Danes sem bil na pijači z dolgoletnim prijateljem. Tudi on ima mazdo 6 karavan ,150, ročni menjalnik, bele barve- letnik 2020. Rekel mi je, da namerava kupit mazdo cx5. Vprašal sem ga, da zakaj bi kupil tako
neposrečeno obliko. Potem je povedal,da ga hebe hrbet in da je gledal tudi cx30. Ne rabi velikega avta, križ pa dela svoje. Bil je na avto plus v Kopru, kjer pa, gleh ga zlomka, nimajo niti enega baby dinota za poskusno vožnjo. Hvala bogu. Prijateljsko sem mu svetoval, da naj se izogiba baby dinotu.
Sicer je pa tudi on zaprisežen ljubitelj ročnih menjalnikov, tako da dino taki ali onaki ne pride v poštev.
Predlagal sem mu, da gre en giro z mojo lepotico, rdečo cx30. 😊
Bil je zelo navdušen in bomo dobili v kratkem novega lastnika cx30. Kupil jo bo namreč z X motorjem . Ročni menjalnik obvezno. 😊
Se ve, mi, ki vozimo 40 + let vemo, kaj je pravi menjalnik. 👍
Ročni menjalnik all day long. Veliko zabavnejši za vožnjo. Res je, v kolonah je malce utrujajoče, a se da. Če ne voziš veliko v Ljubljano in po Ljubljani, v bistvu drugje niti ni kolon. Ga ni lepšega kot to, da sam določiš, do koliko obratov boš vlekel katero prestavo.
Prav imaš, povišati bi jih moral, da ljudje ne bi nasedli in da bi videli kaka pizda je tale Holob. Lahko zberemo peticije, da poveča cene al pa samo damo "predlog vladi" da to naredi na zahtevo razočaranih državljanov, ker nas je zdaj strah, da ne bi slučajno Taubi bil resen kandidat na naslednjih volitvah, ker nas misli nategnit na tak poceni način.
Sicer pa,sam nisem tankal zadnjih par let na avtocesti, odkar so razlike v ceni goriva. In tako verjetno velika večina. In tudi od sedaj naprej ne mislim, ker mi je Shell dobesedno pred nosom.
To bo prišlo prav večinoma turistom v tranzitu. In čez par let bo tu zopet tožba Petrola o zahtevku za povrnitev razlike.
Celo gospodarstvo so sesuli,ljudi obremenili z davki,sedaj pa.s takinimi cenenimi forami pred volitvami mislijo, da se bodo odkupili. Malo mirgen.😉
Pa kaj se gre ta Golob in njegovi pioni? Mi hočemo višje cene na AC-jih on bi jih pa znižal, da Petrol ne bo mel takih dobičkov. Ta res ni normalen. Jaz želim, da bom sponzoriral delničarje Petrola, ker če ne bo spet treba "pošlji SMS Petrol5 ali Petrol10 na 1919"
Mislim, da je pri vseh bencinskih Skyactiv motorjih (ne samo pri X) tako, da ustavi bat v najbolj ustreznem položaju, ko naredi stisnjeno mešanico zraka in benza, da večino zagona naredi s svečko in le rahlo premakne zaganjač/alternator. Kar je super za dolgovečnost in ne obremenjuje akumulatorja preveč.
Žal pa, zaradi načina delovanja, to pri dizlu ni možno in vedno zalaufa z zaganjačem na polno. Tako, da i-Stop je pri dizlu bolj problematičen kot pri bencinarju.
Tukaj ti dam pa 100%prav. V 30-ki sploh ne opaziš tega ugašanja in ponovnega zaganjanja, pri 6-ki pa ja.
Čaki tu pa nekaj ne štima, rabiš dizelco z 400+ Nm navora da se da v Vrhniški klanc 160 pelat ... hkrati pa ugašaš iStop ker se premikaš v koloni ...
@GregorV z iStopom pa podobno kot večina tu, če imaš avtomatski menjalnik imaš tako ali tako lastno izbiro kdaj se avto ugaša z količino pritiska na bremzo. Je pa tako, da te nove CX-30 mislim, da poganjajo motor preko altenatorja? Nimajo več kot to imamo mi pri starejših, kjer ti zaganjač zmeraj zalaufa motor, zato se z namernim izklaplanjem nebi preveč matral.
Saj sem napisal, da samo na teh naših kozjih stezah. Na drugih, normalnih avtocestah ne.
Avto je imel prevoženih 100 km, pa sem ga šparal, stara šola pač. O tem je bilo že kar nekaj debate, sam sem zagovornik tega da do ene 2000 km postopno uvajanje motorja.
V soboto sva šla z mojo krajšo testno vožnjo z dinotom CX 30 iz Kranja do Kranjske gore. Po AC sem ga vozil 120 km/h po lokalnih pa pač po omejitvah, lepa vožnja, potrebno je bilo samo 1 prehitevanje. Ko sva prišla v Kranj domov sem imel porabo 5,4l.
Pa zakaj 120? A je to sedaj nek nov standard za vožnjo po avtocesti?🤔
Zdi se mi, da če ne voziš vsaj 140/ uro, si ogrožen.
Jaz sem zadnjič za štos resetiral porabo iz Kopra do centra Trsta. Se pravi hitra cesta 120/ uro, ostalo 90, 70... Na koncu poraba tja in nazaj 4,3.
Pri 90/ uro pije nekje 3,2 litra, ko je dokaj ravna cesta , se razume.
Ko so klanci, so tej naši atmosferci bolj bogi z večjo porabo.
Mogoče tisti, ki se malo spoznajo na vozila in dajo kaj na vzdržljivost motorja, uglajeno vožnjo, nočejo viseti pri mehaniku in avto kupujejo za 10 let, ter se hkrati ne tresejo za vsak deciliter goriva.
To sta mogoče dva s tega foruma. In ta dva imata že tak motor in ga bosta morala kar drgnit ker prodat teh avtov ne bo lahko. Bo, ampak precej poceni
Kolikor je meni znano, ta kitajski jajc nima turbine. Je tak zelo enostaven motorček, tehnologije sicer od bohsigavedi kdaj. Ampak vseeno , tole bi moral delat ne vem kaj da na regionalki dosega tako porabo. Kaj pol v mestu 12 pa na AC 10 pri 130km/h?
Ima sosed tudi ta kitajska jajca. Je bil v soboto na Krku. Omenil je, da je imel povprečno 7,8 /100. Sem zelo pohvalil avto in porabo. Cel paket je naravnost za prste oblizat.
No tako kot sem predvideval, nekej na pamet govoriš in morebitnim kupcem posreduješ napačne informacije. Na forum pridejo ljudje po informacije, da se lazje odločijo za nakup in pomoje je prav, da dobijo korektne podatke ne pa neka osebna ego mnenja.
Ti hvališ svoje kljuse, jaz svojega konja. Ne vem v čem je problem?
Ljudi hočem samo poučiti, da ne kupujejo mačka v žaklju oziroma deset in več let stare tehnologije, ko pa si lahko kupijo briljanten, nov tehnološko vrhunsko narejen motor.
In, ko bodo tej ne srečneži ki jim tako trmasto ponavljate, da so to najboljši dino motorji, hoteli to prodat, bo problem. Kot je problem prodat 6-ke dinote. Kdo bo kupil tako kubikažo, da potem dobi ven enega povprečnega atmosferca.🤔
Ja sej zato sem mu predlagal pravi avto z 2.5l motorjem in ne pokusnega X-a, ker je prav, da ve kaj je najboljša izbira. Ti bi formašom predlagal vse kar imaš ti ne glede na to, da ni najboljša izbira.
Naj uganem, rdeča Mazda 6 dizel in CX30 X motor sta daleč najboljše kar je Mazda kdaj naredila.
A si šel mogoče na testno vožnjo z g140? Nisi ane, prosim pojdi, pa napiši pošten review tukaj. Jz sem Xa testiral in razlika je opazna.
Da me mine volja se vozit z cx30. Še ta je bolj boga za v klanc, baby dino je pa za penziče. Ampak tiste ta hard. 😉
Če jima znese dodati 6k naj raje vzameta novega g140.
Sprašuje za pravi avto, ne za mini dinota. 😉
pred 37 minutami je kacnje napisal:
Za tega konkretnega ti lahko povem, da je precej spraskan. Saj mogoče je tehnično v redu, ampak prask in precej. Zunaj in notri. Tudi sedeži niso čisti, nekaj je tudi špricnilo po avtu (kokakola?) ... skratka - kolikor je po eni strani vabljiv, gre za motor pred posodobitvijo, sploh pa je bila zame ovira, da sem imel občutek, da na avto res niso pazili. Aja, pa psa so vozili notri.
Avta, v jaterem se kadi, vozi psa in seksa, ne bi nikoli kupil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes sem bil na pijači z dolgoletnim prijateljem. Tudi on ima mazdo 6 karavan ,150, ročni menjalnik, bele barve- letnik 2020. Rekel mi je, da namerava kupit mazdo cx5. Vprašal sem ga, da zakaj bi kupil tako
neposrečeno obliko. Potem je povedal,da ga hebe hrbet in da je gledal tudi cx30. Ne rabi velikega avta, križ pa dela svoje. Bil je na avto plus v Kopru, kjer pa, gleh ga zlomka, nimajo niti enega baby dinota za poskusno vožnjo. Hvala bogu. Prijateljsko sem mu svetoval, da naj se izogiba baby dinotu.
Sicer je pa tudi on zaprisežen ljubitelj ročnih menjalnikov, tako da dino taki ali onaki ne pride v poštev.
Predlagal sem mu, da gre en giro z mojo lepotico, rdečo cx30. 😊
Bil je zelo navdušen in bomo dobili v kratkem novega lastnika cx30. Kupil jo bo namreč z X motorjem . Ročni menjalnik obvezno. 😊
Se ve, mi, ki vozimo 40 + let vemo, kaj je pravi menjalnik. 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani