več moral klicat. 😄
Kam se ji je tako mudilo, da ni imela časa pritisnit tipke.... 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje si to bil.... 🤔😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani