Mah, pa kaj ?e. De? ga pere, veter ga su?i, sneg ga polira, to?a pa o?isti trdovratno umazanijo. ?e pa ga ?e kdaj peljem v avtopralnico, mi pa zaradi stre?nih nosilcev zavrnejo avtomatsko, zato moram ro?no oprat. Kaj vse je na krta?i potem, me niti ne zanima in tisti, ki pride za menoj bolje da ne ve... Me pa tako pranje vedno spravi v slabo voljo, ker vsaki? odkrijem nove praske in udrtina. Zato ga raje niti ne perem...
Hja, nas je sedem: jaz, ?ena in pet otrok. ?e gremo v hotel, potrebujemo skoraj ?etrt nadstropja in v menzi vsaj dve mizi... In tam potem cena hitro zraste na nekajkratnik kampa. Tudi apartma za sedem ljudi pride precej ve? kot 20 - 25?...
Kar se pa opreme ti?e, pa... Prvo prikolico smo "podedovali" (postri?ili, ?e sem natan?en, ker je bila od o?etovega brata, ki pa ni imel otrok). Potem smo dobili tole, ki jo imamo zdaj, po zelo ugodni ceni (prej so jo imeli v podjetju KOP Bre?ice, ?tirikrat so jo vlekli na morje, potem pa je ?est let stala) in ko smo ?e staro prodali, je bila razlika v ceni vsega 3000?. In zdaj smo s to prikolico dobri za kak?nih 15 let... Torej tudi ni nek tako blazno velik stro?ek. Razen nafte in cestnine, ti stro?ki pa kar narastejo. Ampak glede tega je pa tako, kot si ?e napisal: najceneje je, ?e sedi? doma, ?ez dan bere? knjigo in gre? "s koko?mi" spat...
Pojavilo se je eno vpra?anje, pa me zanima, ?e tu kdo ve TO?EN odgovor - ugibamo ?e mi sami tukaj...
Torej, imamo kri?i??e, kjer mi NIMAMO prednosti, ampak se s stranske ceste vklju?ujemo na prednostno. In imamo v kri?i??u STOP znak. Pod tem znakom pa imamo znak za obvezno smer. Torej imamo samo eno mo?nost, kam lahko zavijemo. Ali v takem primeru moramo nakazat smer s smernikom ali je ni potrebno?
Res potrebujemo to?en odgovor, ker je imel sodelavec zaplet z medob?inskim redarjem...
Je pa treba Musku priznati, da je pa pravilno zastavil: ni? ne dela na zalogo, ampak po naro?ilu. Vpla?a? to, kar bi rad imel in to ti naredi. ne pa da pride? v salon on ti prodajo to, kar jim le?i tam, pa ?e je to to kar i??e? ali pa ne... Se mi zdi Muskov na?in precej bolj?i. In, kolikor vem, ima za tega tovornja?ka ?e 250.000 naro?il.
Kon?no en terenec prave oblike - podobne kot so ruski oklepniki oz. tank brez cevi. Sploh, ?e je res tako odporen na udarce in praske, kot so tu pokazali.
?koda samo, da nima noter spodobnega motorja ampak nek bren?a? na baterije...
Sicer pa mislim, da ?e malo pretiravamo s tem, kajti tej novi motorji so vzdr?ljivi in ne crknejo kar tako.Vsi motorji imajo ?e veliko rezerve in tudi, ?e se kdo spozabi in kdaj malo hitreje odpelje nov avto, mu ne bo hudega.
Eeee, ne vem, pa ravno na tem forumu sem bral, da znajo sploh dizela?i biti zelo iz?rpavajo?i za lastnikovo denarnico...
Tu ni nobene filozofije,?e ima? denar ali ti ga ni ?koda kupi? novega in to takega ki si ?eli?,?e ga pa nima? dovolj pa tisto kar misli?,da je ugodno in najbolj?e tisti trenutek,pa seveda nima? take izbire kot pri novih!
Kak?no izbiro pa ima? pri novih?
Mi smo iskali ve? kot eno leto, ?e zdaj od ?asa do ?asa kaj pogledamo, ampak za izbrat pa nismo na?li ni?. Pa pred kratkim sem bral "do?ivljajski spis", avtor je pa Boss, kako se je pa on spravil k nakupu novega avta. Moram priznati, da je njegovo besedilo ?e bolj napeto - sploh proti koncu...
Pa ?isto enako se bom vozil. Pa ?e ,ko je nov avto, mora? 15 tiso? kilometrov voziti skrbno, ne na obratih, pa po avtocesti 120/ uro
Z novim avtom se mora? skratka obna?ati kot z nedono?en?kom. Jaz sem opazil, da ?ele sedaj gre avto kot mora it, menjalnik je ?e bolj?i in se ?alta kot po putr?ku.
Kako pa ve?, da tisti pred teboj ni vozil na obratih in da je pazil na avto? Ali pa si je mislil: tri leta bo ?lo, potem naj se pa jajca tisti, ki ga bo kupil...
Domorodci, zanima me, kak?ne prigode lahko jutri pri?akujem v prometu: ob 6:45 moram biti pri Pavilion Cafee Baru pri Brezovici, ob 7:30 pa na Trati pri ?kofji Loki. Ura je ravno taprava...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Enkrat sem poskusil sre?o, pa se ta??a ni niti polomila, kaj ?ele...
Zdaj jo ne jemljemo ve? s seboj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani