Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Kako vozim?🤔 Glej,če je dolga kolona se vozim v koloni,da nebi slučajno ogrožal soudeležencevv prometu,ker se mi nikamor ne mudi,če pa tega ni sem pa sam in edini in daleč,daleč ni nikogar za menoj....:nevem:. Sem pa že večkrat omenil tukaj kakšno imam porabo in zakaj,kdor zna, zna, avto ,če je ispraven in vzdrževan tako ali tako isto pije razlika je samo v vozniku in konfiguracije ceste in seveda prometa.....😉

Mene pa zanima kakšna je to DeSUS vožnja,da toliko pišete o njej,me prav zanima kaj boste napisal .....🤔

Prekaljen stari maček:jupiii:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 2 minutama je astor napisal:

Samo 165 km je za takšen avto malo "švoh", še posebej ker je bencinar. Jaz bi razmišljal o 194 km. Pa še nekaj, da za 35 jurjev nimaš ogrevanega volana in da nimaš elektronskega prtljažnika pa tud kurc.... da ne govorimo o tem da ni avtomatik

Ajde gretje volana za ženske rokice, ja:bravo: 

Jaz ga ne potrebujem.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Ko berem vaše komentarje in jih primerjam z odgovori v drugih temah (npr o porabi) ugotavljam, da bi za polovico foruma zadostovale Save Eskimo S3. :lol::lol::lol:

Sava Eskimo S3 je čisto solidna guma za nezahtevne driverje. Prve dve leti je odlična. Potem pa vržeš stran in nove.

Jaz sem jih imel na 190KM avtu z prvim pogonu brez el. pomagal in sem še vedno tukaj.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne pozabimo, da je to GM-ov motor dinozaver in temu tudi precej precej žejen. 2,8 V6 žre najmanjše povprečje 10litrov. 

Lahko mu žre ta po števcu 8,5.... Če ga nočeš zamorit ti pod 12-14l ne pije. Pa lahko baba Vanga drugače pravi...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Sej rahlo zamujajo če bi hoteli tudi ta segment napasti, aka. Polo Cross, Aygo X.

Saj imajo že narejeno yarisko :bravo: samo Mazda znak pa gasa.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 9 minutami je MazdaBoy napisal:

Je pa teh suv-ov že tolk, da ne vejo več kaj bi od cx-5, cx-60, cx-50, cx-8.... 🙂 ☺️

Se upam stavit, da bo cx-10 čez par let zunaj:D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenski avto leta 2023
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Povprečen avto. Izgleda, da je letos Peugeot odprl mošnjiček. 

Meni se dopade zelo, ker je drugačen. Med njih spada še Mazda in Volvo za moje pojme. 

Nemci so zdolgočaseni za umret. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.