Skoči na vsebino
Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Ne vem, če je že bilo kaj govora tule. Ampak v auto bildu so imeli na testu CX-5 in z njo prevozili 100 000km in se je avto nadpovprečno dobro znašel.

Sicer sem jaz prelistal slovenski prevod, kjer je še tabela supertestnih vozil in sem bil presenečen, kako se je bolje obnesla, kot nekateri dosti bolje opevani in cenjeni avtomobili. Tako,da vsaka čast 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S pomočjo bambita sem predelal sprednji odbijač :( K sreči imam zavarovano divjad, samo vseeno mi je bedno se zdej ukvarjati s popravilom. Najprej sem hotel peljati k interclassu, pa ne delajo cenitev za zavarovalnico, potem sem peljal pa k cenilcu je pa reku,da oni ocenijo samo če pri njih daš popraviti. Sam ok, glede na to, da so mi rekli, da popravljajo za a-cosmos avtomobile upam, da bo use ok. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prima test spodnji srednji razred
Napisano

Nisem še zasledil, debate o tem testu na forumu. 

9ae10e24ed8773f90938-prima-test-ford-foc
SIOL.NET

Ford focus je postal med devetimi avtomobili zmagovalec primerjalnega testa spodnjega srednjega razreda. Z vsestranskostjo je ugnal volkswagen golfa in mazdo 3, ki je prvo mesto izgubila zaradi svoje...

Sem zelo presenečen, da se je Mazda prebila na tretje mesto in da je minimalno zaostajala za Golfom - za eno točko. Sej ne, da bi bilo z Mazdo 3 karkol narobe, prav nasprotno. Samo, če gledamo uporabnost je res bolj vozniško naravnana , kot družinsko (vsaj jaz tako mislim).  

Bravo Mazda 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 G120 poraba
Napisano

Men je pa spritmonitor dost realen. Morš gledat skupno povprečje, ki je v tem primeru 6.6l/100km. KAr se pa posameznih vpisov tiče, je pa itak fajn gledat tiste, ki imajo čim več vpisov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
dne 17. 4. 2021 ob 20:55 je Bini napisal:

Ja to je res in tudi nevarno....😭

Kaj vse so naredili za to ceno?

Redni servis, pa malce več ur je bilo, ker so se še z zavorami ukvarjal. Za točne postavke, bi mogu pa na račun pogledat, sam ga imam v avtu :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sicer je bilo to včeraj, ampak sem na svoji mazdi 6 naredil servis pri dobrih 200 000km, ter opravil vpoklic za sovoznikov airbag. To rundo, sem avto zapeljal na interclass, kjer sem dobil tudi nadomesten avto.  Vse skupaj me je pa prišlo 205€ (osnovni servis + ugotavljanje težav z zavorami). Men se zdi kul cena za pooblaščeni servis 😎 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano

Brat je imel Lacetti-ja. Sicer naj bi bila mašina od opla (bencinar), sam avto ni šel nikamor, poraba ogromna, pa to vem, da mu je šel nek senzor na gredi in da je koštal celo premoženje. Prodati ga ni mogel, tako da ga je dal v račun, ko je drug avto uzel :)

Sodelovc je imel cruza dizla in tudi ni bilo stvari, k mu neb crknila. On je imel pa res smolo s tistim avtom. Sej zgledal je še nekak, sam vse ostalo... 

Jaz bi se tega ognil. Čeprov po drugi strani, lahko pa delam krivico omenjenemu avtu :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
dne 1. 3. 2021 ob 12:23 je mito3000 napisal:

Z enako opremo je x motor v cx30 za 900 eur drazji. 

Huh, pol sem pa narobe ocenil. Na avto.netu sem gledal cx-30 in sem bil presenečen, da so bile G150 dražje. Je pa res, da nisem primerjal tudi opreme 🤔

Evo, tkole se pa avto matra :)

https://www.youtube.com/watch?v=kQCtKu2QJTU

Sam je zanimivo, kako diski zažarijo, ko na polno zažlajfa (pri 2.min oz 2:40). Pol pa uzem testni avto 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
dne 21. 2. 2021 ob 20:03 je mito3000 napisal:

Kolebam med motorjem g150 in x180 oz. x186. Sem vozil g122 in x180 in se mi je zdel x precej zmogljivejši. Pri x mi je glavna skrb zanesljivost saj še ni dolgo na tržišču. Vem da so bile težave s kompresorji, nisem pa zaznal da so to odpravili. Kake so kaj vaše trenutne izkusnje?

Men je zanimivo, da je G150 dražji od X180?? (govorim za CX-30, pri M3 je minimalna razlika).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30 vs. Honda CRV
Napisano

Men je ASX tudi hud, pa še cenovno je dostopen. Edin, mašine so bolj žalost. Pa pač zastarel je :)

1033718.jpg
WWW.AVTO.NET

Mitsubishi ASX 2.0 INTENSE +, letnik:2021,19390 EUR :: www.Avto.net ::

Ali pa Subaru XV. Sam je isto težava, kar se motorjev tiče, hibrid stane pa celo premoženje :(

1055584.jpg
WWW.AVTO.NET

Subaru XV 1.6 Pure CVT, letnik:2021,24990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.