Jump to content

motorist123

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 nevtralno

About motorist123

 • Rank
  Novinec
 1. Bom šel na testno vožnjo, ta bo verjetno res največ pokazala. Avtomatski menjalnik pa me do zdaj ni pritegnil, sem nekaj časa vozil avto z njim, pa mi vožnja ni bila tako zabavna. No, morda pa me dodatna moč prepriča. Najlepša hvala za prijaznost in pomoč.
 2. Pa ne bodo to premale razdalje za dizla, če bom v povpreču dnevno opravil cca. 20km (res da v bolj hribovit teren) + kakšna daljše vožnje med vikendom. Res se mi ne da obadat še s kakim zamašenim dpf filtrom. Moji povprečni letni kilometri pa okoli 15 000km na leto.
 3. Zdaj imam subaru imprezo (4*4), bencinski motor, res da je motor slabši in ima okoli 110 KM, a je tudi avto lažji. In v kakšni strmini mu primankuje moči. Zdaj če kopujem že drug avto bi bilo dobro imeti malo več moči. Bencinar 194KM pa me nekako ne pritegne, ker ni možnosti ročnega menjalnika, ki mi osebno bolj ustreza. Sem na začetku gledal dizle, a se ga zaradi možnih težav z DPF malce bojim, predvsem rabljenega. Delam pa med tednom le 10km v vsako smer, tako da bi bilo za dizla to verjetno premalo. Kakšnih prikolic pa ne mislim vleči, po večini pa bi se v avtu vozili še d
 4. Pozdravljeni, v bližnji prihodnosti imam namen zamenjati avto. Za zdaj mi je najbolj všeč mazda cx 5. Gledal sem predvsem vozila starosti do treh let. Zdaj pa me zanima, če ima kdo izkušnje z bencinskim motorjem 165KM. Veliko kje sem zasledil, da nima dovolj moči oz. mu primankuje predvsem navor. Avto pa bi bil 4*4, ker živim v hribih. Lp
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.