Skoči na vsebino

Anzej

Člani
  • Sporočil

    18
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Anzej

  1. Aja. Samo pri meni ima premali pritisk goriva v sistemu. Tak je tester pokazal pri mehaniku. Ima okoli 2200psi do okoli 2300psi
  2. Mislim da ne. Edino neka črna plastika je na vrhu. Zgleda kot neki gumb samo ga nemores pritisniti
  3. Zakaj mi pa avto normalno vzge ko odklopim scv ventil?
  4. Scv ventil sem scistil, preveril in dela. Se mi zdi da je nekak maf senzor kriv za vse probleme z vzigom in izgubo moci med voznjo samo nisem 100%. Bil je umazan in sem ga scistil. Avto normalno vzge in se pelje. Cez par ur pa spet isti problemi.
  5. Mazda 2 (2007 – 2014) – AvtoNasveti.com AVTONASVETI.COM Nekaj malega o Mazdi 2 tudi na tem linku.
  6. Pomoje je pred faceliftom moj. Takšen je moj senzor
  7. Imam 6ko 2005letnik 2.0dizel 89kw. Sem pa tak iz firbca vzel ven maf senzor in je bil cist crn od umazanije sem ga scistil in avto je normalno vzgal. Cez par ur se vrnem k avtu in spet ista pesem. Ne vzge. Je moznost da je maf senzor zanic?
  8. Sem pa opazil tudi to cevko da je pocena. Zdaj pa me zanima na kaj je ta cevka pritrjena in ali je to moznost za slab vzig motorja. Nahaj se pa pred rezervarjem za hidravlicno tekocino
  9. Pozdravljeni. Zanima me ta imv ventil. Mam probleme z vžigom. Avto noče vzgat brez brez da nebi stopil na stopalko za plin. Zdaj pa me zanima ce je to zaradi imv ventila namrec ko odklopim konektor ventila avto normalno vzge le da ima zelo grobi zvok. Hvala za pojasnila.
  10. Pa zaradi tega bi avto mel probleme z mocjo pri večjih obratih med vožnjo (2000 rpm pa do okoli 4000 rpm)? Kaj pa glede pihanja bi lahko mogoce bila cev turbine počena pa zato nima moči in cuka od 2000 obratov dalje?
  11. Zanima me, če kdo ve, če ima puščanje vakuuma kaj veze z težkim vžigom avta in močjo avta? Moj avto avto ima te simptome. Noče vžgat brez da nebi stopil na pedalko za plin prosti tek pa je na okrog 500 obratov prvih nekaj sekund. Včasih tudi vgasne, pri vožnji pa nima moči. Malo sem gledal v motorni prostor in sem slišal neko pihanje zraka blizu vakuum pumpe. Bi lahko to bil eden od razlogov? Imam pa mazdo 6 2.0 dizel 2005 letnik.
  12. Sem pa opazil da se mi čuje na desni strani motorja podoben zvok kot da bi nekje zrak ven pihal.
  13. Mam en problem če bi kdo znal pomagat. Mam mazdo 6 2005 letnik 2.0diesel 205.000 prevoženih in problem je sledeči. Med vožnjo mi je avto začel cukati v malo bolj visokih obratih (2000+ rpm) in to pod obremenitvijo. Na parkirišču pa mi je fejst težko vžgal. Kaj bi to lahko bilo? Šobe, bosch pumpa ali mogoce egr ventil? Hvala za odgovore. Lep pozdrav.
  14. Na svoji mazdi 6 2005 sem pravkar menjal sprednje spodnje vilice na obeh straneh. Po menjavi mi volan ob zavijanju in pospesevanju potegne v smer zavijanja in se ne vrne v prvoten polozaj, pri zaviranju pa mi zacnejo tuliti (ne cviliti) zavore pri nizji hitrosti. Ali bi moral ponovno na optiko po menjavi? Ali potrebujejo nekaj casa da se vilice vlezejo? Naj povem da moram menjati se amortizerje in vzmeti. Mogoce je kaj veze s tem? Namrec pred menjavo se kaj od tega ni dogajalo. Glede zavor pa so bile menjani diski in ploscice nekaj mesecev nazaj. Hvala za nasvete in odgovore. Lep pozdrav.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.