Moja nočna mora z menjavo zimskih pnevmatik se je danes srečno končala.
Namreč, včeraj pridem k mojemu mehaniku, on lepo dvigne avto, pripravi zimske gume, vse orodje. Samo posebni nastavek za varnostne matice mu moram dat in gasa. Not. 😕 Pregledam prtljažnik, cel avto trikrat. Ni nastavka. Skočim domov, preobrnem klet na glavo. Ni. 😬 Spomnil sem se, da sem nazadnje šraufal sprednjo gumo, ko je bil vijak v njej. Kam sem dal oziroma nisem dal nastavka, sam bog ve.
Problem je bil, ker niti kode nisem imel, ki je embalaži, da bi lahko potom nje naročil nov nastavek. Panika... Grem nazaj do mehanika, a on nima tega posebnega ključa za take primere.
Spomni me, da naj grem do znane trgovine / vulkanizerja Axle v KP.
Vprašam jih, ali lahko kaj naredijo.
"Da, da se a je čakalna doba za delavnico dvajset dni." Wtf?
Nato je na srečo prišel mimo znanec, ki tam dela in je uredil, da smo takoj naročili nove matice + nastavek in so mi danes to zagato rešili. Tako, da vsaka čast temu znancu in pa tudi trgovini Axle. Gume so gor na avtu.
Sedaj si bom dal ta nastavek na verižico in okoli vratu.
Danes sem opral cx 30 po kar dolgem času. Opazil sem kar nekaj plitvih praskic na laku, zato sem se odločil, da jo malo na rahlo spoliram ( paste 2500-3500-3800). Naslednjič pride gor še "zimski" carnauba vosek collinite 476.
Zna je kot zelo obstojen in je kar pravi za zimski vreme.
Ta vikend je na vrsto prišla redna menjava olja. Žal pa nisem nič slikal
Servis:
- menjava olja (Engine Flush = ja vem mešana mnenja , po flushu je sledilo polnjenje = 1. sveže olje + novi filter, 2. sveže olje + filter iz prve menjave in 3. OEM olje + novi filter. Po vsaki menjavi sem naredil krog 10 km oz. 15 minut vožnje. Stanje barve se je z vsako menjavo nekoliko izboljšalo, še vedno pa je bilo precej črno in "vmesni" filter je bil popolnamo črn. Slikam naslednjič, po menjavah.
- spucan zračni K&N filter
- Spucane cevi intercoolerja
- spucana loputa (Shutter Valve)
- spucane prednje zavore
- spucane cevi, ki vodijo do senzorja pritiska v DFPju in senzor
- pločevinka DPF čistila spuščena v DPF
- v olje menjalnika sem dodal (Gear-Oil Additive od LM). Vsekakor opazna razlika v 4, 5 in 6 prestavi, menjalnik je veliko bolj miren
Drugič ali vmes pa spucam še EGR, me je kar strah kaj vse je tam notri
Z menjavo še prednje leve polosovine pa sem se zmebil še zadnjih tresljajev na volanu Srečen!!!
Kilometri na števcu = 370.040 km. Prvi cilj je 400.00 km Potem pa naprej.
Pa da ki so dizli slabi. 😄 Bližaš se 400000 km. Zakon. 💪
Če ima usnjene sedeže,potem ima tudi hlajenje (spredaj)....tiste "delno usnje" verzije tega nimajo.
Za tiste,ki tega ne vedo-Mazda ima malce posebno (seveda-Mazda😄) hlajenje edežev...iz sedeževe perforacije ne piha,ampak sesa! To je zeloooo redko...marsikatera premium znamka tega nima!!!
Prednost pa je v tem,da ne piha vročino sedeža in inštalacije vate...torej takoj odvaja in hladi tudi sedež oz. mu odvzema toplotno energijo.
Prednost je tudi pri oblačilih-npr. t.i.windstoper blago...tukaj veliko bolje deluje.
Mislim, da ni samo površinska... Ne vem. Grem itak na servis po en korekturni ker ga bom verjetno rabil... Pa bom tudi to pokazal. Ali pa bom probal s kakšno fino pasto... Na roke..🙃
Raje "na roke" in sigurno, kot pa, da narediš kako škodo. Ne polirati na majhni površini ampak vzemi malo večjo površino.
Dokler je ris v clear coat (prozoren lak), potem se da spolirati.
Na sliki izgleda kot da se to da spolirati.
Ne kar polirati vsevprek. Tudi, če je risa samo na clearkoatu, je potrebno to delati z občutkom. Vemo, da je lak na novejših mazda zelo tanek in hitro lahko "prideš skozi". Če je res plitka ja, pa še to z posebnimi polirnimi, neagresivnimi pastami. Sem videl že par avtov, ko so z agresivnimi pastami poškodovali lak.
Po dolgem čakanju prispela... po dveh dneh vožnje zaenkrat zelo navdušen. Avto pozitivno preseneča. Se je pa potrebno navaditi na kar nekaj novosti, ki niso tipične za Mazdo.
Opazil sem, da ima Mazda eno boljših zadev, ki jih ima, to so adaptivni LED žarometi pri CX-5 in CX-30 sedaj samo še v najvišji(h) opremah, kar mi pa ni niti malo všeč, ker so te opreme z usnjenimi sedeži, ki pa jih ne maram. Brez teh adaptivnih žarometov, ki jih imam na obeh avtih pa avta ne kupim več.
Enako. Sem imel usnje in ga že v drugem avtu zaporedoma nimam. To blago v cx30 mi je veliko bolj prijetno.
Aha…. Potem si tudi ti eden izmed tistih, ki parkira pred vrati Hoferjev, Lidlov in drugih štacun, kjer so “informativne” oznake za intervencijske površine? Pa na vseh parkiriščih so tudi “informativne” oznake za parkirišča rezervirana za invalide…😉… Te tudi ignoriraš, če ti to nek “vaš” prijatelj dovoli? Potem mi je pa povsem jasno, zakaj se tukaj tako obnašaš … Saj so tudi vsa opozorila “informativna”… Kot je že nekdo napisal… “egoizem na višku”…
Ja vem… spet bom izpadel tečen pa zoprn… 🤨
Moje pisanje je bilo sicer bolj za hec… ampak sedaj po takšnem odgovoru vidim, da mogoče pa to ni le hec…
Ne, nikoli ne parkiram pred vhodi v trgovine, na mestih za invalide, na zelenicah.
Zaposleni, ki je naš prijatelj. Prodaja Mazde. Če nam je on dovolil, že ve, kaj se sme in kje se ne sme parkirati. Tiste oznake na tleh so bolj informativne narave, kot kaj drugega resnega.
Meni osebno pa se neoriginalna platišča na avtih ne dopadejo. To velja za vse avte, ne samo za Mazdo. 😀
In v čem je razlika? V pokrovčku na sredini? Moraš vedeti, da nimaš najboljših felten na mazdi. Izberejo najugodnejšega dobavitelja. So dobre, a je veliko boljših. Spomnimo se samo na problem z luščenjem laka na 6-kah.
Pa skoraj vse opletajo kar precej na centrirnem stroju, tako, da je potrebno kar nekaj uteži zalepiti gor.
Na nemškem Felgenautlet imajo dober konfigurator za platišča, da lahko vidiš kako felge pašejo na avto. 1 slika RC32 od Alexa in 2. slika OZ superturismo Aero.
Sam sem na Cliotu imel 6 let RC24 15" v antracitni barvi. Moram reči, da so felge tega proizvajalca zelo kvalitetne glede na ceno. Ko sem avto prodal je bil lak na njih kot nov, pa sem se pogosto vozil po makadamu in občasno po "jagrskih" cestah. Všeč so mi tudi platišča od Autec. Edino, kar me moti na večini aftermarket proizvajalcev je, da ne morejo dobiti enega pametnega oblikovalca za pokrovčke. Felga zgleda carsko, pokrovčki pa kot da so iz Wish.com.
Edina proizvajalca, ki imata za moj okus lepe pokrovčke sta Momo in OZ.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem koliko je smiselno, je pa dejstvo, da ti jih ne bo glih vsak narkič, ki ima pet minut časa, odšraufal z avta.
Profesionalci pa jih lahko vseeno ukradejo. Enako kot avto, kljub vsem alarmom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani