Jaz sem jo pazil, da nisem šel čez 4000rpm do 3000km po nasvetu M. serviserja. So mi pa rekli, da je tako neka elektronska blokada do 2 ali 3000km, ki ščiti motor in se po tistih km sama resetira.Poskusi.... 😉
Vsak drugi dan je deževalo. No, sedaj so vremenski guruji napovedali manj dežja, tako, da sem se opogumil in opral 30-ko. Sem ji pa zopet namenil poseben tretma, tako, da bo še hitrejša-beri manj upora. 😊
Če bi na izziv poslal ženo, bi bilo + 0,5 l/100 km. Ne samo avto, tudi noga prispeva svoje. Na primer jaz ne dirkam do rdeče luči in potem na polno zaviram, ampak že 100 m prej ali še več stopim iz gasa ... in če imam srečo direkt v zeleno. 😃
Je že prvič bila žena zraven😁
Ravno zaradi tega sem napisal, da ti verjamem, da ti pije 6.6.....😉
pred 10 urami je ignacij napisal:
Točno tako, potrebno je predvidevati promet.
To ti z leti prakse pride v kri in ti sploh ni treba več razmišljat o tem.....
Čisto različno, včasih 10x deluje vredu, včasih 5x, potem pa dam roko v kljuko in ne deluje. Včasih pomaga, da se z prstom dotaknem kljuke na zunanji strani in potem lahko odprem, včasih prsta ne zazna, je edina rešitev ključ.
Drugače avto deluje odlično, nobenih problemov, edino to mi nagaja. Se morda lahko ta sistem kako ponastavi?
Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala
LP
Poglej v menu v nastavitvah, se mi zdi, da se tam nekaj nastavlja kot so ogledala osvetlitev itd.... Ne vem pa točno če se tudi občutljivost teh senzorjev nastavi.
Meni dela bp odklepanje, zaklepa mi pa tako avto sam.... Edini motilec je žena, če pri desnih vratih drži za kljuko, ko še jaz nisem s kjuko odklenil, odrl vrat....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če bi dali zakonsko omejitev na 350W bi ravno pravo hitrost imeli....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani