Skoči na vsebino

Mazda 6 2oo8

Člani
  • Sporočil

    3
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Mazda 6 2oo8

  1. Zdravo! Prodam Mazdo6 karavan, 2008 letnik, 2.0, 108 kW, bencin, 292.000 KM. Od začetka v družini (tast, zadnja leta jaz), nikoli karambolirana, ne pije olja, redno servisirana, do pred 3 let vedno pri Pelko ali original servisu, zadnja 3 leta pri lokalnem serviserju. Nima rje, motor BP (ne pije olja), tehnični ravno opravljen in velja še eno leto. Plastika zadnje leve luči počena že nekaj let, kakšna lepotna praska sem in tja. Torej odličen avto, nam je v napoto, ker ne gredo notri 3 otroški sedeži in smo sedaj na drugem avtu, S-maxu. Zraven dam še letne gume na svojih, ločenih feltnah. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19528539&display=Mazda Mazda6 Nam je odlično služil, ker je navadni atmosferski bencinar je bil odličen za po mestu (vrtec ipd.), servisi zato tudi preprosti v primerjavi s kakšnimi dizel problemi. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19528539&display=Mazda Mazda6
  2. Hvala za fotke! Potem je pa očitno v ta del spricala voda ali nekaj, je ta del črn oziroma naoljen.. Se bom spustil do mehanika. Mene je DSC OFF cisto zavedel, da se še ustavil nisem prvih 30 km... Napaka (error, klicaj) pa sveti zadnjih nekaj metrov. JAvim kaj bo..
  3. Zdravo! Prosim za nasvet. Mazda 6, 2008, bencinar, 2.0 Sredi avtoceste je zacel svetiti DSC OFF,sem si rekel ok sensor neki. Se peljem 15 km, na semaforju malo pocuka. Cez 20km cuden zvok motorja. Sedaj stojim sredi gozda. Hladilnik je nekoliko spustil, dolil sem sedaj 1 l tekočine. Zadenj km sem ob cudnih znakih opazil, da je kazalec za temp. motorja na nuli, zato sem se ustavil. Gledam motor, zgleda kot da nekaj manjka??...glejte fotke. Hladilnik sedaj drzi vodo, motor vzge. Ali se zapeljem 1 km do prvega servisa ali nujno avtovleka, ampak sem v gozd ne vem ce pride kamion (klanec).?? Hvala!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.