Skoči na vsebino

Merkach

Člani
  • Sporočil

    17
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

O uporabniku Merkach

  • Rojstni dan 11. 07. 1983

Kontakt

  • MSN
    juremerkac@yahoo.com
  • Spletna stran

Informacija o profilu

  • Lokacija
    Lipa je na tablicah.

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Xedos 6

Dosežki uporabnika Merkach

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Alora! Tiste tekocine za tesnenje .... js nebi uporabljal vec... Se prime v hladilnik , prime pa se tudi po motorju...tako da zmanjsa oddajanje toplote motorja ... u glavnem , nebi. Ce imas varjeno plastiko je pa tako. Ce je narejeno dobro , in je plastika dobra , potem ni nikakrsnih problemov. Pri pezoju recimo zadeva ne deluje sploh. So pa kilerji dooost cenej. Mazdini imajo boljso plastiko , tako da se da. Javi ce ne bo slo. LP!
  2. lahko ti povem v treh minutak , ali ti pisem pol ure. kaj mislis za kero varianto se odlocim ? skupaj je zadevo testiralo 18 oseb , 12 zensk. Lp
  3. jabolcni ali breskov.
  4. Ma ce bo clovek vse te poslusu bi se mu direkt zmesalo. Js treniram veselo naprej , ce me pobere infartk me pa. Lahko vprasas. Na tistem soku.
  5. Treniru sm ze vec punc , smo delal tud teste a pomaga al ne...zadeva pomaga. Ce vrjames da pomaga , drugace ne , je pa res da ni drag. Ti bo danes uspelo ne imet zadnjo besedo ?
  6. Js sm meu tud nizek pritisk...pa se je malo normalizirala zadeva odkrat migam...to bo menda ene 10 let .. Zutr v mirovanju je 47 ze ena vredu vrednost ves. Tahujs sportniki majo pod 30. Dodatki pa ... po pameti. Krnitine je lepa zadeva ... za denarnco praznit . tistih kavic pa kmalu nebos vec pogresala ... se navadis kmalu.
  7. mi lahko verjames na besedo , ko bos mela pulz 238 , nebos vec sama sla kam. Ura te zajebava , morda se premalo potis in ima pasek slab kontakt tu in tam. Nic bat. Drugace pa , vsaka cast tistim ki laufate. Js ne morm kej ce se ne vrti , vsaj picikl , pol ni zame. Drugac pa osnovna nacela : 1.majn cukra / tudi v pijacah ...pravzaprav predvsem v pijacah. 1.5 l fruca = 180 gramov cukra...ostale pijace niso dalec zadaj. 2. Vec pokurit kot gre noter. / ce vec da nebos telovadu alpa migu pac majn jes./ 3. Dost spat. Po 7-8 ur spanja na kupu mora bit. Pa migat. Pa migat .
  8. Allysa u zivljenju nebi kupla Proton olja....ma ne ker ve da je slabo...samo pinki ni zapakirano
  9. Nove nikakor ne kupuj pri mazdi ker je predraga. Nova kopija je pa tk , lahko dela , lahko pa da ne cisto. Najboljsa varianta ti je da dobis nekje rabljeno. Pa brez skrbi , se da dobit , ker so bol ali majn iste , vsaj glede na proizvajalca. poglej malo oglase , ce pa nic nebos naso , me pa kontaktiri , mam js se dve doma , pa kolega tud ziher se ma kako. Za ceno se bomo za ze zmenli. LP!
  10. Merkach

    dragi deli

    Vedno vsaj v paru ja. Sej stane za dva menda majn ko 15 tisoc ta starih.
  11. Xedos 6... xedos 9... Sm nasu , za 9ko , 18000... pa dobro , res je cenej kot na mazdi
  12. Racunamo na tvoj sarm da za nas zbijas ceno .... Kje to ? js se ravno spravlam od 9 komplet zavore gor dat ... morda ni slaba ideja...
  13. Ce trese se da tud diske sam pobrusit , pa delujejo pol cist ok. Disk te bo prsu , originalen , komad okrog 100-150 evrov . Se splaca premislit. Brusenje je cist ajnfoh zadeva. Jo obvlada vsak k se ukvarja z zavorami. Ce mas seveda se kej mase na diskih....
  14. Oj ! Sinter v ljubljani , ma vse na zalogi , pa se ful ugodno. Cesta v mestni log , na vi?u. Ce bo delu ta mlad fant , povej da te je poslau un s ta zlato mazdo . LP !
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.