Kot lastnik petice, lahko povem, da je to prva liga za 4 ?lansko dru?ino. V drugi vrsti je stednji sede? zasilni...za otroka do 10 let, pa ?e to ne za dolgo vo?njo, lahko se pa srednji sede? skrije pod levi sede?, pa se izpod desnega sede?a dvigne poli?ka za odlaganje...sam imam pa vse pospravljeno in samo dva "fotelja" v srednji vrsti... Tretja vrsta je pa omejena za velikost potnikov...mislim, da na 150 cm...pa ?e to te?ko sedijo...samo za kratke poti..na sladoled ali kaj podobnega, ker potem prtlja?nika ni... Ja, drsna vrata so ZAKON, in predvsem zato smo kupili ta avto... Je pa ?koda, ker sta 363 dni v letu zadnja dva sede?a zlo?ena in se brez veze pla?uje zavarovanje za potnike, ki jih ni... ?koda, da ne naredijo tak avto, da ga registrira? in zavaruje? za 4 potnike...oziroma da ima? na izbiro, koliko ?eli?, ali 4, ali 5, ali 6, ali 7....jaz bi zaa 4...
facelift prve sestke je bil konc leta 2005, in od takrat naprej imajo dizli 6 prestav in dpf
Se pravi, da do letnika 05 ni problem z DPF, ker ga ni...
Sedaj imam mazdo 5 diesel in staro 323f, ki bi jo zamenjal z ?estico. Glede na to, da sem pri petici imel enkrat problem z DPF, se nagibam nakupu bencinarja ali diesela brez DPF. Sam ne vem, kaj naj...delam pa ve? kot 100km dnevno...
Res ne ve nih?e, kje bi se lahko dobil daljinec? Je druga?en od tistega, ki je bil na skupnem naro?ilu, zato sem odpru novo temo. Se pa pridru?im, ?e se naredi kak?no ve?je naro?ilo... LP
I??em ohi?je daljinca klju?a za mazdo 5. Sem vpra?al na servisu, pa so me pribili s ceno, ki je okoli 200 ?. Obstaja kje cenej?a varianta? Hvala za vsako informacijo. LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oj.
Kot lastnik petice, lahko povem, da je to prva liga za 4 ?lansko dru?ino. V drugi vrsti je stednji sede? zasilni...za otroka do 10 let, pa ?e to ne za dolgo vo?njo, lahko se pa srednji sede? skrije pod levi sede?, pa se izpod desnega sede?a dvigne poli?ka za odlaganje...sam imam pa vse pospravljeno in samo dva "fotelja" v srednji vrsti... Tretja vrsta je pa omejena za velikost potnikov...mislim, da na 150 cm...pa ?e to te?ko sedijo...samo za kratke poti..na sladoled ali kaj podobnega, ker potem prtlja?nika ni... Ja, drsna vrata so ZAKON, in predvsem zato smo kupili ta avto... Je pa ?koda, ker sta 363 dni v letu zadnja dva sede?a zlo?ena in se brez veze pla?uje zavarovanje za potnike, ki jih ni... ?koda, da ne naredijo tak avto, da ga registrira? in zavaruje? za 4 potnike...oziroma da ima? na izbiro, koliko ?eli?, ali 4, ali 5, ali 6, ali 7....jaz bi zaa 4...
LP Ivan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani