Verjetno glih vsak ne. Je razlika, če dobiš le dišavo ali pa, da dobiš te sovice. Edino barva jim ne štima. 🤔
Žal ni razlike, odvisno je od tega kdaj kupiš avto. Ko sem kupil 3ko so delili RDEČO SOVICO (Alex jo menjam za tvoje, če želiš😉) in obesek za ključe MAZDA. Lani pa dišavo, kao neko HI pa mi bolj smrdi kot diši. 🥴
Pred več kot 15leti pa sem dobil res dobro penino in dva kozarca Mazda, enega žal več ni.... 😟👍
This gift refers to Japanese tradition, according to which the owl is considered a symbol of a fortunate road (the japanese word "fukurou" means owl, "fuku" - fortune, "fukuro" means "fortunate road")
Saj sem že enkrat napisal,če bi kupoval za sebe bi kupil Mazdo, verjetno ne CX30 temveč Mazdo 3, ki se boljše pelje in nima tistih grdih plastik. Ljudje smo si različni in prav je tako.
Jaz sem tudi imel 3ko in sem bil zelo zadovoljen z njo a cx30 mi je bila bolj praktična in enako všečna kot nova 3ka lim.zato pa imam mašinsko sivo,da se plastike ne vidijo čeprav so že celo moderne.....
Oče je dal za xceed 160km auto 24.500 €. Primerljiva cx30 X186 je okrog 30.000€.
Na testni vožnji smo bili z obema in oba sta bila odlična. Ker ročni menjalnik ni prišel v poštev,prav tako nas ni prepričal motor G150 auto, smo zapeljali X186 in je bil odličen. Prevagala je nižja cena pri Kiji.
Kot sem že omenil, tempomat na avtocestno hitrost in gasa.
Res je mala poraba. Dizel--sramuj se. 😊
Se že kar veselim, ko bom šel septembra na Korčulo, da vidim kakšna bo poraba🤔 Lani sem šel na podobno pot še s frišno novim avtom in sem imel 6.8 a je bil polno naložen in malo bolj hitra vožnja pri skoraj prazni AC. 😊Bomo videli... 😳
No, tudi sam sem rabil kar nekaj časa oziroma poguma, da sem tole sprobal.
Namreč, lučka se mi prižge na 60-70 km. Pa sem enkrat rekel "ku**, grem do konca pa da vidim kaj bo"... No, hvala bogu je bila črpalka 4 km stran, v domačem kraju, pa sem si to upal. No, ko sem prišel do nje in natankal, sem stlačil notri komaj 39 litrov. Potem sem si prišel gor, da je rezerva komaj potem, ko lučka pride na 0 km. Sedaj tankam zmeraj okoli 37-39 litrov (še cca. 20-40 km lučke), naredim 650 km in porabo imam poleti 6.1 in pozimi 6.3.
Jaz sem 2x-3x po 0km na števcu šel še 50km čez in tankal 45 litrov.... 😉👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A bi raje imel 0w08....😟🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani