2 tedna ze vozim CX-30 G150 in se po 8 letih voznje M6 z enako mocnim dizlom nikakor ne morem navaditi na to prav anemicno masino. Pricakoval sem malo slabso odzivnost, ampak ocitno bom rabil se malo vec casa...
Ko na avtocesti zelim prehiteti koga, ki pred mano vozi 120 rabim celo vecnost, da pospesim na npr. 130 in peljem mimo.
V kakih obratih vozite to masino? Prej sem bil navajen na 2000+ obratih na AC ali pa se manj na regionalki, pa sem imel vedno na voljo se zalogo moci in odzivnost avta. Zdaj moram prav studirati, ampak mi je zal priganjati v visoke obrate in ga drzati na njih.
Prav tako se mi zdi, da pri nizjih hitrostih slabo pozira luknje in neravnine na cesti, pa ne morem reci, da je sportno trdo podvozje.
Drugace pa je , kot bi rekel Alex, kar "premium" od znotraj, posebej na infotainmentu in sredinski konzoli je viden napredek napram M6. Edino sedezi mi se zdijo malo ozji oz slabsi(?), ne morem tocno reci kaj mi v starem avtu bolj "sede".
A je X186 res toliko boljsa masina od G150?
Ko bi šel na probno vožnjo pred nakupom bi to takrat ugotovil,da 150 konjev ni bogve kaj in jo nebi kupil! Zdaj ti ostane preizkus x186 in odločitev o menjavi. Če bolj zverinsko voziš ti tudi to ne bo dovolj.....🙂 Meni je super drugače ga ne imel....💪😉
Kar se te premium vaše soul red tiče, me čist vsak ličar vpraša, če lahko naroči pobarvan odbijač. Baje, da jim ful cajta vzame, zarad nanosov in še zajebana barva je.
Res mora bit zajebana, sem ravno včeraj videl enga ausrijca, ki je imel na 6tki "oranžen" nos havbo in ostalo pa lepo rdečo barvo...
Ima pa PHEV eno veliko prednost, ce moras recimo v vrocini cakati v avtu, ni treba, da motor laufa, da bi klima hladila… Deluje izgleda na elektriko… Danes sem zeno cakal v avtu in je bilo kar prijetno
Lahko,da ima sistem toplotne črpalke kot jo imajo električni avti.....🤔
Čudno tole... mam tud sam sicer starejšega službenega Passata 2.0 TDI 140KM pa drži menjalnik na sport pri cca 2000 obratih in daleč od tega, da bi bil avto nepremičnina. Je pa pač DSG menjalnik bolj tko tko - fajn za lenuhe pa strašno tečen po lokalnih cestah z velik ovinki, kjer se odloča precej neumno in nelogično. Ampak OK je za prežvet.
Saj sem napisal da vozim sedaj na višjih obratih in to teh, ki si že napisal ti(cca2000) in potem gre kot je treba, aja pa ročni menjalnik je in ima sport program.... 👍😉 Pri teh obratih pa moja 30tka bencinc gre enako kot ta disel samo, da je lepši zvok.... 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
To rabim naredit res redko, ker tako se mi pa res ne mudi.... 😁😉
Je pa čisto res, da v višjih obratih tam pri 4000 obratov, ko ima največji navor gre bolje kot vsak dizel in še lepše poje'.... 😉👍
Si že šel kdaj do blokade z tem X186.... 🤔
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani