Se peljem danes zjutraj po štajerki v Lj. ko so že odpravili zožanje na levem pasu delovišča pri Domžalah zaradi razširitve v tripasovnico.
Niso pa odstranili rumene črte na desnem zožanem voznem pasu in zato se kar naenkrat odpre tri pasovnica! Ne morte verjet kako se je strnjena gužva spremenila v tekoč promet a ne za dolgo, ker je tam kjer se je rumena črta končala spet vse zgostilo. To je dokaz tistim, ki še vedno govorijo, da je dvopasovnica dovolj in, da se ne znamo vozit....
Zanima me kako ste zafovoljni z nakupi Mazde cx 5. Jaz sem mislila kupit mazdo cx 5, dizel 2.2 masina letnik 2015. Kako je z motorjem, vzdrzevanjem, itd. Hvala za odgovore 🙂
Bejži proč od njega! Če že kupiš Mazdo dizla, kupi edino novega!
Fajn, men so bolj ženske všeč ampak če te vulkanizer zadovolji za 60€, tudi vredu
Ne bit užaljen, ko z vulkanizerjem ne vesta vse..... 😁😉
Pri nas vulkanizerji vsi filajo gume na 2.5! Letos npr. Twinga,Xceeda, Passata, cx-30 in temu praviš ti strokovnjaki! Pri vas pa očitno 2.7-2.8.,ker je opazil, da sami sploh ne pumpate vmes in bi bile čez dva mesca 2.2 kar je pa strup za gume
Zakaj bi bilo 2.8 preveč? Marsikdo priporoča, da je tlak nekoliko višji. Proizvajalec navaja tlake, ki so sicer nižji, ampak predvsem zato, da je avto nekoliko bolj udoben in uporabnikom bolj prijazen. Druge pametne razlaga pač ni, da ne bi napolnil na 2.8.
Jaz osebno imam spredaj 2.7 zadaj pa navadno med 2.5 in 2.6. Ne vem to imam občutek, da je najbolj primeren tlak.
Čeprav se marsikomu zdi preverjanje tlaka v pnevmatikah nepomembna malenkost, strokovnjaki opozarjajo, da ima prav ta navidez droben...
Zato, ker proizvajalec znamke avtomobila točno ve na koliko je najboljše polnit gumo in ravno zaradi tega ima info. tablico, da veš na koliko polnit. Vse znamke imajo drugačen priporočljiv tlak, ker avto dobro stestirajo strokovnjani ne neki larifari mehaniki
Ta tlak 2.8 priporočajo tisti, ki na pol leta preverjajo tlak ali pa nikoli in imajo na koncu, ko je menjava gum ravno pravi tlak... 🫣
Je pa vsekakor boljše kot pa imeti premalo napolnjene!!!
sem se menil za 26ga za dostavo olja - pa ker sem se tolk časa pogovarjou z referentko, mi je vmes zmanjkalo terminov in sem dobil 3.12 prvi prosti - jutri
Ja imamo. Jaz imam večinoma Android auto in pa lastno glasbo preko tidal... Tudi pretirano potiho ne... Jih ne iščem... Ampak zadnjič mi je pa res nenormalno začela ropotat voznikova stran oziroma tapeta na vratih.
Na nobenem avtu do sedaj mi ni tako. Sploh pa ne samo pri 5.000 prevoženih. Tudi davnega leta 2003 na Hyundai Accentu ne. Pol sem itak bil na samih oplih.
Ne na Astri H, ne na J in ne na K. Kot tudi ne pri ostalih katere sem vozil ali bil sovoznik...
Evo nekaj podobnega imam na svoji 2025 CX30...
To je pa kar hudo, jaz bi znorel, da tole poslušam! 😲😡
Imel sem na Astri k matricne. I ne ne delujejo tako. 😏
Da ti na vsako minuto izklopi auto način in delujejo le kratke... Pa potem nazaj vklopi auto način z matricnimi... Delujočimi za minuto... Ne tako ne delajo.
Meni to naredi če vozim manj kot cca 40 ali 50,ko povečaš hitrost pa spet preklopi na dolge. Drugače pa daš ročno dolge, če pri počasni vožnji ne vidiš dobro. Meni drugače delajo odlično in tudi v testih ponoči jih vsi novinarji hvalijo.....
Verjamem, da ti je Opel dobro svetil, ampak ni se za vozit pred njim, ker ti ful seka v oči!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bogi... 🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani