Skoči na vsebino
Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Sem zelo vesel zate in ti privo??im, da bo? ?e naprej vesel in zadovoljen. ?koda, ker kaj takega zase ne morem tudi jaz napisat.

Ej....saj bo? tudi ti...samo prvo treba re?it,TO tvojo napako na tvoji Mazdurini,pod GARANCIJO.

KER,to ni tvoja napaka ,da si ....ne vem kaj so se imi?ljevali na MMS.in itd...kot si napisal.

Tej na MMS-JU so res neresni in neodgovorni...to morejo re?it,in PIKA.Vem ,da je to ?e cela JEBA..Samo bo treba ?e kak?en drugi na?in uporabi..ti ?e ve?...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Interclass cars d.o.o.
Napisano

Lp...jaz pa moram pohvalit,Avto plus mazda servis in prodaja v kopru...

Pohvala ko kopuje? avto ter servisi se res potrudijo .so se fantje popravili...glede let nazaj...he he

Konkurenca ...baje???.res pa ,da poznam ekipo tam..lp:-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz imam povpre?no 49.. ?e sam sem presene?en nad porabo. Sploh na teh valjarih in s pri?gano klimo zadnji mesec.. se pa ne prito?ujem spljoh :)

Ej...to je pohvala VREDNO...super tako naprej:-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Da pohvalim moj servis, polomljeno ro?ko za ?telanje naslona sede?a bodo garancijsko menjali. Hkrati so mi naro?ili protector za eibach vzmeti in po pregledu kaj je potrebno ?e po moji vin ?tevilki zamenjat, bodo ?e menjali nek le?aj zgoraj na amortizerju in ?e eno stvar (ko menjajo, povem kaj je bilo ). Vse zastonj, ?eprav nisem kupil original mazda vzmeti (  so isto eibachke). Zadovoljen..  pa naro?il sem ono malo fla?ko z original barvo, da popravim pikice od kamen?kov na pokrovu motorja.. 7,50?

Ej...super ,da ti bojo to ro?ko,menjali pod garancijo in ostalo...dober mazdin,servis lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 5
Napisano

No,saj tisto tak morajo biti redni servisi,kot pri vseh avtih. Vem pa,da vsaj elektronika bolje deluje in mehanika,izkusnje iz Nissana... :) Avto je svetlo moder,tak da vrocina ne bo tolko tolkla v notranjost,tudi ima temna stekla. Pa po avtonetu gledam,da ful prodajajo diesle pa nekaj malega z 1.8 motorji. Pa itak imamo bolj ravno cesto pri nas,ni nekih hribov,pa glede otrok sem bolj umirjen clovek glede voznje,pa mislim da bo za velik avto 1.8 dovolj ;). Samo se eno vprasanje,a ima ta motor verigo al jermen?Ta ki ga mislimo kupit ima 7 sedezev.

Ej....ta motor 1.8 in 2.0 benz.imajo Verigo.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 5
Napisano

Ej....lp jaz imel tudi prej Mazdo5.2.0 benz TX,PLUS oprema .odli?en dru?inski avto.kot je Jure napisal res treba pogledat zavore.motor je ok.raj?i poglej za 2.o motor ,ker 1,8 je ?voh..te?a avta in itd...

druga?e ni drugih problemov....redni servisi in gassss....zoom zoom..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jebena japanska kvaliteta.. danes mi v roki ostala plastika za ?telanje naslona zica. Pa ga sploh nisem ?telal.. ko sem sesal avto je kar le?al plastik fantasik del zraven. Ne vem kaj si naj ?e mislim.. :)

Ej...kaj,,,,,zdaj si popravil to plastiko ali bo treba garancijo uveljavit???? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ni panike ga vsak dan tudi stisnem do rde?ega :) meni se zdi ?e ?ist fajn posko?en :) pa glede na valjare, ki jih mam gor me res presene?a poraba. Kaj bi ?ele bilo z 205/16 :)

Ej....super treba prepiha ventile vsake toliko..jaz tudi mojo mazdurino...stisnem,poraba solidna lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ej..Sylver,to treba obvezno re?it,in popravit ,da dela!!!! ker to je GARANCIJA !

vem ,da si ?e popizdu,samo treba vstrajat,do konca .daj pognjavi,?e ve? uvoznika ...jebemliga!

To si Mazda ne sme privo??it!jaz te osebno podpiram..gassss naprej.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

V?eraj prevzel svojo Mazdico in sem vesel kot radio  :lol:  je kar razlike med 3 in CX-3.

Napako so odpravili in upam, da bo navigacija sedaj delala brez prisotne napake.

Ej super...da so re?li..ker se je pa vleklo...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ej....sylver probaj ti pisat na Mazda EU,sa vidimo kaj bo,ker to tudi mene moti na moji Mazdurini CX5.

Vem ,da bo trajo dokler se bojo .......lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz za Mazdo 3 g120 sem dal 150? za servis - avtoplus Koper

Poslano z mojega C6603 z uporabo Tapatalk

Ej...tudi meni pride podobno prvi servis za mazdurino CX5 2.0 benz 165.k.

Sem se pozanimal na na?em mazda srevis AVTO PLUS Koper.

Tako materjal :olje ,filter olja ,filter zraka ,filter klime..pregled avta PLUS delo in namestitev novej?e verzije 56513..cena 170?...treba malo v?asih...zate?it unim tam na servisu...he he lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Goriva gredo jutri krepko gor ...  :ne vem:

95-oktanski bencin se bo podra?il za 2,6 centa na liter in bo po novem stal 1,202 evra, liter dizelskega goriva pa bo dra?ji za skoraj ?tiri centa. 

Za poln 50-litrski rezervoar 95-oktanskega bencina bo treba po novem od?teti 1,3 evra ve? kot doslej, poln tank dizla pa dva evra dra?ji. 

Cene 100-oktanskega bencina in kurilnega olja so od leto?njega 9. aprila spro??ene in jih dolo?ajo trgovci sami. 

http://www.zurnal24.si/od-jutri-za-poln-rezervoar-dizla-dva-evra-vec-clanek-269537

ej...samo tej GOR niso normalni ...jebemliga  :blink:  ?zmeden? ekrat dol dvakrat gor cena.... :punk:  :punk:  :punk:  lp ;)  :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.