Jest sem v prvo generacijo dal kao nek uber super LED kit z balasti za kratke luci in ti povem, da ni vredn pou k... z led sem imel slabso vidljivost kot pa s klasicnimi halogenkami. Naslednji dan sem za pol ceneje zmontiral xenon kit in je waaay better svetilo . Led kit je bil pa okoli 60? samo za kratke luci.
Sestke same se nasplosno dost slabo prodajajo. Poglej svojo ali pa viperjevo rumenko pa se 7 ti jih lahko nastejem za katere vem, da se ze lep cas prodajajo na avtonetu. Tudi druga generacija...
Nisem reku, da niso realni reku sem samo da je delal malo km, ker gre tole za 10k km na leto. To kar pa ti omenjas gre pa za 7k km na leto kar je pa sploh malo in bi jest osebno ob nakupu avta definitivno kar se le da preveril, ce to drzi . Pac zapeljes na uradni servis pa ti takoj povejo. Preverijo abs ali pa airbag racunalnik pa bojo takoj videli koliko delovnih ur ima. Das tistih 20? pa mirna bosna.
Moje mnenje je da samo kupi. Ze tako je redkost dobiti 2.0 bencinarja poleg tega je se 2.0 facelift pri kateri je ravno prisla 6pr. Malo me edino motijo km k so res nizki, kar pa ne pomeni da niso realni. Mi imamo isto doma 2008 2.0 in zej ce gre za isti motor imam jest samo pozitivne izkusnje. Poleg tega je pa prva generacija benz itq bulletproof edino, kar jo je zezala je bila rja kar pa mislim, da pri tejle ni problem, saj izgleda lepo ohranjena
Po treh minutah googlanja. Pri nas vem da more biti 0.00. Slivka zakaj ga nisi z lopato
Kot so zapisali na spletni strani sodstva Slovenije, je sodna praksa izoblikovala stali??e, da gre za hudo malomarnost takrat, ko oseba ne ravna niti s tak?no pazljivostjo, kot obi?ajen ?lovek. Na tem mestu velja opozoriti, da za delavca, ki vozi slu?ben avto, veljajo predpisi poklicnih voznikov, kar pomeni, da v krvi ne sme imeni popolnoma ni? promila alkohola.
Moja je imela 300k pa nic ni pokalo ? Tudi pri drugi generaciji (se) nisem opazil, da bi karkoli pokalo pa imamo dve pri bajti. Kaj tocno naj bi pa pokalo ? Ko gres v ovinek ?
Kaksen problem je pa bil pri prvi seriji s sedezom ? Ce sem cist iskren tudi nevem kaj naj bi bilo narobe pri drugi generaciji. Baje da neka vodila ki naj bi kao pokala ?
Prilagam video, mogoce je kdo ze zasledil..ce se kdo sprasuje ter isce park senzorje oziroma vzvratno kamero je tu en komplet. Nisem se se uspel pozanimat kako in kaj, sem tudi sam pravkar zasledil.
Doticni model na linku sploh ne pase v drugo generacijo. Drgac pa tako kot ti je jures reku in ce bi izbiral med vzratno kamero ali parksenzorji bi rajsi izbral park senzorje. Sej je fensi ce imas kamerco in vse, ampak ponoci se ne vidi kaj prevec, leca se v slabemu vremu rosi itd. ... Konec koncev mazda 6 ni neka ladja pri kateri bi bila vzvratna kamera potrebna.
Prvic vidim tole izvedbo. Kaj je to 2.0, 1.8 motor ??? 140 konjska GTA izvedba ?? Kolikor vem sta bila samo dva tipa 2.0 motorjev-147 in pa 155 konjska. In pri bencinarjih je bilo mozno dobiti GTA in GT izvedbo samo z 2.5 motorjem. Ali se motim in gre tukaj za napako pri vnosu podatkov in gre tole za dizla .
EDIT: Jup tole gre za dizla sem sele sedaj opazil da ima 6k obratov na stevcu Samo da se pa Selmar ki je uradni prodajalec mazd takole zaserje je pa tudi malo mimo.
Ce imas zavarovano potem itq original pa tudi ce vsako leto menjas . Jest sm mislil, da nimas pa zato sprasujes . Je pa res to kar je jures reku, da original mazdina stekla hitro pocijo. So aftermarket bolj trpezna, ampak zaradi senzorjev in pravilnega delovanja le teh raje izberi original.
Priklopi se na 12V oz. z drugimi besedami gre za univerzalno zadevo in jo lahko zmontiras v vsak avto.
To da preko wifija oz. pri drugih modelih preko BT dostopas do posnetkov je zelo super zadeva. Kar mene malo bolj skrbi je kvaliteta videa sama in kako snema ponoci. Ker po domace receno "koliko para toliko muzike" . Mene zanima se kako je z montazo samo, ker najmanj opazna bi bila ce se zmontira pod vzvratnim ogledalom, vendar je ravno tam svetlobni senzor in bi vrjetno bilo potrebno kamero zmontirati na skrajno desno ali levo stran (poleg airbag zavesic). Ali se motim in bi svetlobni senzor nemoteno deloval?
Cak zakaj bos sploh svojega prodal ce bos potem istega kupil ? Jest sem svojega recimo prodal za 3.000e pa je 2003 letnik in ima 300k km. Prodal sem ga tako expresno da ga niti na avto.net nisem uspel dati. Je pa res da je na plin in pa postiman v nulo (dobesedno). Se pa strinjam da je 4 jurje prevec.
Mal me mika nabavit drug avto. Gledam facelift GG 6ke. V o?i mi je padla ta dizelca 143. Mi je pa mal sumljivo,da ima spredaj lu?i,ki niso od facelift-a. ?eprav prodajalec pravi,da nikoli ni bil karamboliran. Je mo?no,da so imele nekatere tudi take krom lu?i in ne ?rnih? Mi je dal VIN ?tevilko in jutri preverim zgodovino na Mazdinem servisu. pravi,da ima servisno knjigo in izpiske iz dig. servisne. Bomo vidli,kaj mi povejo. ?e bo vse ?timalo,jo grem mogo?e pogledat,da vidimo kako zgleda v ?ivo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem v prvo generacijo dal kao nek uber super LED kit z balasti za kratke luci in ti povem, da ni vredn pou k... z led sem imel slabso vidljivost kot pa s klasicnimi halogenkami. Naslednji dan sem za pol ceneje zmontiral xenon kit in je waaay better svetilo
. Led kit je bil pa okoli 60? samo za kratke luci.
So bile pa take :
https://www.ebay.com/itm/H1-80W-9600LM-Fanless-CREE-Chip-LED-Headlight-Kit-High-Power-6000K-White-Bulb/142227431526?hash=item211d6a6066:g:FaMAAOSwPCVX~ffp&vxp=mtr&redirect=mobile
Povezava za deljenje
Deli na druge strani