Skoči na vsebino

TNT

Člani
  • Sporočil

    6
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika TNT

  1. Katero olje se priporoča za M2 in koliko ga gre notri!? Volan zgoraj je bledel od sonca in obrabe, bi barvanje volana prikrilo obrabo ali dam raje oblečt v usnje, ali zamenjam za drugi rabljen volan!? Kje kej dobite stare karambolirane mazde 2 za dele?
  2. Vidim, da je velik napisano glede Mazdine rje in garancije po forumu... Zanimam me samo a je kej Mazda napredovala v zadnjih letih glede rjavenja, ali je isto kot prej!? Če lahko kdo mal namigne kateri letnik je dober in slab! HVALA
  3. Super hvala za vse odgovore! Vprašal bi, a se splača vozit na pooblaščene servise, al servis naredite v domačih - lokalnih garažah? Kolk stane zaščita avta z Krown oljem? Moja potrebuje polirenje prednjih luči, je kdo že delal to sam - če mi lahko priporoča katero pasto kupit. Mislim, da ni tako hudo da bi moral še brusit z brus papirjem. Rad bi sam naredu to, pa si ogledujem ker polirni set za luči bi kupil!? je razmak na platiščih 4 x 100 mm? je homologirana širina platišča samo 6J ali je še kera?
  4. Hvala za info in link! Mogoče še kakšen podatek iz prve roke... lastnika mazde 2!?
  5. Lep pozdrav, sem čisto novopečeni voznik MAZDE 2. Moj prvi pravi japonski avtoček! Forum se prebral po dolgem in po čez, pa imam še nekaj vprašanj... katere / kakšne hibe ima mazda 2 kje bi lahko dobil seznam servisnih intervalov, prejšnji lastnik je izgubil servisno knjigo katere dimenzije gum so dovoljene (homologacijski kartonček je tudi žal izgubljen) okvirna poraba bencinski motor, 55 kW (75 KM), 1349 ccm (na poraba.com nisem zasledil dosti podatkov) koliko airbag-ov ima ta model kaj točno pomenijo oznake i CE Plus, kakšna oprema je to? HVALA za odgovore!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.