Ali imate na pragovih vrat nameščeno kakšno zaščitno folijo? Predvsem me zanima zaščita plastike. Ker če je kakšen kamenček v podplatu, se lahko hitro naredi ris.
Ko hočem videti porabo za neko določeno razdaljo, recimo pot na morje in nazaj...
Ne levi strani zaslona pred volanom, je tipka kjer si TRIP A resetiram na 0. Se ne resetira z izklopom avta.
Potem pa grem na digitalni števec, ki ima poleg km/h v sredini tudi prikazano povprečno porabo. To dam na 0 z pritiskom info tipke za 3 sek. Ta poraba se ne resetira z izklopom avta.
Torej, če grem na daljšo vožnjo z več postanki (na morje in nazaj...), ni variante, da bi videli skupno prevoženo razdaljo, povprečno porabo, morda še čas trajanja vožnje?
Ker če resetiram z tipko na levi strani merilnikov, se km premaknjejo na 0. Z tipko lahko potem gledam km za odometer, A, B. Levo spodaj od sredinskega digitalnega okroglega merilnika.
Povprečne porabe pa jaz ne vidim. Očitno sem slep. 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsak dan nekaj novega.
Danes se mi je prvič pokazala ura, pa ne vem kaj sem naredil.
Morda kdo ve, kako se to aktivira?
Dodatno.
Ali se lahko ura prikaže, tudi če je inforaiment izklopljen?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani