Skoči na vsebino
Mazda 6 2.0. bencin
Napisano

No evo, pa sem tudi jaz danes zaaral svojo mazdo :)

Gre se za tale avto http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10383792&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%202.0i%20TE%20Plus%20-%201.%20lastnik

Sicer sem iskal enoprostorca oz karavana, ampak ko sem ?el tole ?estico pogledat mi ni dala miru :)

Ej...?estitke lepa Mazdurina benz.2,0.naj ti dobro slu?i...lp:-):-):-):-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Delam demonta?na dela po doma?e podiram naprave na biv?em smu?i??u Zelenica. Kdor pozna teren ve, da je zajeban k svina.

Ok...hvala za informacije..leta nazaj sem smu?al ....lp:-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Ha Slivka, imam delo na smu?i??u in okrog mene se vozijo sami terenci- navare, l200, land roverji, le jaz se pripeljem z transporterjem. Bom naredil kak video.

Aja, pa poraba ne prese?e 9 litrov JEEEEE.

ej...lp na katerem smu?i??u ...je toooo.lp :D  ;)  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ej...@Freak...bil na avto plusu kp in pogledal to Mazdurino 1.8 TE.avto je lepo ohranjen lep. kupljen v SLO v kp Avto plus Mazda.tudi redno servisiran na tem poobl.servisu .ima vse papirje o servisu in itd..tudi notranjost je ohranjena lepo.tudi cena ni zadnja..se da zmenit..lepa Mazdurina.pokli?i v salon Avto plus Mazda kp..zmeni se za ogled..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.