Skoči na vsebino

Mazda59

Člani
  • Sporočil

    12
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Mazda59

  1. pred 6 urami je Boss napisal:

    A ti bi bil pa rad star? Sej si lohka, ampak jaz bi bil pa rad mlad. Sej ne rabim zgledat na zuni (čeprav kakšna barva za lase bi pomagala), važen, da sem na znotri.

    Če voziš Mazdo ne moreš  bit nikoli star. 😏

    • Haha 2
  2. Mi je mal smešen to vse skup na temle forumu. Kjerkol hočem kej pametnega  prebrat o avtu se pojav politika. A je to normalno? 

    Kakorkol. Vidim, kolk vam pijejo tej  vaši 2.5 motorčki, benzinarji, mi gre kr mal na smeh. Pa so tud ornk  podhranjeni, se mi zdi. 🤔

    Recimo moj stroj (3435 ccm, 350 konjev) pije na avtocesti, pr normalni hitrosti 130, le mal več kot 9 litrov na 100. Se mi zdi pr vaših  mazdah  vseen mal preveč za to moč. Sam moje mnenje. 

    • Haha 1
  3. pred 8 minutami je Scr3am napisal:

    Kar pocakaj, ker te kitajske ledice zelo rade crkujejo... Sicer jest osebno nikoli nisem imel problema z rikverc led (so bolj malo v uporabi) , ampak ostale so pa crkavale po hitrem postopku. Sem potem nabavil bolj ornk ledice in dosedaj se ni nobena crknila. Drgac bi pa tudi jaz moral imeti sigurno se ksno (novo) doma, ce slucajno nebos nasel. Je pa isto WY21W. 
    Se pa vidi ocitna razlika in ko sem dal v rikverc je bil res dan... sploh pa pri prvi generaciji, ko sta bile dve zarnice za rikverc :)

    Prva in druga generacija sestke je imela WY21W (997006210) žarnico tako, da ima tudi tretja generacija isto negleda na letnik izdelave.

    Zanimivo. Še nikol nisem kupoval kitajskih jajc.A obstaja  kaka možnost , da bi te ledice za vzvratno vožnjo lohk kupu pr nam? 

  4. pred 5 minutami je Husky1290 napisal:

    Aliexpress 🙂

     

    Moja je letnik 2016, če je ima tvoja draga starejšo, potem nisem siguren katera žarnica je prava. Za mojo je T20 (7440 ali 7443).

     

    Imam pa še eno viška 🙂

    Nisem čist prepričan, sam se mi zdi, da je od moje drage letnik 2017. Hvala za odgovor.  Bomo nabavl.👍

  5. Še mojih pet centov glede goriva. V moj športni avto vedno točim le OMV gorivo, ko je na razpolago.Se kar ornk pozna na moči in pa seveda na samih pospeških.

    To sem tud že štopal, tako, da ne govorim na pamet. 😊

    Zdej, ali so njihovi benzini enaki  kot ostala goriva v Sloveniji al pa je  gorivo posebej narejeno samo za OMV, ne vem. Kje bom tankal, ko se OMV črpalke prodajo, ne vem. Upam sam, da ne bo kak levi kupec. 

    • Všeč 2
  6. Pred eno uro je Husky1290 napisal:

    Danes nisem naredil nič na njej, sem pa za njo se s Pelkotom zmenil za menjavo diskov, ploščic, podložke na injektorjih, čiščenje sita ter menjavo olja v menjalniku (Redline 😛). Sem ji pa zadnjič zamenjal vinjeto in namontiral LED rikverc žarnico 😁

    Živ vsi. Moja lepša polovica si je pred nekaj tedni nabavla Mazdo 6. Morem priznat, da je kr luštkan avtek. Tole z led rikverc žarnico tud mene zanima. A si jo pr nas nabavu? Hvala za tvoj odgovor. 

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.