Je moče, da je kaka serija teh gum takšna, ker jaz nimam teh občutkov pri vožnji po mokrem 🤔
Drugače pa je to lahko tudi dokaz, da premium gume niso vedno najboljše.... 🥴Mogoče se še tisti malo za temi premijci bolj trudijo in to za skoraj pol manj denarja....
Evo še malo slikic in igranja. Uspel spravit na 5,8 na relaciji Ptujska Gora - Slovenska Bistrica, po omejitvah in brez oviranja s premišljeno vožnjo. Ampak ok, tega nemores izvajat ker potem ze mozgani pecejo kje pospesevat kje odvzet gas da bos prisel do naselja z 50 itd itd. Za normalno uporabo bi rekel da je realna poraba od 7 do 7,5. Pod črto avto je super 🙂
Moje mnenje; bencinc če je dovolj zmogljiv in ima dovolj volje do vrtenja ter da ti potrošnja goriva ni najpomembnejša zadeva pri vozilu, je NAJBOLJŠA izbira, zdaj za koga je to Lamborghini, za drugega kaj šibkejšega, ampak ko se z nafto rahlo poliješ ob tankanju, takrat vem kateri mi je ljubši, ker bencin mi diši za popizdit, bi se ga lahko zadel z njim, hehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je moče, da je kaka serija teh gum takšna, ker jaz nimam teh občutkov pri vožnji po mokrem 🤔
Drugače pa je to lahko tudi dokaz, da premium gume niso vedno najboljše.... 🥴Mogoče se še tisti malo za temi premijci bolj trudijo in to za skoraj pol manj denarja....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani