121 km bom vzel,rekel mi je da ima navigacijo noter 2003 letnik,ma ESP,pa alu 16",in xenon,za opremo TE nisem ?ist sigurn ali je ta oprema ali je bolj?a ampak to ima kar sem napisal bom pa napisal ko ga bom kupil katero opremo ima,ok!
Druga?e pa hvala vsem za iz?rpne komentarje,pa ko ga kupim vam povem pa seveda slike prilo?im!
Lp!
S tako opremo CD120 ni bilo v Sloveniji tako, da je tu skoraj 100%, da je avto uvo?en iz nekega drugega trga kot je recimo Italijanski. ?e je to res potem bodi zelo zelo previden s ?tevilom kilometrov predvsem pa pravilno servisno knjigo in "normalnim" sosledjem kilometrov.
Hotel sem povedati to, da ne bo slu?ajno zgledalo da je avto v prvih dveh letih naredil 80.000km v naslednjem letu pa pol pa samo 5.000.
Imam 121 konjsko in ti povem da mo?i je zadosti oz ve? kot bi ?lovek pri?akoval od golih tehni?nih podatkov. Imel sem prilo?nost voziti tudi 136 konjsko pa se obna?a do 3500 obratov popolnoma enako kot ?ibkej?i motor.
?ele nad temi obrati pa se pozna, da je 15 konjev ve? in je zadeva malce bolj suverena ampak glede na to, da govorimo o dieslih to ni ne vem kako merodajen podatek, saj se pri dieslih "vozimo" na navoru in ne na maksimalni mo?i, se pravi, da je pametno prestavljati pri tak?nih obratih, da pri prestavljanju naslednja prestava pade v obmo?je najve?jega navora, ki je nekje med 2000-2200 obratih.
Kaj sem hotel povedati, da imata oba motorja popolnoma enak najve?ji navor pri 310Nm, tako da sta ve?ino ?asa popolnoma enakovredna in je skoraj vseeno katerega izbere?.
Iz mojega pisanja si verjetno razumel, da je popolnoma vseeno kateri motor, ampak zdaj pa pride na vrsto tista besedica skoraj, ki je napisana z odebeljeno in zdaj bom razlo?il to bistveno razliko. 136 z opremo TE ima vklju?en tudi stabilnostni sistem, ki ga 121 TE nima. ?e ti to kaj pomeni potem vzemi mo?nej?i motor, je pa po mojem najbolj?a izbire 121 konjski z opremo evolution, ki ima stabilnostni sistem, poleg tega pa ?e xenon ?aromete, BOSE ozvo?enje in serijska ALU 16" plati??a, ki ju 136 TE nima. Oziroma ju ima ?ele 136 z opremo GT. Samo tam je pa zraven ?e usnje, navigacija, gretje in el. nastavitve sede?ev vendar bo verjetno tudi precej vi?ja cena.
Evo, upam, da sem ti razjasnil zadevo gleda motorjev, ki sta si zelo podobna ampak raje glej kako je z opremo predvsem pa ohranjenostjo, realnimi kilometri, izpolnjeno servisno knji?ico in seveda na ?imbolj ugodno ceno.
@reddevil: ravno ti verjetno ve? precej dobro kako zgleda, ?e kupi? rabljen avto. To je neke vrste loterija in lahko je vse OK in si zadovoljen 100 na uro. ?e ima? smolo al pa da se je avto prodajal prav zaradi tega ker je bilo nekaj narobe.
Seveda je tudi pri novem mo?no, da bo? imel te?ave ampak je pa zato garancija. Nekako se mi vseeno zdi, da je tista zgodba z Boro bolj naklju?je kot ne in ne verjamem, da bi se WV spustil na ta nivo in namerno "tempiral" okvare na pogarancijski ?as.
Tudi ?tevilo kilometrov je zelo relativna stvar. 300.000 relacijskih kilometrov po moji oceni v istem ?asovnem obdobju je veliko bolj "varnih" za nakup kot pa 100.000km mestne vo?nje in kratkih razdalj.
Back to topic: naj te ne bo strah turbine saj ob pravilni uporabi pri hladnem ali pregretem motorju je ?ivljenska doba le te lahko dolga, zelo dolga
Glede na ?tevilo kilometrov, ki jih prevozi? bi jaz izbiral malce mo?nej?i motor kot je 1.4 in bi vzel ali 1.6 ali 90 KM diesel. Glede na to, da nakupa avta ni majhen stro?ek in verjetno ga misli? voziti vsaj nekaj ?asa ti predlagam, da doda? ?e malo pa vseeno vzame? mo?nej?i motor.
hja, sam bencinc tud pod razno ne da tolk u?itka, kot ga da dieselca, ?e posebej pospe?evanje in posko?nost. Ne govorim na pamet, ker sem par dni nazaj po dolgem ?asu spet vozu fotrovo Mazdo 6 1.8 in sem bil skos prepri?an, da mam zadaj pripeto prikolico
Tako kot je boss napisal........vse sam mariborsko ne!
Kolegica je isto mela nesre?o, policija in sodnica praujo da n? kriva, njihov kvazi strokovnjak pa da je krivda deljena in je mogla ?eprav je mela kasko pla?at polovico ?e je hotela avto nazaj dobit...........to?ba se pa vle?e ?e dandanes!
Podn od zavarovalnice!
Haha... ista scena - sam pri men je bla ?e huj?a fora, ker je povzro?itelj preve? divjal in ko me je zagledal je na full stopu na bremzo in blokiral kolesa. Brez ABS je enostavno drsel naravnost iz ovinka na mojo stran ceste in tr?il meni v bok, pri tem da sem se jaz umikal ?e na travo in v trenutku nesre?e je bilo pol mojega avta ?e na travi pol pa na cesti.
Nedvoumna krivda bi rekel vsak, ki ima IQ ve?ji od ?tevilke svojih ?evljev, ampak ne. Njihov kvazi "izvedenec" je napisal 7 (sedem) strani dol elaborat poln matemati?nih formul, kjer je dokazoval, da sem tudi jaz peljal prehitro in da cesta ni bila dovolj ?iroka (to je bilo res) za oba. Fora je v tem, da jaz nisem imel zavornih ?trajfnov in da je mojo hitrost nekako izra?unal ?ez vse tiste mogo?e in nemogo?e formule in to pol leta po dogodku na osnovi policijskega zapisnika
Ko sem to zvedel sem ?el na poslovalnico v Novem mestu, kjer so vse to zakuhali, da bi videl ta umotvor a so mi ga samo pokazali in mi niso hoteli dati kopije, ?e?, da so za to pla?ali 80.000sit. Potem mi je bilo pa tega cirkusa dovolj in sem povzdignil gals in jih vpra?al ?e me imajo za norca. Potem je padlo ?e nekaj neprimernih pripomb v stilu saj imam kasko in naj se ne razburjam. Pol mi je pa film po?u in sem se ?ivalsko zdrl (na to sicer nisem ponosen, samo v ?ivljenju mi ?e nobeden ni takole jebal v glavo) na celotno osebje - dve revi sta kar mirno stali in v strahu ?akali kaj bo.
In pri tej kur?evi zavarovalni nategalnici so to naredili za kur?evih 400.000 jurjev ?kode na mojem avtu in ?e bi pla?ali samo polovico kolikor bi bili v primeru deljene krivde in od?teli ?e tistih 80.000 jurjev za izvedenca bi na koncu profitirali zgolj 120.000 sit. Mislim, ?e to ni poden potem ne vem kaj je in vsakemu, ki me vpra?a po zavarovalnici povem ta moj primer in mu toplo odsvetujem sklenitev zavarovalne pogodbe.
Vse lepo in prav, ko je treba premijo pla?at, ti obljubljajo vse najlep?e in sama nebesa po ugodnih cenah in ni?jih stro?kih kot konkurenca.
Ko pa ho?e? uveljavljati ?kodo se pa za?ne pekel. V ?ivljenju sem imel s tremi zavarovalnicami peklenske boje in to s Tilijo (pla?ali ?kodo 20.000sit ?ele po pol leta pregovarjanja), Adriaticom in najhuj?e z Mariborsko zavarovalnico. Pri vseh treh primerih so bili namre? krivci drugi in jaz sem moral potem pri teh zavarovalnicah dobesedno fehtariti, da so poravnale ?kodo.
Naj pa samo omenim Mariborsko, ki pa mislim, da je poden od podna po nesramnosti in barabinstvu. Ne glede na to, da je njihov zavarovanec/povzro?itelj nesre?e bil nedvoumno kaznovan tako s strani policije, kot sodnika za prekr?ke in mu je bila krivda dokazana, jaz sem bil pa popolnoma opro??en vsakr?ne krivde, je ta zavarovalnica kupila neko strokovno mnenje od nekega izvedenca prometne stroke, je na vsak na?in izpodbijala odlo?itve in zahtevala deljeno krivdo. Na koncu so mi ostali dol?ni ?e 1% odbitne fran?ize (cca 15 jurjev sit) a sem jih poslal dobesedno v kurac in jim rekel, da naj se zadavijo s tem denarjem rev?ki ubogi saj se mi jih ni dalo to?iti za te fi?nike.
Poanta vsega tega je namre?, da pri takih zavarovalnicah tudi v sanjah ne bi sklenil zavarovanja ?e posebej ne kaska, ker ob takem odnosu si lahko kar mislim, da bi krvavo scal, ?e bi hotel priti do svoje od?kodnine.
Kar se Generalija ti?e jim zamerim tisto segregacijsko akcijo o ?enskah kot bolj?ih voznicah, ki imjo zato cenej?e zavarovanje. No sicer so hitro ugotovili, da je bila ta akcija ?ista polomija saj je temeljila na napa?nih predpostavkah in zdaj posku?ajo zadevo re?evati s tem, da bi ostalim zavarovalnicam pobrali tiste zavarovance, ki jih najmanj stanejo. Tak?ne hojladri akcije meni ne zbujajo zaupanja v neko zavarovalnico zato bi se je jaz osebno raje izognil.
Zavarovalnica, ki ji jaz zaupam in mi je do danes poravnala vse stro?ke brez te?av in da se je dalo z njimi tudi kaj zmenit, brez da bi moral obresti pol njihovega personala je zav. Triglav Naj to ne zveni kot reklama ali pa da delam pri njih, vendar zame so res OK.
Druga?e pa je na strani AMZS lep primerjalni progi, kjer lahko vidite razliko o cenah med posameznimi zavarovalnicami.
S kok se pa u resnic kej benza voz?? Mislm kok porabe na 100 km?
Mene pa kr firbc matra kok mi bo poraba sko?ila ?e dam gor 225/17, ker zdej pa mam 205/15! Pol mi zihr voz nav ?ov ?ez 180 tko kot od RedWinda Megan kupe, najprej je letu 205 s 14kami, pol pa sam ?e 180 s 17kami! :ne vem:
Kaj, pa ne da slovenskim cestnim podjetjem primanjkuje valjarjev pa bo? svoj avto pol posojal, al kaj? :ne vem:
To je res dobitna kombinacija: ?iroke letne gume, zadnji pogon, klanec in sneg
Va?no, da si zadevo re?il brez nekih ve?jih te?av in stro?kov predvsem iz strani policije. Komot bi ti lahko ubrisali kazen 100.000 biv?ih sitov. ker si oviral promet zaradi neustrezne zimske opreme.
Pri meni tudi ne deluje, tako kot ne delujeji ID3 tagi pri skladbah posnetih v MP3 formatu. Neki ?asa me je motilo potem sem se pa bil prisiljen privadit ali pa bit brez MP3 playerja.
No saj mi to sprobavamo pono?i pa AC, ker edino takrat lahko res sproba? to
Na to, da ?tevci la?ejo sem tudi ra?unal ampak da toliko? Zanimivo bi blo enkrat sprobat, da bom sam v avtu in da gre? vsaj do kakih 8500rpm
Sicer si pa poglej temo Top speed, ki sem jo odprl prav s tem namenom saj sem danes navsezgodaj zjutraj testiral prav to in pri meni la?e 12km/h pri hitrosti 206km/h. Teb pri 235km/h bo verjetno "napake" kar 15km/h.
Po ve? kot dveh letih od kar imam ?estko sem kon?no na?el pravi ?as, da sem sprobal kolik?na je kon?na hitrost moje Mazdice. Da pa ne bo kdo dobil slu?ajno napad moralnega ma?ka naj povem, da sem to sprobal na popolnoma prazni AC proti dolenjski in sicer ob dveh pono?i.
V glavnem sem za?el pospe?evati iz hitrosti 130km/h in po treh kilometrih je bila hitrost 206km/h (gl. sliko na GPS navigaciji). ?tevec je kazal celo 218km/h ampak pravilen razultat je vseeno tisti iz navigacije. Da bi eleminiral mo?nost klanca in vetra sem sprobal ?e v obratni smeri, kjer je navigacija pokazala malenkost manj in to je 204km/h.
Zanimivo pri vsem tem je, da je uradni podatek za ta model (Mazda 6 sport CD 121KM) navedena hitrost 196km/h. ?e pa bi imel ?e kak?ne gume z manj kotalnega upora kot ga imajo GY F1 pa bi verjetno ?lo tudi ?ez 210km/h.
Pa ?e nekaj zanimivosti - s termometrom sem nato stestiral ?e razgretost gum, ki je bila 37 stopinj celzija pri zunanji temperaturi 2 stopinji celzija in asfalta 4 stopinje.
Poraba na tem delu testiranja je bila povpre?no 10,5l/100km po informaciji iz BC-ja.
Pa ?e nekaj... kolega od mojega kolega, ki je posodil termometer mi je rekel, da se vozi tudi pozimi (?e ni snega) samo z letnimi gumami in po nekaj kilometrih normalne vo?nje se mu gume segrejejo na cca 15 stopinj celzija tudi ?e je zunaj kar precej pod nulo tako, da tiste zgodbice o otrdelih letnih gumah pri niskih temperaturah so tako iz trte zvite kot vsa fama okoli nadnaravnih sposobnostih zimskih gum.
Vsi serijski ?tevci la?ejo po defaultu in pri hitrostih nad 200km/h je to lahko ?e kar 15-20km/h v plus. Se pravi, da je tvoja hitrost bila kar tam nekje kot jo navajajo za max speed.
Najla?je bo? zmeril to?no hitrost s kak?nim GPS-jem ali pa namensko navigacijo, kot je recimo Garmin, ki meri to?no hitrost in tudi zabele?i najve?jo hitrost.
Fantje glede xenonk ni ?isto vse res kar pravte. Res se same ?telajo ampak nevtralno lego jim mora? pa ravno tako dolo?it s ?raufi pri ?arometu, ki skrbijo za dvig ali spust ?arometov.
Pazi torej, da te serviserji ne odslovijo s trditvijo o samodejnem nastavljanju ?arometov.
Druga mo?nost pa je, da ti ne deluje samodejno nastavljanje in da so ?arometi obstali v spodnji legi. To najla?je ugotovi? tako da pri ugasnjenem motorju pri?ge? xenonke in nato s pri?ganimi lu?mi v?ge? motor. ?e lu?i svetijo v steno bi moral opaziti, da se snop konkretno dvigne iz najni?je lege. ?e se to ne zgodi potem bo treba halo servis, da zadevo preverijo.
Druga?e pa je to res hud avtek in mislim, da bo? imel veliko u?itkov z njim. Pa po pameti, da ti zadeva ne zbezlja po svoje - kaj sem hotel povedati, najprej avto spoznaj potem ?ele preizku?aj njegove zmogljivosti, da ne bo kaj narobe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
S tako opremo CD120 ni bilo v Sloveniji tako, da je tu skoraj 100%, da je avto uvo?en iz nekega drugega trga kot je recimo Italijanski. ?e je to res potem bodi zelo zelo previden s ?tevilom kilometrov predvsem pa pravilno servisno knjigo in "normalnim" sosledjem kilometrov.
Hotel sem povedati to, da ne bo slu?ajno zgledalo da je avto v prvih dveh letih naredil 80.000km v naslednjem letu pa pol pa samo 5.000.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani