Skoči na vsebino

Andraz-AWD-6

Člani
  • Sporočil

    7
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Andraz-AWD-6

  1. Zdravo, Kam se lahko pelje Mazda 6 2.2 2015 na servis razen k Pelkotu?
  2. Zdravo, Imam Mazdo 6 awd 2015 uvoženo iz švedske. Imel sem inštalacijo za priklop notranjega kaloriferja speljano pod intercoolerjem. Prepozno se je ugotovilo da mi je zaradi kabla ta začel puščat. Tudi mastno je postalo. Intercooler je bil menjan vendar zdej imam nek drug problem. Če se avto pelje v malo večji hrib avtu začne zmanjkovati moči. Čez 2500 rpm ne gre. Potem čez nekaj časa pa potem spet začne vlečt. Ne vrže turbine v rezervni program. Mehanik mi je testiral in mu je pokazalo napako p117a - previsoka temperatura motornega olja. Zaenkrat še ni ugotovil zakaj se to dogaja. Avto ima 135000km in je vozen na dolge razdalje. 120 km na dan.
  3. Sem lastnik Mazde 6 letnik 2015 awd. Sem prebrskal cel forum in nisem našel podobne težave. Že nekej časa opažam da pri vklopu iStop (start stop) sistema avto zatrese (ko se ugasne). Zasliši se tudi čuden zvok. Avto se zažene normalno. Prav tako ni težav pri ugašanju in prižiganju avta. Je imel mogoče že kdo podoben primer? Kaj bi bilo lahko narobe? Lp, Andraž
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.