Sem v?eraj v Sparu bil v Celju, pa je Selmar imel razstavljenega Citroen CACTUSa, dva BMWja in dve Mazdi (6 in 3)...pa se ?ena zanima za novo dvojko, grem do tipa, ki daje informacije...KATASTROFA... Ga vpra?am, ?e lahko kaj informacij o mazdi dobim, pa mi re?e, da za mazdo bo treba pa v salon it, da on je za BMWje tam...tipi?ni BMW nadulte?...
Toliko o ponudbi SELMARJA za MAZDO... Tudi pomislim ne, dabi kdaj pri njih karkoli vpra?al, kaj ?ele delal...
To je isto, kot da rine v rikverc traktor in voz....ali pa tovornjaka prikoli?arja s klasi?no prikolico...je pa malo ?oferjev, ki to obvlada...sploh mladih ni, ki to znajo...
?estitam za dober nakup... Ja, grb se lahko kupi in prelepi... Vam oznake na novi tablici pa?ejo? Jaz sem naro?il zadnje tri ?tevilke in do takrat s starimi od prej?njega lastnika vozil...potem sem pa dobil 006 in kupil nove tablice v mojem kraju...
Tudi pri nas je bila kupljena zaradi zvoka in ne bo? verjel sedaj kupuje 3.2 V6. On ima ve? ?ivcev kot ti s temi avti. V moji dru?ini pa je ?e nekaj let Toyota Corolla. Mazda je pa itak tudi japonc samo, da je lep?a in prostornej?a zame in za otroka:) Se sli?imo, ko bom imela klju? v rokah potem pa ?e gume.
Roko na srce, je pa veliko takih, ki NISO pla?ali in si mislili "ah, kaj nam pa morejo"... Sam imam odprt ra?un iz Biograda, ko sem bil v Konzumu v trgovini 15 minut pred zaprtjem, kjer je brezpla?no parkiranje, potem smo pa na hitro na sladoled ?li, pridemo 5 minut po zaprtju nazaj, pa je ?e listek bil gor, ker je brezpla?no samo v odpiralnem ?asu... 8 let je tega nazaj, avta in registrske ni ?e 6 let...sedaj lahko pa sam ?estitko ?akam...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne, to pa ne bo dr?alo, da je alkohol krivec...alkohol je olaj?evalna okoli??ina pri nas...(hec)...
Pa tudi druga?e, ?e si pijan, pa si udele?en v prometni nesre?i, ?e ne pomeni, da si kriv, pla?a? samo vo?njo pod vplivom alkohola...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani