Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je etcho napisal:

S tako slabim avtom nimaš kaj počet. Prodaj ga in si čuvaj zdravje.

Samo imam občutek, da niso še naredili tako dobrega avta, da bi bilo zanj vse ok. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V bistvu se niti ni dosti povišala cena goriv. Med golobnjakovimi blodnjami  in zgrešenimi ukrepi se je to dosti bolj drastično podražilo. 

Sedaj par centov za goriva je sitnica, kot bi rekel Bing.🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Očitno bo zdaj res drugače - tako kot boga ne vidiš, imamo očitno zdaj opravka z drugimi nevidnimi bitji.

Vsi pravijo da na deloviščih ni nikogar, DARS pa pravi da so, ampak so nevidni - napol božansko tole zveni al pa vsaj nekoliko mistično.

WWW.ZURNAL24.SI

Bralci so nas opozorili, da na gradbišču primorske avtoceste na območju Postojne po uvedbi nočnih del ni opaziti večjega števila...

PRAZNO GRADBIŠČE ALI VARLJIV VTIS? Dars pojasnjuje dogajanje pri Postojni https://share.google/wKDzCdVZTHwMsPoWO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Prehitel si me... to sem prvo pomislil, ko sem prebral Alexov post. Logično bi bilo, ker jih kar dobro zagovarja... se mu bodo morali oddolžit.

Ne. Na neki drugi ravni.

Sam nisem bil nikoli v nobeni stranki, niti v zvezi komunistov.😉 Edino med pionirji sem bil, ker sem moral bit. Sem pa bil sindikalni zaupnik v nekdanjem Tomosu. Takrat smo bili sindikalisti res nekaj vredni. Delavcem smo zagotovlli  klime v prostorih, prezračevalna okna na strehah tovarne, bone za hrano za nadurno delo ...

Tej pajaci, ki se imajo za sindikaliste danes, so pa sami sebi namen.V bistvu so samo podaljšek levim vladam. Da bi vsaj par kil krompirja in zelja nabavili za člane, ki so včlanjeni v te fake sindikate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Počak, ni še konec... Boš vse nazaj z DDV vrnil. Če hočejo minus z interventnega zakona pokrit bodo morali DDV dvignit za 2%. Na konc boš ti na slabšem, bogataš pa na mnogo boljšem.

Kaj pa, če bom tudi sam imel kaj od tega.🤗 Ne direktno ampak ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

Sam če bi pernati to naredil bi zdajle ti tulil od histerije in se zgražal, temu gologlavcu pa vse odpuščaš. Pred volitvami je namreč čisto drugače govoril, ko je iskal glasove... a tudi to si že pozabil. Mater pa ne zgledaš tolk star, da bi te spomin zapuščal. :nevem:

Pa kaj je teh par centov v primerjavi z par sto evri, ki jih je vsak zaposleni izgubil na leto, pod vladavino pernatega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Seveda vse mora zdaj vrnit, če kdo ni verjel kaj smo eazlagali, ko se je zgodil kolaps pred nekaj meseci na pumpah. Kolaps se je zgodil, da se pomaga jajotu na oblast in ta zdaj vrača usluge. Bogi Alex in podobni so pa računali, da bo litrček bil spet 1€ tako kot nekoč.

Še Šircelj naj DDV zviša kot se že razmišlja pa bo sploh super. Hja luknjo, ki jo bo naredil interventni zakon namenjen bombončkom bogatašem bo treba pokrit. Pa sve če to narod da plati/pozlati. Haha, prav na smeh mi gre.

Nimam problemov z ceno goriva. 

Dokler je pod 2€ je v redu. Drugje je še slabše kot pri nas. Teh par centov podražitve je mačji kašelj. Tudi pernati bi enako zvišal cene , če ne še več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

So zagotavljali, da bodo delali za ljudi. In delajo, za bogate ljudi. Kaj praviš @Alex, nova vlada (ne trg) ti je zvišala ceno dizla za 6 centov? Račune Petrolu, ki je pomagal rušit prejšnjo nesposobno vlado, bomo poravnali vozniki.

WWW.RTVSLO.SI

Vlada je z uredbo do decembra podaljšala regulacijo cen določenih naftnih derivatov. Hkrati se zvišujejo najvišje dovoljene marže...

Nekje morajo dobiti denar, da zakrpajo skoraj milijardno luknjo, ki jo pustila prejšnja vlada. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano

Ha ,ha, danes na poti iz Kp do Ljubljane do na petih mestih kosili travo. Izgleda, da so zaradi strahu privlekli na plano vso mehanizacijo, ki jo imajo. 😄 

Tudi na odseku pri Postojni je bilo danes nenormalno veliko delovnih strojev, kamionov, delavcev. 

Jih nisem videl toliko skupaj zadnjih par mesesev. Če to pomeni,da bodo res prej končali dela, ok. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 5. 6. 2026 ob 12:40 je goB napisal:

Novi CX-30 bi naj prišel šele leta 2028 ali 2029.

Očitno jim je ta avto res uspel v vseh pogledih in je še vedno zelo aktualen. Bravo Mazda. :bravo:

Če bo res, kar sem prebral o tem novem Z motorju ,bo precej zanimivo vse skupaj. Skupaj z pomočjo elektrike naj bi ta novi 2.5 motor ( ni dino - delal naj bi podobno kot naš X motor), imel okoli 240 konjičev in 340Nm navora. 

Ne bo ga treba priklapljati na elektriko( blagi hibrid) , samo z elektriko pa naj bi prevozil od 30-40 km. Tudi menjalnik (samo avtomatski ) bo nov, modernejši. 

Še dobro , da ga niso tlačili not od Toyote. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 9 urami je GregorV napisal:
WWW.AVTOMANIJA.COM

Japonci sporočajo, da so za modelsko leto 2027 pripravili paket novosti za najbolj...

Bo bil že čas, da naredijo nov model CX 30 po tolikih letih. Nič še ne kaže na to. Vsaj za drugo leto ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brake-in nove Mazde 3 & prvi servis
Napisano (urejeno)

Tu govorim o hitrostih, ko si že krepko nad dovoljeno hitrostjo na avtocesti. Ko vozim penzionistično , po omejitvah, tudi pri meni ne gre nad 6. Prej precej manj. Nazadnje je bila poraba do Kranjske Gore( po Italijanski strani ) 5,6l/100. Seveda vse umirjeno, po omejitvah. Se mi ni nikamor mudilo. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Boss napisal:

To drži... redki so dizli, ki se z veseljem zavrtijo nad 5500 obratov. Zato je tud uparjen z biturbom in res ni najbolj zadovoljen, če se ga matra v nizkih obratih. Sej je fajn k ne kur veliko, ampak pol k pa je treba kolektor spucat pa še kej druzga pa hitr ugotoviš, da mečkanje ne cesti ni blagodejen ukrep za denarnico. 

V bistvu tudi ko ga zelo razpihaš po avtocesti, ne pije grozno veliko. 

Čez 7 litrov/100 v bistvu ne pride nikoli. Vsaj moja 6-ka ne 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 minutami je Boss napisal:

Mogoče je pa zato imel tolk problemov z dizli? :nevem:

Po moje ja. Mazdine dizli ne trpijo, da se jih vozi skozi na nizkih obratih in da se cijaziš z njimi. To so športni dizli, ki se radi zavrtijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 25 minutami je Janez007 napisal:

Razloži prosim zakaj?

A nisi še nikoli opazil, da če se samo cijaziš v kolonah in po mestu, da se motor uleni. Rabi kar nekaj kilometrov malo bolj živahne vožnje, da začne ponovno dihati in bolje gre. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 28 minutami je godlike napisal:

A ne opaziš, da govoriš kot desni politik? Sa sebe demamtiraš.

Al pa imaš spomin kot zlata ribica. 

Ampak še vedno so na oblasti in sprejemajo tako kako neumnost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.