Np,salon Selmar😁Sem šel pogledat,če je tale 60tka res vredna tega denarja napram 5tki in ugotavlam,da NE! Je pa res odvisno od tega kaj ti je prioriteta in kako težko daš toliko denarja za avto.....
pred 3 urami je Jest napisal:
Da ne bo tako, kot pri zadnji menjavi, ko si sel na servis s trojko in so te prepricali za nakup CX-30 ...
Brez skrbi,ne rabim tako velik avto,ker mi je še CX-30 skoraj prevelik za vsak dan....😉
Sprobal Nexenke še v dežju in je b.p. Sem šel ene 2 ovinka namenoma mal hitreje, pa še en 90 stopinjski kjer tudi vem, da precej drsi, brez težav. Tako da zaenkrat zadovoljen.
Ne vem zakaj bi dvomili v Nexen gume saj so med boljšimi in kar nekaj bolj znanih znamk je slbših.....🤔😉👍
Ne se sekirat za avto. Mazda dizel power zmore marsikaj, česar si lastniki ... ... ... torej, ne-dizlov niti predstavljati ne morejo...
Mi je pa zanimivo, da se mnogim smili avto - medtem, ko jih za lastnika prav malo briga! Kdo se je že v neki temi spraševal, če ljudje bolj skrbijo za avte kot ljudi?
V drugem delu posta me je pa za trenutek tudi za tebe zaskrbelo čeprav včasih omenjaš tisto strašno lopato😁😉👍
Zdaj, ko sem ugotovil, kako se z mobitelov prenašajo filmi na računalnik v obdelavo, grem počasi od enega do drugega in "čistim zaostanke". Dobro, da jih niso med tem že pobrisali...
Tukaj sem testiral zimske pnevmatike. Premium roba, Malatesta Cobra NT, cena 89 evrov komad, to je že tretja garnitura, sicer gredo že proti koncu, ker jim je to že tretja sezona, a še vedno peljejo boljše od katerekoli Madžarske gume s Korejskim žigom...
Joj mene,kaj mora ta tvoj avto vse prenesti.....
Sem v enem trenutku celo pomislil,da delaš "konec"... 🥴
Sam sem tudi pri tej gumi ugotovil, da je tiha in da je dobra v dežju. Bi pa priporočil,, da je ne pumpaš preveč, saj jo zna pobirati po sredini. Že pri mojih GY sem danes ugotovil, da so po sredini bolj pobrane( za kakih 0,5 mm) kot po bokih. Pa jih pumpam na 2,7 in so XL s trdimi boki.
2.5 bara bo ravno prav,tako je tudi po tov.priporočilih....👍
Jaz bom pa svoje Bridgestonke dal letos na 2.7-2.8, ker na 2.5 jim je robe pobiral.....☹️😤
Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.
Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.
Prvi del izjave si kixnil, Ferrari že ve kaj dela....👌
Drugi del si pa zadel in upam,da to naredijo, popravijo.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala enako,take pri meni res ne morejo na počitek.....😂
Je pa res,da je bilo za pol lopate šodra....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani