Žalostno je, da je Ferrari sploh naredil SUV-a, tako kot nekoč karavana. To so butasti načini kako lovit kupce. Ferrari je nišna znamka superšportnih avtomobilov in ne trendovskih prevoznih sredstev.
Je pa drugač iz slike lepo razvidno kako bi CX-30 lepše izgledala z nekoliko manjšimi obrobami okoli blatnikov in karoserije. Verjetno bo na enem izmed prihodnjih FL-jev to popravljeno.
Prvi del izjave si kixnil, Ferrari že ve kaj dela....👌
Drugi del si pa zadel in upam,da to naredijo, popravijo.....
Tudi mehanik pod kozolcem vidi marsikaj...al pa ne 🤣
Res je ampak za Japonca šravfa jih ni tako veliko, saj vidiš, da še na uradnih servisih ne znajo vsi vsega šravfat.....
pred 15 urami je Gregster napisal:
Sej vem ja. Jes tud še vozim na uraden servis ampak samo še 1x. Konec garancije. Po tem bom pa kr k mehaniku zavil😁. Sem pa že razmišljal, da bi kr sam poservisiral, ker imam kanal ampak sem idejo kmalu opustil in dam raje cca.100 € ali pa še to ne in je to to.
Kaj nimaš 18 letnik? Stara bo 5let in zaradi garancije letos ne rabiš več hodit na servis, ker ti poteče, razen asistence...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene rahlo moti okrog koles zato imam sivo, da ne izstopa... Drugje je pa tako ni veliko....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani