Skoči na vsebino

skritikrt

Člani
  • Sporočil

    1.107
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    10

skritikrt je nazdanje bil dnevni zmagovalec dne februar 3

skritikrt je imel največ všečkanih vsebin!

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški
  • Lokacija
    Ljubljana

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda CX-5 2022 G194 AWD Revolution Top
  • € Donator:2024

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika skritikrt

Veteran

Veteran (13/14)

  • Posting Machine Rare
  • Eno leto je mimo
  • Zelo priljubljen Rare
  • Mesec dni kasneje
  • Predano Rare

Nedavne značke

2,3k

Ugled

  1. skritikrt

    Elektromobilnost

    Obljube,laži,obljube,laži......
  2. skritikrt

    Post a recent shot of your car

    ...jaz izberem firmo,model,motor,menjalnik,praktično vso opremo,...žena pa si lahko pri avtu izbere bilokatero črno barvo😃😄🤣
  3. skritikrt

    Post a recent shot of your car

    V nedeljo z kužatom na Urhu. Tokrat je kuža tudi na sliki😆...nisem pozabil😉
  4. skritikrt

    Elektromobilnost

    Sicer nič novega,a lepo "na kupu".
  5. Ne-saj vem da so lušne,pa si se takoj zagledal😂🤣😉 Ne-ni bilo to mišljeno-morski pes je njihova maskota...pač po značilnem gobcu in silhueti Mazde CX-5.
  6. skritikrt

    Elektromobilnost

    Mi je pa čudno,da te ne ukradejo,k vse to veš...veš več kot avtomobilski strokovnjaki pri Mazdi😯
  7. So face v tem klubu-dobro maskoto imajo-paše k avtu🧐😃👍
  8. skritikrt

    Elektromobilnost

    Hvala-to so informacije,katere skoraj ni šanse zaslediti...sploh pa ne v medijih...se vse prikriva in zamolči v interesu agende. En boljsih intervjujev-zelo zanimiv pogled Mazde tudi na problematiko elektromobilnosti. In @dvorjan...preberi si-jasno pove,da med stroški ni razlike med ICE in EV. Pri Mazdi so nam jasno povedali, kaj menijo o letu 2035 WWW.ZURNAL24.SI Kaj nam prinaša prihodnja mobilnost in kako nanjo...
  9. skritikrt

    Elektromobilnost

    To pa lahko z debelim tiskanim napišeš. Ja normalno,da se ne😄...a si pozabil kateri forum je to?😉 C-Maxa imamo že 18 let,in ga bomo še nekaj let imeli...lih planiram tistih nekaj rjastih pikic dati popraviti...dobi nov komplet letnih in zimskih pnevmatik,in zna voziti še kar nekaj let. Za CX-5 pa enako-dokler ne bo zgnilila....torej tistih 10 let lahko samo sanjaš. Imam pa en predlog-daj resnično "kontra"...objavi tudi ti kak video z Youtube-a,kako je npr. poceni EV popraviti...kako je vse "simpl k pasulj" za zamenjati,kako ga vsak mehanik lahko pregleda,analizira,popravi,kako poceni so rezervni deli,k jih za vsakim vogalom prodajajo itd.... To bo prava reklama-ne prazne besede.
  10. skritikrt

    Elektromobilnost

    Tako na grobo.. manj vs.več ni zmeraj prednost. Sem Munroju enkrat odgovoril,k je pribijal za vratne panele,zakaj ford še zmeraj uporablja sponke,če pa je mogoče narediti vratni panel komplet iz enega kosa,z sponkami vred,da se samo pripne na vrata...z argumentom manj delov,hitreje in ceneje v proizvodnji... No in sem ga vprašal,zakaj po tem nebi naredili celega avtomobila iz enega kosa...bi bilo ceneje za proizvodnjo,hitreje narejen... In ga malo rukneš,in je totalka..."zapelješ v graben" in kupiš novega... Čaki,čaki...na kaj me to spominja🤔...aja,na EVje...mal rukneš,in kupi novega😁 Seveda kak "butelj v kravati" zna to idejo celo pograbiti... Se mi pa zdi,da pri Fordu vseeno niso tako neumni,ker se pri določenih sklopih držijo starega preverjenega recepta,in ne poslušajo Munroja.
  11. skritikrt

    Elektromobilnost

    Kaj,a se ri norca delaš? Zna biti,da mojih linkov z youtube-a ne odpiraš...taktika-"glava v pesek",in "problema ni". Npr. poglej tazadnji link,ko tip popravlja elektromotor ionic-a. Prvo,kar pove je:..."sem odklopil cevi in izpustil hladilno tekočino...." Pa si potem poglej motor z tesnili in vse luknje v statorskem ohišju...vse to mora tesniti! In vse črpalke,toplotni prenosniki oz. izmenjevalci toplote,hladilniki,ventilatorji,inverterji in podobna elektronika ki mora biti hlajena...in seveda na metre in metre cevi. In "bog ne daj",da kje spušča!!! Za kratkočasenje tistih,ki jih zanima...sem že enkrat prilimal link...samo eni @dvorjan nočejo pogledati...pa dajmo še enkrat pogledati hladilni sistem Ford Mach-e...pol pa izvoli šraufaj...
  12. skritikrt

    Elektromobilnost

    Jaz mislim,da boš dele dobil pri "šverc-komerc" nepooblaščencu kakih 20...30...mogoče celo 50% ceneje...pol pa neseš k pooblaščencu,kjer imajo usposobljenega mehanika,se zmeniš za en orng popust,ker bodo itak veseli,da si k njim prišel dat avto popravljati...k z popravili lepo služijo.... Isto kot z npr. ležaji za elektromotorje...dobiš za vsakim vogalom pr švercerju.... Sem že enkrat prilimal ta link,pa če koga zanima,naj pogleda še enkrat.
  13. Paše tud v vrtičkarsko temo...al pa o orodju...pa naj bo tu,k je forum o avtih. Kupil Metabo puhalnik AG 18 Pro pri Vsegradu za 63€,zastonj dostava,in "Black Edition"-meni lepša,k je črma,in čist frišno ven prišla-cenejša kot navadna zelena (99€). In še češnja na torti-Metabo praznuje 100-letnico,in prvič tudi v SLO ob nakupu stroja in registraciji 3-letne garancije pošljejo dvovrstični 18V/4Ah akumulator😯😃....super-konkurenca deluje,ker Makita ima včasih tudi akcijo in ponuja tudi pri nas baterijo za stroj. In za kaj v tej temi...ker me pogosto jezi ob pranju avta,ko že vse pobrišeš,še zmeraj kje kake kapljice pritečejo...najbolj pri stranskih ogledalih,in posledično črta na vratih,ker imamo zelo trdo vodo... Po moje bo z tem puhalnikom malce lažje...tudi spredaj grill,feltne,šine na strehi itd... Piha pa k blesav...nisem si mislil,da tako...2,6m3/min,74m/s Ima tri stopnje in "gas" na stikalu,navdušujoča pa je gumasta šoba +podaljšek...fino.
  14. skritikrt

    Elektromobilnost

    Ne,da sem škodoželjen...samo vprašam @dvorjan...kako kaj Zoe...grelec in kompresor klime...a še delata🙄...k če jaz prav razumem,je to totalka😯
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.