Cena polna je skoraj 43k..,na koncu pride 36k..,vendar mi ga nočejo za gotovino prodat..,torej morem vzeti lizing vsaj za eno leto..,in pridem na skoraj 37k..,ne diši mi ,ker Mazdo lahko plačam in odpeljem takoj. Ma so ,da nočjo keša 😜
Tudi rabljeni so nenormalno dragi, še posebej SUV-i.
Seveda so dragi, posledično pa ravno zaradi visokih cen novih vozil, ki so napihnjene ravno zaradi forsiranja električnih, ki se z visoko ceno nikakor ne morejo uveljavit pri večjem številu kupcev....
Za enako ceno bi se pa lahko prodalo več električnih vozil le več polnilnic še rabimo in 30% večjo kapaciteto baterije in bi se mogoče izšlo..... 🤔
Mislim, da dandanes ni več take razlike med bencini, ker je več inšpekcijke kontrole o kakovosti goriv le dodana biogoriva v dizlu je problem, tega pa Petrol dodaja več kot ostali ponudniki.... 🥴😉
Medtem ko tukaj še kar jadikujete nad sodobno elektromobilnostjo, sem jaz ZOE zapeljal v Črno Goro. Brez kakršnihkoli težav.
Strošek polnjenja za prevoženih 800+ km je znašal 14,39€, od tega je daleč največ pobral hrvaški ELEN. #sampovem
Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h. Pa v praksi sploh ni bilo tako - prvi postanek sem kombiniral z malce spanca, drugega za skok v pekarno, tretjega za pozno kosilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Takole bo bolj prav z novo temo, ne vem zakaj bi mešali Forda in še vse druga v temo CX-30..... 🤔
Kar se pa tiče izbire se pa tako ve cx-30 🤗😉
Lahko pa mu še Fordaši kaj svetujejo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani