Pa poševnooke se da dobiti z zelo malo kilometrino in v odličnem stanju v kolikor nisi zahteven in ne kompliciraš (po domače povedano nisi picajzl ter ti image ni pomemben).
Marsikdo mi jamra kako ga (njegova) Tamara vara in ima probleme pa mu samo rečem da je ceneje TAMčkanje in če bi imel katerega od TAM modelov ne bi trošil živcev in zganjal nebuloz.
Jaz sem z 80T35, naj bo kesonar, kamionet ali kombi prepeljal marsikaj!
Z njihovimi kiperji, vlačilci in avtobusi smo bili povsod.
Res in vzhodnjaki postajajo bolj zanesljivi od ostalih, kar pa ni čudno saj so to preverjeni modeli in licenčne kopije teh katere jih proizvajajo več let.
Zanimivo da v Sloveniji ni več ponudbe kar se tega tiče, sploh pa ni ruskih modelov z izjemo Nive
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še dve Hondini legendi legendi
in povrh zanimivo kako lastniki pravih terencev po pravici povedano da imajo ''terenske poškodbe'' ter kaj so menjali predelovali, ipd...
Pa poševnooke se da dobiti z zelo malo kilometrino in v odličnem stanju v kolikor nisi zahteven in ne kompliciraš (po domače povedano nisi picajzl ter ti image ni pomemben).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani