Sej ravno to Alex, sem presenečen, da si se postavil na to stran. Jaz sem na tisti strani... Moje telo... Ampak dpf pa ne bi ven jemal. Rajši zamenjam avto
To so sicer majstri naredili, mislim pa da je vezan na sprednje zvočnike, če se ne motim. Škatla je ja, ni prevelika, je kar sprejemljiva škatla za 10"-ko.
Po pravici, nimam pojma. Je pa dober občutek. Itak ne vlivam tega vedno, zdele sem privoščil malo tretmaja. Če kaj pomaga za manjše trenje, super. Če ne, bomo pa tut preživeli.
Novim dogodivščinam naproti. Servis opravljen, tokrat na Interclassu, bremze so poštimane,...V bistvu preveč picajzlam, glede na to, da sem v 1 letu naredil 10.000 kilometrov z avtom
A kdo tole ve, kako je bilo prei predzadnji verziji šestice (2017 letnik), a je bila revolution top oprema s strešnim oknom ali ne? Lih berem en forum, kjer se je nekdo pritoževal, da mu zavarovalnica noče plačati stekla, češ da ni zajeto v polici.
Pa sem šel za hec gledat mojo polico, in piše revolution top sd belo usnje. In gledam, ali se iz tega vidi, ali avto ima šibedah ali ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej ravno to Alex, sem presenečen, da si se postavil na to stran. Jaz sem na tisti strani... Moje telo... Ampak dpf pa ne bi ven jemal. Rajši zamenjam avto
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani