Sem dvignil na 2.5. Bo pač rit malo bolj trpela na luknjah na cesti.
Bil sem v Šentjurju pri Celju pri tistem, ki ni Avto Krka. Ne spomnim se več. Je pa prišla ena frajla s poškodovanim ventilčkom in so kar naenkrat vsi mehaniki bili bolj poskočni (drugače so se vlekli kot megla, še hodit se jim ni dalo) in seveda se jih je sukalo 5 okoli nje in tistega ventilčka, tudi tisti moj, ki mi je delal optiko. Čeprav so vsi imeli druge stranke in drugo delo. Nikoli več tja k slinavcem!!
To je pri MULEJ vulkanizerstvo, bili so včasih ok👌 Sedaj pa imajo preveč dela in se več ne trudijo! 🫤
Sodelavec je šel pred 14dnevi k njim na optiko, ker mu je na Passatu spredaj po notranji strani zimske u nulo pobralo zunaj pa še 5mm po 45kkm(Nexenke).Bomo videli kaka bo obraba, poročam čez nekaj mesecev... 👍😉
Ja nekaj takšnega, pa večinoma po AC. Tudi stil vožnje je podoben tvojemu. Se je pa lansko poletje v zelo kratkem obdobju oprijem začel drastično slabšati , najprej na mokri podlagi, kasneje pa tudi na suhi.
Ja to se zhodi pri enih prej pri drugih kasnej a ko to opaziš je treba res takoj menjat.... 👍😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Alex je enkrat nekaj meril pa je bil tanjši kot pri 6tki.😉
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani