Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Moj zadnji tank LPG s povpre?no 8.4 litra (potrebno pri?teti seveda ?e malenkost benza za hladne zagone). :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

DejanOT, ta avto sem pred dobrim mesecem videl, pri na?em Wankel-majstru, Mitji v MB. Takrat je bil total zamrznjen, ker je bilo ravno obdobje tistega ?leda, itd. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem nadomestno vozilo
Napisano

Janez, hvala za idejo, vpra?at ni greh, pa magari dajo kajlo. :D

JureS, kak?en motor pa ima tale zadevca? Imam sicer ?e ugledanga enga Twinga. :P

Drug teden naj bi ?e za?tartala tale moja zadeva, tako da ?e se vam ne mudi recimo iti do Pelka ta teden, vam kasneje lahko ?e jaz to zadevo olaj?am. Cena pa naj bi bila za vas ista kot ?e sami peljete, kar se sli?i nenavadno, a ne? :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Da se la?je vidi, ?e so zadnji blatniki kaj zarjaveli. :D

Takole zver sem pa ravnokar videl v Kamniku, mater vola kak?en zvok (V12 biturbo mu pi?e na boku). :wub:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=792260...Avt.%20V12%20...

Hote ali nehote sem se v istem trenutku spomnil na kraljico motor?porta - F1, ki se bo vsak ?as vozila s kosilni?nimi agregati v stilu treh valjev in 700ccm. :vskalo::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predlog za glavnega admina foruma
Napisano

Rok je potekel, prosim zaklep teme, Bo?tjan je pa dobil mandat in naj si izbere primerno ekipo pomo?nikov. Po potrebi bomo glasovali glede njegovih pomo?nikov, ?e se ne bo mogel odlo?it koga naj vzame. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

GT opremo brez navi mam tud js, in to ?e drugo pa sta obe imele usnje in ?trom zice :ne vem:

Identi?no opremo ima tudi Lumpi oz. gospa mati. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e je navigacija namest predala, se mi zdi da nima tistga gumba na sredin za odpret predal, zraven zaslon?ka je mal druga?na razporeditev gumbov pa zraven ?althebla je daljin?ek. Sm vse zadel? :D

Je pa res mal zanimiv..ima xenon pa bose, nima pa niti elektri?nga sede?a. uvoz iz kak?ne ?e?ke?

VSE si zadel, ?e daljin?ek je precej jasno viden ob prestavni ro?ici. ?e posebej v temi, ko je ob pri?ganih lu?eh, osvetljen. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka, tole je pa res bolj rev??ina. :P

Sicer pa obstaja dokaj velika verjetnost, da si ?e za mesec februar zmagal. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

OK, a je komu jasno, kaj ta prodaja? A je kak?no drugo ma?ino v Xedosa dal?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=826434...Xedos%206%201.8

1800ccm in 90KW ne pomnim nobenega Mazda motorja, razen ?e je od katerega drugega proizvajalca vgradil, ?e ve?ja verjetnost pa, da se je mo?akar zatipkal pri oddaji oglasa. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predlog za glavnega admina foruma
Napisano

Zdravo forumovci!

Glede na debato s trenutnim ?efom foruma - Bo?tijem (Bo?tjan Luk?a), ki to mesto sedaj prepu??a nekomu drugemu, kateremu vsi zaupamo, je rekel, naj izberemo primerno ekipo, ki bo v nadaljevanju pripomogla h kvalitetnemu delovanju foruma mazda-si.net

Moj predlog je zaradi ve? kot 10-letnega udejstvovanja na tem forumu in je bil vedno pripravljen pomagat pri na?ih te?avah;

YAVARYEX6V6 oz. Bo?tjan

Ker pa 1 sam ne bo zmo?en voditi celotnega foruma, bi za njegove "desne roke" predlagal ?e nekatere mojstre ra?unalni?tva; Bossa, Viperja, ?mega, Thomasa, Symona, Lavo, Pavlovi?a in Wankla. :cheers:

Verjetno kak?en od na?tetih to niti ne ?eli biti ali pa mu ?asovno ne znese, jaz sem le napisal komu gre zaupati tako zadevo.

Napi?ite tudi vi svoje kandidate, ?asa imate do 23.3.2014 do 23.59 ure. :D

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda 6
Napisano

@JaniK, ko smo bili na predstavitvi nove Mazde6 lani pri uvozniku (MMS d.o.o.), so nam med drugim povedali, da najnovej?i Mazdin AT prestave menja celo hitreje kot DSG menjalnik pri enem priznanem proizvajalcu vozil. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.