Skoči na vsebino

gt001

Člani
  • Sporočil

    8
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda6

Dosežki uporabnika gt001

Novinec

Novinec (1/14)

0

Ugled

  1. Sedaj mi je uspelo vse dele prirocnika (4) spraviti v Googlovo skupino. Koga zanima, mi naj na zasebno sporocilo poslje naslov elektronske poste (obvezno gmail), da mu posljem povabilo v skupino, kjer si lahko potem prosto dol potegnete Users Manual. Alex in eagle1: vidva sta ze dobila vabilo , tako da ne rabita se enkrat posiljat. vsem ostalim pa: Vse stiri dele (*.rar) potegnite dol in razsirite v en direktorij. Imen datotek ne spreminjat! Za uporabo najprej odprite datoteko "Mazda6_Manual_EN.pdf" in se potem naprej sprehajajte po linkih. ?e komu uspe UsersManual spraviti na forum, oz. na kaksen enostavnej?i na?in spravit online, potem bi bilo se bolj super ?e kakrkoli ne bo stimalo, se beremo. lp T.
  2. zdravo, ne uspe mi uploadati manuala za M6 na forum, oz. v to temo. Po dobri uri nalaganja priponke se je sporo?ilo sesirilo. Vsi zainteresirani javite maile... bom poskusil po mailu poslat (pozor, zazipan je velik ca 35 MB). Kdo bo poslal mail nocoj do osme, dobi se danes, ostali po dopustu - konec meseca. lp T.
  3. dogovorjeno, bom poskusil zvecer. lp T.
  4. Sem iz Celja in imam (zal) mal prepocasno linijo (128k), da bi vsakemu po mailu posiljal. Dajte mal predlogov, kako bi to porazdelili med M6-userje.
  5. ECU pri M6 je na notranji strani pozarne stene-levo zgoraj (ene 5 cm pod robom stekla in ca 25cm od levega A-stebra proti notranjosti). Ce bi clovek imel rentgenski vid, bi, ko bi sedel za volanom gledal skozi levi stevec in mimo nosilca armaturke pa bi ga zagledal. Ce kdo rabi kpl. Manual za M6 naj javi. (PDF format ca 2000 strani => 40MB) lp T.
  6. Smo zrihtali - oz. so zrihtali Serbinek MB z logisticno pomocjo unga bifeja poleg. Sem danes zjutraj pustil avto pred vrati servisa, kljuce pa za sankom bifeja, zvecer pa avto pobral na istem mestu (kakor tudi kljuce), vse ostalo pa se zmenli po telefonu. V glavnem ze drugic letos so se usluge Serbinekovih fantov izkazale kot nadstandardne v primerjavi z ostalimi servisi. Aja, se cena: zrihtali brezpla?no.
  7. hvala za popravek, bom v bodoce nekompliciral, pa napisal zajla => itak vsi vemo zakaj se gre Drgac pa zajla na rocki ok. Sem preveril in funkcionira. Vecji problem je v tem, ker sem ugotovil, da lahko kpl. zajlo vleceem v kabino, to pa pomeni, da se je 100% snela na kljucavnici pokrova motorja. Zdaj bi rabil se informacijo, kako odpreti pokrov motorja, brez, da bi karkoli poskodoval.
  8. Pozdravljeni, sem sveze registriran clan tega foruma, sicer pa lastnik ze druge M6. Popoldan sem nameraval pregledati nivoje tekocin v avtomobilu in sem ugotovil, da se je (po moje) snel bovden (zajla po slovensko) za odpiranje pokrova motorja. Ker mi je prakticno nemogoce, brez da si vzamem dopust, priti na servis sprasujem, ce je ze kdo imel podoben primer oz. poznate kaksno prirocen nasvet, kako bi odprl pokrov motorja, brez da kaj sesujem. Hvala vsem za nasvete. lp T.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.