Ja, DPF problem je skozi No, na?eloma ni take panike. ?e bi imel res konstantno kratke mestne vo?nje, potem je problem. V nasprotnem primeru pa ni panike.
Ali kdo ve zakaj ni v leto?njih testih Bridgestone LM 30 Blizzak?
Imam letne Bridgestone Potenza in sem zelo zadovoljen.
Na podlagi prebranega v tem forumu se bom verjetno do konca tedna odlo?il za Dunlop Winter Sport 3D, saj so me po testih prepri?ale z najvi?jo oceno na mokri cesti (kar je pozimi stalnica), je pa malo uboga na ledu....
Na moji Mazdi 6 imam letne gume 215/50 17", za zimske razmi?ljam o ?irini 205, saj naj bi o?je pozimi metale manj peska s ceste po boku. Ima kdo kak?ne izku?nje?
LM30 je lanski model, najbr? zaradi tega. LM32 al LM35 pa ni pri?la pravo?asno na test ja. Je pa LM30 tut super guma. Jaz jo mam.
Ja, ?e se regeneracije ne bi izvajale bi bil problem. Je pa res, da je pri novih ta proces bolj u?inkovit, hitrej?i, kar pomeni da je manj ?ans da 'zajebe?'.
@mare: ja sr?no upam da je to. Danes sem tudi se vozu in naredu 30 km me?ane vo?nje in vse brez nikakr?nega problema. Samo tisa lu?ka dpf je mote?a za popizdit.
To?no, to je tudi ?e opcija. Zna bit to. Sej bo? videl, ko se bo? ?e kaj vozil te dni. ?e je res kaj s sondami in sajami ti bo avto 'padel' v safe mode. ?e je samo servisni interval bo pa ?lo naprej
Vse preko garancije! Lahko, da ti je crknila kaka sonda, pa se ti ne regenerira pravilno. Who knows. Ker ?e vse dela tako kot je treba in ?e vozi? temu primerno, ne bi smelo bit problemov.
Razen, ?e je kje v motorju kaka druga napak, katere posledica je pretirano dimljenje. Ugibam.
?e ma? bose woofer si naredi ali pa kupi predoja?evalec. ?e res nisi zelo zahteven, ti bo taka majhna ?katlica naredila iz wooferja pravo bombo :-). Jaz sem zelo zadovoljen
S tvojo vo?njo ni ni? narobe. ?e je taka kot pravi?. Ne pusti se na servisu prepri?ati, da je kriv tvoj na?in vo?nje. To so bu?ke. ?e pravi?, da je ve?ina relacijske je to ok. Lahko da je kaj drugega, kak senzor fu?. Lahko da je ?e slabo olje (pome?ano z nafto...)...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, DPF problem je skozi
No, na?eloma ni take panike. ?e bi imel res konstantno kratke mestne vo?nje, potem je problem. V nasprotnem primeru pa ni panike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani