Gustav ma pac tezko nogo, ali pa ne vozi ekonomicno oz. je z avtom neki narobe. 143 konjska verzija gre z lahkoto krepko pod 6l ... mesani cikel s podarkom na relaciji. :-)
Ko sem avto dobil, sem resetiral stevce... In po treh oz. stirih dneh (od petka do ponedeljka) je bila povprecna poraba po racunalniku 6,8l/100km ... Naredil pa sem nekje okoli 400 - 500 km ...
Cool,se prav se da se nizje,predvidevam da je nisi lih sparal :-) . Sicer pa ne vem kje so dobil tisto oblubljeno tovarnisko porabo okol 5l, al se clo manj..
se strinjam z gustavom. ne vem kaj folk vidi v bmw-jih :-) . moja zena ga ma:-) . mislim v stilu nekih hudih uzitkov v voznji in podobno...no ja no, saj se v redu pelje, ampak tok bolsi recimo od mazde pa tut ni. Sedis nekje na tleh, trdo je k svinja, placa nobenga, vse je treba doplacat (se podiranje zadnje klopi recimo) ... Stvar okusa, za nekoga ki ima rad da ga ruka po super slovenskih cestah je najbrz kul :-)
Tudi to je en dejavnik odlocitve. Ko smo ze pri tem, ravno danes sem govoril z nekdanjim mehanikom enega lj mazda servisov. Pri rji pleha, ki se ni prerjavel (dejanska luknja) naj bi Mazda krila cca. 20% stroska. Velja seveda za uradno servisirana vozila in izven garancije. Preverim zadevo jutri podrobneje in sporocim.
V kolikor ob tem priznajo dodatno se tistih 30% popusta na licarske storitve, ki jih vsake toliko posljejo strankam na dom, potem je to ze nekaj. Malo verjetno, a vprasati ni greh.
Ves kaj,zarad teh procentov popusta, pa nebi tja vozil in 2x preplacal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ful dobr ja :-) . Za mojo pise 5,5 litra :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani