Skoči na vsebino

Zeromb

Člani
  • Sporočil

    9
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Zadnja sporočila napisano od Zeromb

  1. Postavil sem se pred ena bela garažna vrata, vzel krizni srafnciger,  ter tako kot je na posnetku je ena majhna okrogla luknja v katero potisnes noter srafnciger in vrtiš v smeri urinega kazalca. Mi je uspelo dvignit. Peljal sem se en krog, da vidim če mi bo kdo blendal, ampak mi ni. Mogoče bi jih lahko še malo dvignil ,vendar zdaj luci svetijo kot morajo in bom tudi tak pustil. Vsem skupaj en veliki HVALA, da ste mi pomagali 😀👍👍👍 Respect . Lp

    • Všeč 4
  2. pred 7 minutami je TiEn napisal:

    Ni potrebno nobene luknje in ni imbus je ali križni izvijač ali ključ 10, razn če je pri novejših letnikih drugačen sistem kar pa dvomim

    Kolkr vem avtomatizacija samo drži luč da ne opleta gor in dol(jo drži v livelu)med vožnjo, še vedno jo je treba nastavit, je pa treba avto imet ugasnjen ko nastavljaš da ne sili avtomatika po svoje. naj me kdo popravi.

    Kak se pa to naredi?

  3. pred 17 minutami je Alex napisal:

    Mogoče ti bo to kaj pomagalo.

    Mazda CX7 headlight adjustment.

     

    How do you adjust the headlights on a  Mazda CX7

    •  
    • Cars & Trucks Expert
    • 288 Answers

    First park your car on leveled ground, and it would be best if there is a white wall at a 10 feet distance from the car.
    Once you pop open the hood, you will find adjustment screws at the back of the headlight. To locate them, look straight behind the headlight, and you will see two Philips head screws
    The outwards screw that is close to the fender is for vertical adjustment, turning it clockwise raises the beam and vice versa
    The inward screw is for the horizontal arrangement - counter-clockwise brings the light more towards the inside, and vice versa.
    Inspect results while making adjustments so that you can narrow down to the right beam position.

    Ja to sem mislil , samo tega vijaka ne najdem. Tudi v Mazdini knjigi ga ni not

    pred 1 minuto je Alex napisal:

    Ampak, ali nimajo xenon luči avtomatsko nivelizacijo? Bi se morale vsakokrat, ko prižgeš avto in luči, postaviti same v pravo višino. 

    Ja tako sem jaz tudi bral v servisni da se avtomatsko nastavijo. Fora je v tem da kjer bi moral biti gumb za dvig in spust je zdaj gumb za plin. Tako da sem pač mislil to ročno naredit. V skrajnem primeru ga bom na tehničnega peljal.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.