Neverjetno a resnično. Moj avto ima v notranjosti "črička". In ta postaja malo nadležen…🥲
Moje izostreno uho ga je lociralo v sredinskem predalu, bolj natančno naslonu za roke. Morda se motim, ampak se mi zdi, da se pokrov na levi strani ne prilega vredu na spodnji del (predal). 😀
Lahko kaj sam naredim oz. je to za servis, reklamacijo, glede na to da je avto skoraj nov?
Lahko tudi posnamem, samo na mestu, med vožnjo se ne uporablja telefona. 😉
Morda je odvisno od klima naprave, moj prejšnji avto ni izkopil motorja, če je bila klima vključena. Ni pa to bilo bilo pravilo, enkrat tako, drugič drugače...
Jaz sem vedno izklopil start-stop samo zaradi tega, da ne bi obremenjeval motor, AGM baterijo itd.
Če pa je sedaj to pri bencinarjih (Mazdi) dobro urejeno in ne vpliva na obrabo motorja..., potem moram razmisliti, ali bom še izklapljal I-stop.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Da malo obudim temo.
Neverjetno a resnično. Moj avto ima v notranjosti "črička". In ta postaja malo nadležen…🥲
Moje izostreno uho ga je lociralo v sredinskem predalu, bolj natančno naslonu za roke. Morda se motim, ampak se mi zdi, da se pokrov na levi strani ne prilega vredu na spodnji del (predal). 😀
Lahko kaj sam naredim oz. je to za servis, reklamacijo, glede na to da je avto skoraj nov?
Lahko tudi posnamem, samo na mestu, med vožnjo se ne uporablja telefona. 😉
Hvala
LP
Popravljeno od GregorVPovezava za deljenje
Deli na druge strani