Twingo je meni super simpati?en avto?ek in sem ga dejansko pozabil navest v tekstu med zgoraj omenjenimi (za po mestu je to meni mogo?e najbolj?i avto, ki sem jih kadarkoli vozil, le vrata ima malo predolga sicer).
Honde so ?e precej redkej?e na na?ih cestah (?mego bi sicer reku, da je Japonc in nikol ne crkne), ampak potem sem ?e skoraj na tem, da bi lahko kupil 323 F BA serije 1.5 16v motor in bi mi Lumpi (pravi mafijc za BA serijo ) dobavljal dele in poceni servisiral. Ampak tu sem ?e preve? Mazda?ko pristranski in 323F zagotovo ni optimalna izbira.
V kratkem bom verjetno potreboval nadomestno vozilo, ki naj bi bilo namenjeno strankam. V tak?no vozilo ne nameravam nekaj dosti investirati (npr. tako kot ima Simon Pelko svoje bele Clie 1.2 in 1.4 motor?ke).
Naj bi pa zadeva imela (delujo?o) klimo!
Bil sem ?e totalno zagret za kupit nekega rde?ega Punta z avto.net, pa je v parih dneh ?e izginil in zdej bo potrebno iskati dalje.
V o?ji krog mi nekako pridejo v po?tev avtomobili iz segmenta B in C (razred Mazda2 ali Mazda3), ampak je pa pogoj, da jih je veliko na na?ih cestah ter da so deli zanje dostopni in poceni. Naj pa bo ?ibak (bencinski) motor, saj to na?eloma prinese poceni registracijo, ni?je vzdr?evanje in pa tudi gume so navadno (vsaj serijsko) manj?ih dimenzij kot pri mo?nej?ih motorjih.
Iz tega razloga razmi?ljam o Cliu 2.generacije z nekim osnovnim motorjem ali Puntu 2.generacije.
Kak?ni so pa va?i predlogi, ?e gledamo do 1000?, pa da ne kupim totalni "klump"?
?e boste pri volji, lahko tule prilepite tudi kak?en konkretni predlog oz. link do oglasa vozila.
Pa kaj vas boli kurac za koliko drugi prodajajo avte?
/quote]
Slab dan ali kaj drugega?
Glede na to, da nekateri pa? spremljamo trg rabljenih vozil, ne vem v ?em je te?ava, ko nekdo napi?e svoje mnenje. Kakorkoli, ne mislim tule polemizirat, itd.
@Shrek, ?e enkrat poudarjam, da nisem iz cenilske stroke, pa? pa le povpre?en voznik Mazde in po mojem mnenju ima tudi tistale dizel vsaj 2.000? previsoko ceno, vsaj zastavljeno.
Je pa sicer vse skupaj umetnost tr?enja in prodaje, tako da je dokaj nehvale?no pisati, da je cena previsoko zastavljena, na koncu te prodajalec negira s tem, ko proda za to?no tak?no ceno.
Ker sem ?elel vozit na zgornji meji omjitve izven naselja ali rahlo nad njo, sem bil pa? prisiljen prehiteti 5 vozil hkrati (razlog pa ta, da je bila prvi avto "avto ?ola", potem ostali ?tirje so pa BUZERIRALI eden drugega, se pravi se prakti?no naslanjali na zadnji odbija? spredaj voze?ega in stalno prakticirali tehniko vo?nje "gas-bremza-gas-bremza" (idealka za dobit morsko bolezen ob takem vozniku, jaoooo).
Mah brez veze, ?e si ?e tako frdamano neu?akan, potem vsaj naberi koraj?o in pojdi mimo, ne pa vr?it pritisk na prednjega, da lahko pride ?e do kak?ne nezgode.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Twingo je meni super simpati?en avto?ek in sem ga dejansko pozabil navest v tekstu med zgoraj omenjenimi (za po mestu je to meni mogo?e najbolj?i avto, ki sem jih kadarkoli vozil, le vrata ima malo predolga sicer).
Honde so ?e precej redkej?e na na?ih cestah (?mego bi sicer reku, da je Japonc in nikol ne crkne), ampak potem sem ?e skoraj na tem, da bi lahko kupil 323 F BA serije 1.5 16v motor in bi mi Lumpi (pravi mafijc za BA serijo
) dobavljal dele in poceni servisiral. Ampak tu sem ?e preve? Mazda?ko pristranski in 323F zagotovo ni optimalna izbira. 
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani