Sicer po slikah ni dosti za videt samo po po?kodbah na C3 bi rekel, da kaj dost ?kode ni in da verjetno ni ni? zamaknjeno.
?e bi to bila 6-ka bi z original deli, li?arijo bilo nekje 2.000?. Glede na to, da se bo? sam zna?el bo? verjetno lahko pri?el ?ez za 600-800?. Tolk pa tudi lahko dobi? od zavarovalnice.
p.s. saj vem, da tole ni preve? sme?no samo napis na Golfu na tretji slikici je pa zelo pomenljiv.
Jaz sem naredil odlicno potezo, da sem dal gor letne...
Je pa res, da so ble prejsnje zimske bolj zanic glede profila...
Jaz tudi moje zimske so zgleda po treh letih ratale en ?isti kurac navkljub temu, da je profila ?e zadosti Potrditev tega sem dobil tudi v tistem testu, ki so ga objavili v Motoreviji, kjer se sposobnosti zimskih gum drasti?no manj?ajo, Ko je obrabljen samo milimeter in pol pade efektivnost gume za 40% in, ko ima guma ?e 4mm padejo sposobnosti za 60%. Takrat so slabe tako za sneg kot za na asfalt.
Aja pa ?e to... mal sem gledal po forumih glede Turanze ER300 in zadeva ima res problem in sicer, ?e avto par dni stoji dobijo gume "spomin" in tisti flat spotting (ravni del, kjer je avto stal) se nato zelo pozna pri vo?nji, dokler se gume toliko ne ogrejejo, da po?asi spet ratajo normalno okrogle.
Do takrat pa nenadzorovano tresejo in ?e se dobro spomnim se je nekaj podobnega dogajalo tudi z originalnimi Bridgstonkami, ki so bile na mojem avtu ob nakupu. :ne vem:
Jaz sem pa navdu?en nad Potenzo vsaj kar se snega ti?e. Prilezu v na? klanec (Boj? ve kolk hud je) po 10cm nesplu?enega snega brez uporabe keten tako, da samo prst gor
Zgleda, da je zato tolk dobro, ker so gume ?ist nove tako, da razmi?ljam, da bi pred vsako zimo kupil nove letne, ker 2-3 leta vo?ene zimske so za en drek in so resni?no nevarne. Tolk denarja pa tudi nimam, da bi gume po 10.000-15.000 prevo?enih v kanto metal. :ne vem:
Je pa zanimivo brati komentarje, predvsem tiste, kako nekateri, ki v ?ivljenju niso naredili enega testa in ?e manj prebrali kak?nega u?ijo druge oziroma jih celo demonizirajo, da so glavni krivci za 290 mrtvih v lanskem letu. Ajoj, le kam gremo... ?edalje bolj razumem tisto "blagor ubogim na duhu, kajti njih je bo?je kraljestvo".
Mal volan ven pa not, gor in dol premikaj. Tako, da se bo drog namazal pa preveri a je kaj bolje? Jaz na vsake toliko mal takole potreniram pa je za nekaj ?asa dobro.
La?i? zna bit v?asih drag. Mene so gume in nove OZ feltne pri njem pred ?tirimi leti dodatno stale ?e poln rezervoar bencina + iz?rpavanje le tega na servisu :ne vem:
ampak, kaj imajo pa veze La?i?eve cene s tem
Labi si je bil sam kriv, zate je bla pa verjetno kriva pumpa oziroma zakja si moral prazniti tank.
u ?e to Labi, kolk kilometrov si rekel, da si ve? prevozil s Potenco kot z F1?
Kaj pa stare F1-smrekca se pa ne da ve? dobit? :ne vem:
Se da, La?i? jih je imel ... samo sem se jim odpovedal, ker zdr?ijo komaj kak?nih 30.000km in to normalne vo?nje... ?e bi bil divjak in rezal ovinke verjetno ?e 20.000 ne bi naredile. :ne vem:
No pa je tudi pri meni ?la po gobe lahka odlo?itev... Sem te ?e mislil preplonkat, zdaj pa bom moral spet tuhtat
Ti bom povedal, ko skurim prvi tank od kar imam gume gor. Sicer sem 1x ?e tankal sam sem imel ?e 250km prevo?enih z zimskimi gumami pa je bila poraba 6,35.
Glede na to, da mi BC no?e pod 6.0 litrov predvidevam, da bo poraba tam nekje okrog 6,7 oziroma dobre pol litra ve? kot z zimskimi in ene 3 deci ve? kot z GY F1.
Saj vem zdele se vas 80% krohota, ko spet porabo omenjam. Ve?ina vas bo rekla pa saj je samo pol litra, kaj se sploh ukvarjam s tem. Ampak pol litra na 100km pomeni pri 40.000km (toliko prevozim na leto) znesek dobrih 200?. 200?...hmmmm...cena vinjete mogo?e.
Mogo?e bo komu jasno zakaj porabo vedno omenjam.... to je namre? skriti po?iralec denarja za katerega ve?ina sploh ne ve, pa se ga da precej korigitrat ne da bi se moral odpovedati u?itkom v vo?nji.
o lenoba lena - pa kaj a misli?, da je Zagorje na drugem koncu sveta? Saj Ally ma diesla pa ne bodo preveliki stro?ki pa ?e mal Slovenije si bosta lahko ogledala pa na?la kak?en skriti koti?ek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta najmanj?o saj namre? pi?e do 1350ccm
Povezava za deljenje
Deli na druge strani