Sem imel na stari 6-ki nexen letne, res da le pol leta, ker sem jo potem prodal. Kot sem takrat napisal, guma je bila dobra v mokrem in precej tiha. Se je pa že poznala dokaj hitro, po par mescih večja obraba (premehki robovi gume). Prej sem imel na istem avtu conti in so bile precej boljše v vseh segmentih vožnje.Še prej pa GY F1 assimetroc 5, ki so bile superiorne v vseh pogledih. Edino razpok na bokih so imele več. 😊Najbrž bi naredil z Conti tudi veliko več kilometrov kot z nexen.
Sicer pa vsak naj kupi in da na avto kar hoče. Avto je njegov. 😊
Jaz imam Nexen N'fera SU4 letne gume. Lahko potrdim napisano, je pa seveda od stila vožnje tudi precej odvisno. Ampak tudi meni so se zunanji robovi čisto znucali, medtem ko je sredina gume še odlično ohranjena po 3 sezonah. Jih bom še imel eno leto, potem pa bo čas za nove. Seveda grem sedaj bolj previdno v ovinek, če je mokra cesta - jim ne zaupam več toliko kot ko so bile nove.
Je pa zanimivo, tišja in bolj varčna (avto pije 0.3 več pozimi) guma od zimskih Michelin alpin PA4, čeprav mislim da na netu ravno obratno piše.
No, tudi sam sem rabil kar nekaj časa oziroma poguma, da sem tole sprobal.
Namreč, lučka se mi prižge na 60-70 km. Pa sem enkrat rekel "ku**, grem do konca pa da vidim kaj bo"... No, hvala bogu je bila črpalka 4 km stran, v domačem kraju, pa sem si to upal. No, ko sem prišel do nje in natankal, sem stlačil notri komaj 39 litrov. Potem sem si prišel gor, da je rezerva komaj potem, ko lučka pride na 0 km. Sedaj tankam zmeraj okoli 37-39 litrov (še cca. 20-40 km lučke), naredim 650 km in porabo imam poleti 6.1 in pozimi 6.3.
Sicer sem pa na morju gledal skupaj parkirano Cupro in pa Mazdo CX-5 rdeče barve. Čedalje bolj mi je Mazda SUV všeč in tudi tokrat je bila Cupra zgolj pikica v očesu.
A je? Odkar mi je sla 5 letna garancija, sem se odlocil da sam servisiram avto (oziroma sam iscem mehanika, ki to dela). Oderuski pooblasceni servisi vem da bi za to delo vzeli vsaj 300 eur. Z namenom sem napisal stroske zraven, da primerjamo. Torej sem dobro prisel skozi? Tisti ki hodite se na pooblascene servise, koliko placujete?
Torej je to še ena neuporabna "nova" stvar v avtih oz. v Mazdah. Če bo imela guma 0.5 bara manj, bom sam opazil med vožnjo, ne rabim za to elektronike.
Še nikoli v dveh letih se mi ni prižgala luč od TPSM. Menjal sem tudi letne gume z zimskimi, ki so na svojih felgah, pa se tudi ni pojavila lučka, čeprav so gume bile na 1.9 (prej na 2.4).
Tudi jaz imam par kamenčkov v šipi. Kaj lahko naredim, glede na to da ne vozim avta na uradni servis, torej nimam garancije? Verjetno samo samoplačniško na Carglas...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Kakšno barvo/sprej priporočate za čeljusti/klešče?
Tudi sam moram menjati diske in ploščice pri naslednjem servisu, pa bi si jih pobarval, da dobim 5-10 konjev zraven. 😂
Popravljeno od Jaka32Povezava za deljenje
Deli na druge strani