Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Ja, res je, @dvorjan.

In če bi se malo lotili z bagerjem, bi Soča lahko res tekla v Blatno jezero...

Popravljeno od Slivka

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 41 minutami je dvorjan napisal:

... ... ... ... ... ... ...

Jaz @Boss razumem, da ne mara EV, ... ... ... ... ..., ampak me moti, ker to posplošuje na celotno populacijo.

Točno to moti tudi mene. Da se vse posplošuje na celotno populacijo. In so enostavno v Bruslju sprejeli sklep, da MORAM biti navdušen nad EV in da me bodo lažje navdušili nad njim, so zmerno do pretežno že prepovedali dizlom vstop v nekatera mesta, kmalu pa bodo enostavno ukinili nove ICE in bom prisiljen biti navdušen nad EV, ker 80% populacije opravlja zgolj mestno vožnjo in ker se to posplošuje na celotno populacijo.

Mogoče pa midva niti nisva na tako različnih bregovih...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 13 urami je dvorjan napisal:

Res je. Dvomim, da se kdo od nas z ICE vozi okoli z WLTP številkami. Samo to hejterji EV takoj pozabijo. 😃

Recimo Mazda 6 2.2 dizel ima WLTP povprečno porabo pri 5,3-5,9l/100 km (odvisno od modela in menjalnika), pa jaz zelo dobro vem, da je karkoli pod 7l/100km z mešano in ne počasno vožnjo (torej mesto in AC) praktično nedosegljivo.

A se ti hecaš?

Recimo stara Mazda 5 iz leta 2010 je imela povprečno porabo 6,3 litra na 100 km - z vožnjo po hribih, z vleko počitniške prikolice, z vsemi čari, ki jih mora avto odslužit v malo večji družini. In zdaj bo ena limuzinca kurila preko 7 litrov? 

Samo to hejterji ICE takoj nočejo slišat...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
Pred eno uro je Matick napisal:

Mogoče bo pa JJ tolk žalostn, da se mu bo kar prdružu

O, ne, ne bo. Zagotovo!

Nima Slovenija te sreče...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pa še pogledal je... Škoda, da se na posnetku ne vidi, če se je tam kje sprehajala tudi kakšna mlada in luštna v mini-oblekci, kar bi lahko bil močan distraktor...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

"Kamen na kamen..."

Zdaj pa s temi tremi evri kupim Golobove obveznice al kaj že so tiste karte, pa bo čez tri leta skoraj za mesečno plačo denarja...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Se je tudi meni enkrat utrapalo, da je bila zaloga prazna in jaz na poti - tik pred podražitvijo. Mi zna kdo zračunat prihranek? Ker jaz... Saj veste, kmet an s hribu doma...

IMG_20240226_230836087.jpg

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Kolikor je meni znano, Daleron deluje na Paracetamol.

Sem delal več kot 16 let v bolnici, nekaj sem se pa menda zapomnil ...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Ok, ne bom več. Holob je super, ker je rocker. Ima najlepšo in najpametnejšo punco, vse naredi za narod, tudi kruhu se odreče, samo, da nam je lepo. Poštelal je zdravstvo v nulo, tudi sodstvo ni švoh. Poplavljeni imajo vsi nove hiše, nutrije pa brloge. Ima najboljšo vlado do sedaj, skupaj z rdečo princeso, ki vodi najbolj pošteno stranko. Podpora vladi in holobovi stranki je fenomenalna, celo sosed, ki slabo sliši in ne vidi ne skoraj nič, jih je volil. In ni mu žal. Dobil je subvencijo za toplotno črpalko. Pa kaj, če je dobil sedaj enormnen račun za elektriko. 

Tudi na naslednjih volitvah bo volil goloba in njegovo stranko. 

A bo, Boss v redu? 😊

Ja, @Alex, mislim, da bo v redu. Zdaj to ponovi vsak dan deset krat in to vsem, ki te hočejo poslušat pa tudi tistim, ki te nočejo (tistim še bolj šteje), pa ti bo Golob osebno zrihtal kakšno subvencijo...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 48 minutami je skritikrt napisal:

... ... ... ... ......pa dajmo še DeLoreana hvaliti...ta dela na pivo z piksno vred,bananine olupke in še kaj😃👍... ... ... ...

Kolikor je meni znano, je to zmogel samo en DeLorean, pa še ta je nazadnje končal pod neko parno lokomotivo, če se ne motim...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Use j to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...

A ni ta reč izštancana iz inoxa, tako kot pomivalna korita? Pa pomivalna kotira nikoli niso rejnata ne glede na to, kaj in koliko pereš v njih...

In če se že pojavlja rja in če se ve za to - zakaj pa potem ne špricnejo en brezbarvni lak čez?

Ali pa naredijo iz kerrocka...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi
Napisano

Iz prve roke ti povem, da noben avto ni tako majhen, da ne bi mogel kdo teči zadaj...

Glede na to, za kam je taka Toyota namenjena, sta dva potnika povsem zadosti...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

12 let je minilo pa še nisi pozabil.... 🤣😂

Ne, nisem. In tudi Rusom ne bom pozabil napada na Ukrajino. Ker je zaradi tega uveden embargo proti njim in UAZov v Italiji ne prodajajo več. Če bi jih, najverjetneje mi zdaj ne bi vozili FucksWagna, pa čeprav je UAZ bee een eeen ... ... Me trese samo, ko moram napisat... Torej, čeprav UAZ ne dela dizlov. Tako.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

To si si pa glih kar izmislil. Sama podtikanja in insinuacije.😜 Oziroma kot bi rekel Grosupeljski wannabe vladika: "to so samo vaše domneve".🤪

Citiram: "Ja, Rusi dostikrat pri oblikovanju uporabljajo sekiro."

Je bil pa odgovor na mojo omembo avta... pravzaprav že kar kombija UAZ 452.

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Dvomim, ker preveč ravna ni najhitrejša... ampak, če pa bi odstranil vse plastike...hmmmmsramezljiv

Ma, nemogoči ste! 

Zastava, Uaz in podobni nikoli na noben model niso montirali plastik, pa ste ravno na tem forumu razlagali, da imajo take modele, kot "bi jih s sekiro tesali". Mazda ima plastike, vam pa spet niso všeč in bi jih najraje odstranili...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.