Ja sva bila zelo presenečena, glede na to da je pri Ferku v Mb rekel da je pri Mazdi max 500€ popusta. Sedaj je problem, ker je Avtoplus v Kopru vzel Mercedesa in imajo Mazdo samo še za zraven in mi je prodajalec rekel da jo lahko naročijo, samo vprašanje kdaj jo bodo dobili ker pač niso več prioriteta v Sloveniji.
Sedaj prodajajo Mercedese in imajo še Mazdo zraven zaenkrat, samo da ne naročujejo več v naprej in tudi če naročijo morajo čakati, ker so drugi trgovci v Slo v prednosti
Panika je samo v tem, da sem iz Koroške in imam skoraj do vsakega salona 200 km v eno stran 🙈😬
To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili...
In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...
Saj si, pri nas nebi dobil toliko je pa res da si dražji samo za 1€ pri vsaki stvari.... 😁
Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.
Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.
To prvo razumem ne razumem pa zakaj ti nebi še enkrat dali največjega med vsemi.....
Jaz sem se že 3x najbolje zdilal pri Selmar med BTC,MB in CE.....👍
Zanima me iz vaših izkušenj kje se da najbolj dogovoriti glede cene oz popusta. Tole cx-5 sem kupil v Kopru in sem dobil najvišji popust, vendar sedaj nimajo več prioritetno prodajo Mazde in bo baje težje dobiti popust.
Ne razumem kaj hočeš povedat s to prioritetno prodaje Mazde.... 🤔
Pa kaj so za vas hribi me tudi zanima? Al pa klanec?
Lani stestirane na MB Pohorje in cc10-15cm snega,podlaga pošodrana.....👍
Včeraj in danes na Svetino (5 oseb) iz Štor in na cesti cc5-10cm suhega snega,podlaga pošodrana....👌
Avto nasploh je lepo uravnotežen in zelo stabilen,niti enega samega zdrsa gnanih koles nisem občuti in je res občutek kot bi vozil po suhi cesti.....🤗 Je pa res,da v klanec po snegu ne pretiravam v nizki prestavi z visokimi obrati.....👍😉
Hvala. Bom počakal ponedeljek, da moje veze pri svojih vezah (ki segajo v vrh Continentala :-)) poskusijo to dobiti.
Pojma pa nimam, koliko bo sedaj guma še zdržala. Če citiram tistga pri menjavi: "Za tle ukol bo dobra, na avtocestah pa ne preveč vozit.".
Menjaj cx-5ko za novo cx- 60tko in ne rabiš za gume skrbet.....
Ampak DARS ne zna zračunat kolk je eno leto al kako. Če ima lanska vinjeta veljavnost eno leto je to od 1.2.2022 do 31.1.2023. Darsovi mojstri matematike pa pravijo da je veljavna od 1.2.2022 do 1.2.2023 kar pomeni leto in en dan. Sej ne da bi ogromno profitiral zaradi tega ampak vseeno mi je zanimivo kolk so šalabajzerji.
Podobno izkušnjo sem imel s peugeotom 306 GTI. Ko sem zapeljal hitro v desni ovinek, je sedanjo ženo (takrat že dekle) prisesalo name. In vedno v istem ovinku. 😊
In to tako močno,da je še vedno prilepljena nate.....😊😂😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pojdi Selmarju.... 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani