Zimske Nexen mislim da ni zares noben tukaj sprobal
Dobra cena, ampak tista z zaščito roba je še dražja
null
Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov!
Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...
1.9 dizli so bili odlični motorji v Lagunah, 350kkm kamot zdržijo brez okvar in tudi 1.5 dizli v Meganih so bili odlični,smo delali tudi čez 300kkm brez okvar.... 👍😉
Cene gum so kar OK… Cene za premontazo pa imajo visoke… Ko sem nedavno presekal gumo in sem moral nabaviti nove… je rekel, da pride premontaza okoli 90€… Sem potem samo prevzel gume in peljal k svojemu vulkanizerju, kjer je bila premontaza 50€ …
To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče.
V salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala.....
Bolje bi bilo, da bi dali v CX-5 X186 in še malo več pomoči elektromotorja zaradi malo večje teže 5tke vsaj tja do 70 km/h, naprej pa tako vsi vemo kako leti X186.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov!
Letne Nexenke so glede robov bp. 😉
So za en d.. k, zato verjetno niso več.... 😁🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani