Sicer "poznovečerna" vožnja brez nekih hudih zastojev, zato pa z nič kaj aerodinamičnim sedemsedežnim enoprostorcem s štirikolesnim pogonom, brez voženj v zavetrju, brez lovljenja vetra v hrbet, brez spuščenega podvozja, vožnja po omejitvah.
Sm kmet an s hribu doma pei ne zastopm lih tanartabl usega tega...
Kej mi lohkor kdo razloži tko, po kmečko...
Namreč, berem neki članek o vetrnih turbinah in vmes najdem zapis o največji na svetu:
Zadeva ima 20 MW in oskrbuje 96.000 gospodinjstev. Če moja matematika kaj velja, pripada vsakemu gospodinjstvu 208 W. Če se kaj spoznam na elektriko, to "pelje" eno televizijo...
Močno me je imelo, da bi to jesen za najdražjo kupil električarja. Ne vem če me bo še mela rada, ker sem ji na koncu izbral smrdljivega klasičnega dizla.
Glej, če bi se rad ločil od nje, ji to povej direkt v obraz, ne pa tako potuhnjeno z električnim avtom. Če si toliko dedec, da bi se rad žene zlosal, bodi pa še toliko dedec, da ji to direktno poveš!
Točno tako, @Boss, se povsem strinjam! Mogoče edino z majhno razliko: en je cepec in zato dela škodo, drugi je pa naiven in zaupa naftnim pijavkam, pa zato dela škodo...
Enkrat nekoč, davno že tega, smo imeli debato, a lahko traktorji tankajo kurilno olje. Vsi ste mi takrat razlagali, da ne, ker neki inšpektorji to pregledujejo in lahko zaplenijo traktor ter da kurilno olje ni enakovredno nafti in tako dalje...
Danes pa na Petrolu naletim na tole:
A lahko potemtakem v BTjca, ki je napol trahtr, tankam polovico kurilnega olja?
Če se kdo želi prepričat, da tole ni izdelek umetne inteligence: benzinska črpalka Petrol v Martjancih.
Sem šel iskat homologacijo: 2500 kg je največja dovoljena teža vozila po homologaciji. In mislim, da jo kar redno dosegamo, ker je veliko voženj pod polno obremenitvijo...
Imam eno vprašanje, pa ne vem, kje naj vprašam. Mogoče še najboljše tukaj...
Torej, v ponedeljek dopoldan moram od Nove Gorice do Krškega, pa me zanima, kakšne prigode lahko pričakujem, sploh od Grosuplja naprej, ker baje so tam tudi neka gradbišča na avtocesti...
Ampak, če bi se pa prodajalec streznil pa si priznal, da to ni primerno za prodajo in bi ga šenkal, ga pa takoj vzamem. Sicer je potem precej stroškov, dela in časa, da se stvar obnovi, ampak jaz bi dobil spodoben in trpežen stroj... Tako, da, če ga že misli peljat v prešo, ga lahko pripelje k meni na dorišče in pusti tu, bi mi prišel prav...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer "poznovečerna" vožnja brez nekih hudih zastojev, zato pa z nič kaj aerodinamičnim sedemsedežnim enoprostorcem s štirikolesnim pogonom, brez voženj v zavetrju, brez lovljenja vetra v hrbet, brez spuščenega podvozja, vožnja po omejitvah.
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani