Žal so vse barve take. To je novodobno šparanje v imenu "ekologije". Jaz sem se ravno na podlagi zapisov na naših, ter tujih forumih odločil za navadno belo barvo. So pa Mazdine barve res že skoraj Too Much, na mojem cliotu 2013 sem imel samo en odkrušek na havbi po 12 letih.
Če se boš odločil za folijo PPF, skrbno premisli komu boš zaupal. Eno priporočilo od mene je Avtokozmetika Kristal. Moraš pa vedeti, da imajo majstri dolge čakalne dobe in kar navite cene. Ne bi pa zaupal nekomu, ki se s tem ukvarja kot dopolnilno dejavnostjo. Vedeti moraš, da lahko gre marsikaj narobe(praske v laku, mehurčki pod folijo, etc.), ter težave pri morebitni kasnejši odstranitvi( lak se prime na folijo).
To je bolj "špranje", kot ekologija. Namreč, na novih mazdah je debelina nanosa barve skoraj pol tanjša, kot je bila recimo na moji 6-ki, prve generacije (letnik 2004). Takrat je bil nanos od 150-180 mikronov. Barva pa je bila dvokomponentna akrilna. To je izredno trda barva. Se sploh ni poznalo kamenčkov gor. Nato so prešli, kot vsi proizvajalci na vodno barvo. Na trenutni 6-ki je že bolj tanek sloj. No in na cx30 je pa še tanjši sloj. Tako prišparajo veliko denarja.
A je machine grey Mazdina barva tako tanka in zanič? V petek je bila prva vožnja zjutraj po posipani cesti pa imam na havbi že par pikic oziroma odkruseno barvo.
Kaj bo po zimi? Katastrofa od barve.
A so druge barve kaj bolj vzdržljive in debelejše?
To ni normalno.
Ena zimska...
To je to. Zelo tanka barva pri vseh novih mazdah in posledično boš imel po vsaki zimi več pikic. Rešitev je edino prozorna folija na sprednji del havbe.
NI zastonj, ampak je 2k, praktično kot da jih stran vržeš.
Ne, pri x motorju imaš bolj športno vožnjo, če je potrebno .Ali pa maš na drugi strani enako, normalno vožnjo z manjšo porabo od mini dinota za pribl. 1.5-2 litra/100.
Kot sem razumel iz pisanja zagovornika dinotov je mini dino pač v redu za ta denar. Ne moreš pričakovati čudežev. Če hočeš boljši Cx motor moraš pač dodati dva jurja sli kolikor že. Najbrž ni zastonj dražji. 😉
Verjetno se že lahko prodajajo pri nas. Ko jih dam dol, pogledam, če je res A zraven.
Ne, to so pač gume za prvovgradnjo. In so po EU zakonodaji. Le, da so v mokrem pač polom. In so za slo trg in ostale EU trge "v redu" . Recimo v Skandinaviji vgrajujejo med drugim tudi gume Conti.
Ja je... Jaz če ga pritisnem po regionalki bom takoj dvignil povprečno na vsaj 7.5 ali več...
Saj pravim da ko na stopalko dvakrat fajn pritisnem da ga zbudim je včasih trenutna tudi 30l/100km ali več...
Ampak bolj me je zmotilo in moti od vsega števec goriva... Ne more po 60-80 prevoženih se pomaknit nazaj gor no.
Tukaj nekaj ne štima.
Saj bi zamenjal za x186....
Ampak sem verjetno nekaj zgubil na vrednosti... Pa servisi so dražji in bolj pogoste menjave svečk...
Ni za verjet vsemu, kar prebereš na mazda forumu. Počasi boste ugotovil, nekateri, ki ste kupili baby Dinote (po priporočilu nekaterih, ki niso v penziji in pač nimajo super motorjev) da ste se malo ušteli.
Sedaj se še vedno vozim z izredno spolzkimi Bridgestone T005.
Ta guma je res porazna na mokri cesti.
Kaj pride gor, pa naj ostane skrivnost. 😁
To gumo T005 bi morali prepovedat z zakonom. Ko sem jo zamenjal z Conti 7 je bilo dobesedno kot dan in noč. Z njo lahko voziš v suhem in mokrem enako hitro.
Ne nisem parkiral s prvim koncem navzgor. Je v garaži in poden je raven...
A grem na servis vprašat zaradi tega.
Ful žre med drugim.
Pod 7 litrov ne pridem razen če vozim kot penzionist....
Čim na ravnem pri 40-50 malo na gas dotaknem je trenutna tudi 14-16l 100km...
Če ga pa pritisnem je pa tudi pri ogretem lahko >30l/100km.
Ampak bolj me matra tist kazalec goriva.
Tukaj je pa razlika med mini dinotom in x186. V porabi. Jaz spravim mojo cx30 na 7l/100 edino tako, da ga gonim do nezavesti, krepko preko omejitev.
Ko smo imeli trije s tega foruma na preizkušnji ta tvoj motor, smo takoj ugotovili, da pije več. S časom bo poraba mogoče malenkost padla a spet ne toliko.
Še nekaj mi razložite. V torek na poti domov sem tankal... Naredil nekaj deset kilometrov... Naslednji dan zjutraj je bil cagar za tank skoraj eno črtico dol...
To ni normalno.
Danes zjutraj pa spet skoraj poln in range je bil višji... Za range že razumem. Kako gre pa lahko cagar za gorivo nazaj na polno pa mi ni jasno.
V nobenem avtomobilu do sedaj tega nisem doživel. Pa imam že več kot 600.000 prevoženih kilometrov za sabo...
Možno je, da se ti je zataknil plovček v rezervoarju, ko si kje v kakem ovinku šel hitreje. Kaka snet v rezervoarju.
Z avtom, verjamem, če pogledaš, je stalno gužva na cesti med Lucijo in Koprom, nimaš kje rasterat.
Če pa pogledaš 25-ke ...
Verjetno je naprava zmožna preverjat hitrost samo do 99,9, verjamem, da je šel več. Mularija vgrajuje kite 70cc, mašine od 150, 172, 200cc na ogrodja Piaggio Zip, ki je skonstruiran za 25 km/h. Redko kdo nadgradi še bremze ali da gor boljše gume. Pravi smrtonosni projektili.
Tud jaz nimam občutka, da so trde, ampak res letne na suhih in vlažnih cestah so enormno boljše od teh. Pol pa še to, da imam od poletja tud letne nove pa to prinese še večjo razliko v filingu. Prej med Bridgeston pa temi GY ni bilo toliko občutka, ker je navor obe zavrtel v prazno na mokrem. S temi letnimi GY F1 pa moraš to že zanalašč narest, da zavrti v prazno in dejansko prej avto poženejo naprej, kot pa da vrtijo v prazno.
Itak, da, so letne GY radirka. Jaz se čudim sinu, ko vozi 6-ko,kako pripiči v ovinke in to se drži kot klop. Je še hujši za ovinke kot sem sam.
Drugače pa on za razliko od mene vozi vedno po predpisih. Na splošno sem opazil, da mladi vozijo veliko bolj umirjeno.
Kolk časa jih že imaš? Jaz bom menjal svoje GY za Dunlop. Sem šel s top letnih zdaj na tole zimsko sranje od gum. Delno je sicer problem, ker so stare 6 let, a nikoli vožene po vročem asfaltu in shranjevane po pravilih, profil na tehničenem zmerili pri 5,7mm. Ampak te gume mi že od samega začetka niso najbolj ležale in ustrezale. V brozgi so zanič, na mokrem tko tko... se pa izkažejo v mrzlem snegu in so precej tihe. Najtišje zimske kar pomnim.
Tko, da počakam še kakšen mesec, da mine tale vulkanizerski boom pa naročim ali konec decembra ali v začetku januarja nove.
Moje so tudi stare 6.let a imajo ful profila. Začuda niso trde (wredestein).
Jp cena precej normalna, sem pa enekega mnenja glede zaslona. Res me zanima ali je na forumu kdo, ki mu je všeč ta TV ekran naliman na armaturko. Ni mi jasno kaj te oblikovalci razlišljajo, verjetno je to najceneje.
Ne, to je trend v kitajski pri električnih. Čim večji ekran v avtu in čim bolj brutalni pospeški. Tale izvedba mazde ma v kitajski veliko boljše pospeške kot ta ta ostale trge Japonci so to malo ublažil. Čudi me, da nisi dodali malo več gumbov not. Sicer pa a niso šli pri novi CX-5 tudi v varianto "led tv v avtu."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko odpreš malo šipo pa je. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani