Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Da povem ?e jz svojo izku?njo s tem vsemogo?nim filtrom. Ne spada ?ist v to temo pa vseeno. Vsake toliko kilomtrov (nam ki imamo DPF) poraba naraste za nekaj litr?kov. Takrat naj bi potekalo ?ganje saj al nekaj podobneg. No in koker sem brau na forumu je pri tem problem, da ni fajn avta takrat uga?at, ker se ne zaklju?i proces ?ganja saj. In ?e je to jovo na novo rata sranje!

Jz mam avto uvo?en iz Italije in sem po?inu, da ?e ugasnem avto pri pove?ani porabi (pri ?ganjnu saj), se mi ob naslednem zagonu takoj spet vklju?i "?ganje saj". No, danes in v?eraj sem imel res veliko kratikih mestnih vo?en in z vsakim zagonom se je ponovno vklju?ilo "?ganje". Malo prej, pa se je "?ganje" kon?no ustavilo in poraba je spet normalna.

Ne vem, ali imate vsi tako, al mam pa jz nek spe?l softwer ... :)

Lp, vsem U

Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Davek na posest avtomobila.
Napisano

?e ima kdo kak?en avto za odpis, ga lahko mirno pripelje v kak?no gasilsko enoto, ?e posebno poklicno, kjer ga bomo rade volje razrezali na prafaktorje!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

bil sem na sevisu in mi ga je priklopil na ra?unalnik-bil je zabasan filter-sem po?akal 80 minut in je blo vse vredu-?udno,da ni blo ni? drugega ko sem nasedel na robnik,potem ko mi je za?ela utripat lu?ka-no hvala bogu da je blo sam to :bravo:

hvala vsem za pomo? in nasvete :D

kok te je pa to ko?tal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Mene pa zanima s kak?nim tlakom polnete pnevmatike? Na avtu imam sicer standardno dimenzijo mislim da je 205/50/R16, nekaj takega. Spredaj naj bi bile 2,2 bara zadaj pa mislim da 2,3 bara. Sam jih sicer polnim vse na 2,4 bara. Kako pa vi?

Lp, Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava kabinskega filtra
Napisano

A mi lahko prosim kdo pove kje se pri M6 nahaja kabinski filter in kako se ga zamenja? Mogo?e, ?e ma kdo kak?ne slikice? Ker ne bi rad 75? deval za nakaj kar bi lahko naredil sam.

Hvala in lp, Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.