Heh, vsaj jaz nisem navajen male porabe Po zelo le?ernem Toskanskem kruzanju sem imel kljub praznemu avtu 6,4 litra porabe, ?eprav sem dokaj hitro menjaval in ga nisem gnal. Mislim, da pod to ne morem prit.
Kar se Metabonda ti?e, se meni ob dodatku Golda poraba ni premaknila nikamor navzdol, pri Megaselu pa sploh ne. Ampak recimo, da je dobro za za??ito motorja. Naslednji? probam s Slick 50, ki ga bolj hvalijo.
Pri meni med 120km/h in 150km/h ni niti 2 deci razlike v porabi (pri prvi okoli 6,9 litra, pri drugi 7,0 litra). Vsaj nekaj, s ?emer se lahko tola?im
To skoraj ne verjamem. Mogo?e je pa ?e v osnovi poraba tolk visoka, da potem ni take razlike
No ko je ?e ravno tema za ta servis bom pa ?e jaz dopisal mojo izku?njo. Pa Jures-ovo tudi v bistvu :-).
Skratka, letos pozimi sva poslala ?obe na testiranje, da vidimo pri ?em smo. Jures je g. Ar?ona klical ?ez kake 14 dni, re?eno je bilo da majo gu?vo in da bo nekaj ?asa trajalo. In tako je potem ostalo. ?obe se niso nujno rabile, zato sva ?akala kaj bo.
Meseca Aprila sem poslal mail z vpra?anjem, kaj se z injektorji dogaja. Odgovora seveda ni bilo. No prej?nji teden kli?em in g. Ar?on pove v stilu "bohve kje so zdej te ?obe"?!? Halo? Kako kje? K vam sva jih poslala? Odgovori, ja mi to zavr?emo po kake pol leta, ?e? da imajo ogromno ?ob. Halo? Pa to je nekaj vredno. Recimo par 100??!?
Danes kli?em spet in situacija je slede?a. I??ejo ?obe, ne vejo za toliko ?asa nazaj...Kli?e Jures ..ista zgodba. Vedno dava GSM ?tevilko, feedbacka pa od nikoder.
Skratka ne razumem, kaj so naredili s ?obami. Predstavljam si:
a) Dobijo paket, ga odprejo stestirajo, vidijo da so ene ?e dobre, druge ne...in se na njih pozabi??
Dobijo paket, ga sploh ne odprejo nekje se valja, nato vsebino paketa zavr?e??
Pa ne me hecat. In to naj bo profesionalen servis.
Najmanj, kar bi lahko naredil je, da se paket po?lje naslovniku nazaj, oz. pokli?e po telefonu kaj in kako je. V paketu je bil tudi dopis v wordu z naslovom vred kam naj se po?lje.
sem bil na cosmosu danes in baje jih ni....200 razp?rodali, ostalo pa v natrpani tovarni...avstrijci imajo naro?ila sedaj za naslednjo dobavo za junij-julij....
Itak so bili bmwji vedno zlo ?portno nastrojeni. In zato je te?ko primerjat recimo ?estko karavan pa trojko karavan. ?e kupi? karavana zarad dru?ine, prostora....pol se vsaj meni zdi logi?na izbira ?estka. Gre za pa? dober kompromis med prostorom, vo?njo pa predvsem ceno. Ja tut bmw je kul, sam za kak denar.....
Pa meni osebno je pretrdo za vozit, sedi? ko v gokardu....pa konc koncev niso brez napak. Vpra?am soseda k ?raufa bemflne kaj se spla?a kupt pa prav...jah ve? vsaj 2010 letnik, ker so ?e odpravl te in te probleme.... to dost pove :-)
Gustav ma pac tezko nogo, ali pa ne vozi ekonomicno oz. je z avtom neki narobe. 143 konjska verzija gre z lahkoto krepko pod 6l ... mesani cikel s podarkom na relaciji. :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja webasto prispeva svoje. Pa kaki nosilci za smu?e, plundra, sneg..itd
Povezava za deljenje
Deli na druge strani