Hehe nismo se prav razumeli. Sem družinsko človek in potrebujem velik avtomobil, ne pa hitrega. Za podvozje sem vprašal ker so tudi razni tuji novinarji ma yt izpostavljali kot problem..pa sem vprašal, če je to prava deformacija ali zgolj šminka 😉
Boš dobil 100 in en odgovor o vsem mogočem, le to, kar sprašuješ ne. 😉
In potem ste šli vi trije testirati in primerjati oba avta 😂😂
Ne, moj prijateljček. Če bi hodil v šolo in bi znal bolje brati, ne pa hodit okoli šole, bi vedel, da smo mini dinota testirali trije člani mazda foruma. Modri dirkač (oziroma x), bo potrebno večkrat bit na tem forumu, da ne bomo streljali neumnosti. 😉
To so pa bučke, vsak motor pred redno proizvodnjo dela na max obratih nekaj ur....najbolje da voziš penzionistično do 100.000 km....da se mašina uteče 🤔🤪🤣😉, še nisem slišal da bi kak motor zaribal če si ga ok ne ravno z 0km pritisnil do konca...mogoče kakih 1000km to je pa to.....enako ce ima motor rdece polje na 650rpm ga lahko bp pritisnes veckrat do tega polja, ampk vecina folka ne ve za kaj ima na stevcu 6500+ obratov.....kot pravi @Alex.....motor ne bo kar ribnil ce ga bos vozil v visokih obratih....aja res pa je da ne bos mogel napisati da imas porabo 5.9😉🤣🤪🤔
Dobro napisano. Tukaj se tepejo performansi z porabo. Ko nekdo napiše, da ima z mini dinotom porabo 6 litrov, nam je ostalim ki imamo cx30, takoj jasno, kakšna vožnja je to. 😉
Ker, ko ga voziš, kot je treba in da recimo x motor ali mini dino da kaj od sebe, ne bo več poraba 6 litrov/100.😄
Socer pa, če potegnemo črto, vsak naj kupi tisto kar mu paše in kar si lahko privošči. Ko ne bodo delali več X motorjev, bodo baje bili zelo iskani. 😉
Bomo videli, kako bo pri prodaji cx30 in kateri motor bo držal višjo ceno.
Meni osebno ni nobeden od teh dveh motorjev prav top oziroma sanjski motor. Mi je pa x motor za odtenek in za moje potrebe boljši.
Pa nobenega ne silim niti nisem silil, da mora kupit x motor. Povem moje imnenje in to je to. Kaj me v bistvu briga, kdo bo kakšen motor kupil. Sta pa dva kolega na moje priporočilo kupila cx30 z X motorjem in ga ne moreta pohvaliti. In ja, pri njiju ni bil problem denar. 😉
In vsi trije popolnoma nepristranski - imajo sami avto z X motorjem.
Točno tako, kot se je zgodilo z Mitsibushijevim GDI motorjem, se je zgodilo z Mazdinim X motorjem. Obda dokaj v redu motorja, a kompliciranost in posledično višji stroški izdelave in vzdrževanja ni bilo ekonomsko vzdržno - ne za proizvajalca kot tudi ne za kupca. In GDI je dobro vlekel že pri nižjih obratih medtem ko X motor šele pri visokih, ki jih vsaj jaz uporabljam zelo redko. 99,9% časa vozim pod 4.000 obratov. Zakaj bi pri zdravi pameti danes nekdo doplačeval 2.000€ za navit, kompliciran X motor z GPF filtrom, motor, ki zahteva še enkrat pogostejše menjavanjem svečk (si mislim zakaj) - z dražjim vzdrževanjem, ko je na razpolago cenejši klasičen G140, ki ima pri najbolj uporabljenih obratih opazno boljši navor? Razumljivo, da ste revolucionarne X motorje kupovali nekaj let nazaj - Mazda je v njihovo reklamo vlagala skoraj toliko, kot v reklamo vlaga CocaCola. 😃
No, končno en realen zapis. Vzrok za to, da ga ne bodo več proizvajali je- predraga proizvodnja. In, ker vsi proizvajalci samo še seštevajo dobiček, so se pač odločili, da bo proizvodnja čim cenejša in so izbrali dinota, saj je dobiček na koncu večji.
Poglej, občutek med vožnjo pri treh ljudeh ne more bit napačen.
pred 25 minutami je Jest napisal:
Tezko je realno ocenit avto, ki ga imas na testni voznji nekaj ur. Dejstvo pa je, da ce si ze v startu nenaklonjen nekemu izdelku, je se vezje realno oceniti dejansko stanje. Seveda pa imas lahko svoje mnenje ... ki pa ni nujno enako kot mnenje drugih...
Saj smo napisali prednosti enega in drugega. Ni vse slabo pri dinotu.
A če se odločiš za enega, ki nekomu drugemu ni všeč, kaj je s tem narobe?
Dej ne nakladej, dino, ga je povozil s 14 let staro tehnologijo, ti pa še kr živiš v svojih svetih prepričanjih. Veš kaj ni pošteno od tebe, da mimoidoči morebitni kupci, ki pregledujejo forum, ne dobijo realnih informacij, ko se odločajo za nakup novega vozila, zaradi tvojega trolanja.
X motor je pač zgodovina in moral se boš sprijazniti s tem. Ne rečem da je slab motor, je pa v večini parametrov korak za g140, pa če ti to sprejmeš ali ne.
Ne nakladaj. Vozili smo ga trije. Trije, ki smo vozili oba, smo enakega mnenja. X motor je boljši za hitro, dinamično vožnjio. Mini dino se pa veliko bolj
"dere v prazno", ko ga nabiješ čez tri jurje obratov. Itak večina kupcev kupuje tisto, kar je bolj poceni. In to je mini dino.
Vsak naj kupi tisto, za kolikor ima pač denarja. Kolikor denarja, toliko muzike. 😉
Vsak lahko napiše svoje mnenje… ne glede na to, kako dolgo je na forumu in kaj vozi… Eni so bolj pristranski , drugi manj… Eni pa enkrat pišejo, kako je CX-30 grda… čez par let pa sami kupijo… in takrat je najlepši avto na svetu ki se ne more kosat z nobenim drugim
Ni najlepša. Ima pa zato x motor, ki je trenutno najboljši benzinska motor. 😉
In ja, od Boss-a mnenje upoštevam, medtem ko nekatera gladko ignoriram.
Če so tolk sofisticirani, zakaj jih pa Mazda ukinja in to v dobrih 6 letih?
Premalo se jih proda. Folk gleda le na ceno in baby je pač cenejši. To nam je povedal prodajalec v KP. Pa tudi opremo vzamejo ponavadi neko povprečno. Večina, ki kupuje cx30, itak ne ve, kaj ima noter pod havbo. Dobro, so tudi kupci ki se prej pozanimajo.
Saj pravim, vsak kupi tisto, kar je zanj najboljše oziroma najcenejše. Ker smo lahko opazili, da je pri nakupu cx30 za večino tukaj na forumu pomembna cena. In potem vzamejo cx30 . Nekateri si pač izberejo nadomestilo za stare 2.0 motorje, drugi vzamejo sofisticiran x motorje.
@Alex ne verjame takim videom, kot ne verjame porabi na spritmonitorju in podobnim. Torej X je boljši od G . Gremo naprej.
Itak. Kot nekateri ne verjamejo globalnem segrevanju in cepivom.😊 Smo probali obe varianti in smo se sami prepričali. Modeli, ki delajo te primerjave, na žalost ne znajo vozit. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda ne. Takrat je bilo gorivo kvalitetno in ne Eko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani