Skoči na vsebino

Mazda59

Člani
  • Sporočil

    12
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Mazda59

  1. Mazda59

    Korona - Covid-19

    Če voziš Mazdo ne moreš bit nikoli star. 😏
  2. Jest, še sem tu.👣

  3. Se prav, da je dobr bit u fajn odnosih z avtovlekami?
  4. Mazda59

    Poraba: bencin vs. dizel

    Mi je mal smešen to vse skup na temle forumu. Kjerkol hočem kej pametnega prebrat o avtu se pojav politika. A je to normalno? Kakorkol. Vidim, kolk vam pijejo tej vaši 2.5 motorčki, benzinarji, mi gre kr mal na smeh. Pa so tud ornk podhranjeni, se mi zdi. 🤔 Recimo moj stroj (3435 ccm, 350 konjev) pije na avtocesti, pr normalni hitrosti 130, le mal več kot 9 litrov na 100. Se mi zdi pr vaših mazdah vseen mal preveč za to moč. Sam moje mnenje.
  5. Sam, a so res take šajtrge te mazde??
  6. Sm mal gledal na ženini šestki pa mislim, da ma njena vsa svetila led že original vgrajena. Vsaj zdi se mi.
  7. A to resn al kr tko? Sej men je to ok sam nikol ne vem, al mislite resn al ne. 😬
  8. Mazda59

    Sprememba cene goriv

    Vidim, da tuki na tem forumu kr mal mimo določenih tem udarte debato pa tud mal se norčujete. Al se motim? A je to dovoljen? Ker na forumu, pravzaprav na Porsche club GB, kjer sem prijavljen, bi kej tacga podobnga takoj sankcioniral.🤔
  9. A lohk sam eno vprašanje? A je tu govora o kakšni Mazdi to o odpadlem avspuhu? Sam da ni to pogost pojav pr teh vaših mazdah? 🤔 Nism na tekočem s to znamko pa me zanima, kako se kej obnese? Da se ni moja draga en mau nasankala, ko jo je kupla?
  10. Zanimivo. Še nikol nisem kupoval kitajskih jajc.A obstaja kaka možnost , da bi te ledice za vzvratno vožnjo lohk kupu pr nam?
  11. Nisem čist prepričan, sam se mi zdi, da je od moje drage letnik 2017. Hvala za odgovor. Bomo nabavl.👍
  12. Mazda59

    Sprememba cene goriv

    Še mojih pet centov glede goriva. V moj športni avto vedno točim le OMV gorivo, ko je na razpolago.Se kar ornk pozna na moči in pa seveda na samih pospeških. To sem tud že štopal, tako, da ne govorim na pamet. 😊 Zdej, ali so njihovi benzini enaki kot ostala goriva v Sloveniji al pa je gorivo posebej narejeno samo za OMV, ne vem. Kje bom tankal, ko se OMV črpalke prodajo, ne vem. Upam sam, da ne bo kak levi kupec.
  13. Živ vsi. Moja lepša polovica si je pred nekaj tedni nabavla Mazdo 6. Morem priznat, da je kr luštkan avtek. Tole z led rikverc žarnico tud mene zanima. A si jo pr nas nabavu? Hvala za tvoj odgovor.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.