Skoči na vsebino
pred 2 minutama je Alex napisal:

Ne. Dve uri in pol. Ob deset do dveh sem bil tam, predal ključe mlečnezobemu mladeniču in zavil v Extreme vital čez cesto, kjer sem bil zmenjen za boot feeting pancerjev.

Okoli petnajst do treh sem končal in, ko sem šel mimo je bil avto še vedno parkiran na istem mestu. Nato sem šel v BTC. Ob 16.30 sem dobil sms, da lahko pridem po svoj  umazan avto. Se pravi, brez avta sem bil 2,5 ure, koliko časa oziroma kdaj so ga zapeljali v delavnico pa ne vem. Najbrž ob 16.uri.😉

2,5h so pa menjali kaj? Olje? Vajenci🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 42 minutami je Alex napisal:

Točno to stalno ponavljam. Za menjavo filtra in olja so meni zaračunali 1,5 ure. Ali so novo olje kapali z kapalko noter ne vem. 

Dokler ti nebi menjali sprednjih diskov pri 17Kkm bodi vesel.

Tako so mamo hoteli nategnit na pooblaščencu. Dokler nisem prišel tam jaz in fino zaropotal, jim par krepkih povedal za popotnico.

Lahko oni kogar hočejo farbajo, a mene ne bodo. Garancija? Nabijem jim jo na glavo:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že  nekaj časa točijo solze.... :hohoho:👍

Saj se bo nič bat. Že sedaj je vlada dvignila trošarine...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano
pred 40 minutami je sportman333 napisal:
WWW.AVTO.NET

Ford Edge 2.0 EcoBlue AWD Titanium, letnik:2019,29990 EUR :: www.Avto.net ::

Pomojem je Ford boljsa izbira kot Seat, vsaj za moje pojme, ta Edge meni tudi zunaj zgleda kar ok...

To je vsaj avtu podobno:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Lep, ta bi bil dober za ob nedeljah za kak giro. Mi je pa zanimiva cena, sem pričakoval višjo.

Bi bil ja. V tujini je se prodaja samo eden izpod 5K€. Ni trg za te avte pri nas.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.