Ti pa sam dobro veš, da največkrat komentiraš stvari, o katerih veš, da nič ne veš.
Škoda, ker ti pa @Bini znižujeta kredibilnost ostalih CX-30 ownerjev.
pred 2 urama je Bini napisal:
Tole je uradni podatek, da nebo preveč ugibanja. Če ne verjamete vprašajte v lakirnico v Sl. Bistrico kjer ima Selmar lakirnico in zanesljive podatke o debelini....
Tako debel sloj ima verjetno tvoja.... 😉
Bravo, samo potrdil si, kar sem napisal
Also, če obrežeš sliko, se še vedno vidi, da ti je to spisal ChatGPT. To je pa lih ene toliko uradno kot moj odgovor.
O kaki debelini laka ti to? Vse nove Mazde imajo enako (tanko) debelino laka (rdeča ima še najdebelejši, ker ima največ slojev - temeljna, temno oranžno rdeča , temno rdeča, prozoren lak).
No ja potem je ta, ja, letos ni vozil državnega, ker ima samo lok, nima cele kletke in se ni mogu prijavit Drift prvenstvo je blo pod okriljem AŠ zveze in potem tle nastopjo FIA pravila in morš met celo kletko, vsaj tako sem bil informiran.
Mel miato, barchetto, zdaj coupeja. Trije tipi avtov, vsi lahki, en rwd podhranjen 1100kg, en fwd srednje hranjen 1000kg, zdaj fwd kar primerno rejen, a že težji 1250kg
Zdaj, višja teža pri EV je vsekakor faktor, ampak spet ni take drame, saj je baterija na dnu vozila, tako da težišče ni visoko, pa še porazdelitev teže je pri večini vozil zelo ugodna. Tako da tudi EV se da zelo hitro peljati čez ovinke ...
Oh spet te cvetke, kot tista, da čutiš razliko v 0,1 bara.
pred 4 minutami je Boss napisal:
Sicer pa naj še @g.Wankel pove, ki ima eno lažjih Mazda, kako se to pelje v ovinkih, pa da ni EV-ja, ki bi mu lahko sledil.
Točno to sem hotel povedati. Pa je moja 100kg težja od drugih Miat. Sem zadnjič vozil 300kg težjega Z4 in je razlika dan/noč. Če me je pa prepričal, boste pa čez 14 dni izvedeli
Lahko povem, da Petrol 95 da 299Nm. Večkrat preverjeno.
Petrol 100, da 305Nm, tolko kolko motor zmore.
Zadnjič sem tankal Shell 95Nm in da ven 300Nm. Torej moj avto pravi, da je boljša župa.
Moral bi še Moll E10 stestirat.
1 Nm navora je tok mal razlike, da to samo posebneži na CX-30 porajtajo
Ampak prosim sporoči za Mol. Kolega z Boxster GT4 je rekel, da so delali laboratorijske raziskave in da je Mol-ov 100 oktanski še najbolj efektiven. A maš drugače čipiran motor, ali od kje toliko?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej, to je pa očitno neko nenapisano pravilo, da se v Italiji prehitevaš in da se vsi postavljajo v desno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani