Skoči na vsebino

Peter Šil

Člani
  • Sporočil

    5
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Peter Šil

  1. Zdravo, Ali pozna kdo kakšnega hrabrega in kompetentnega mehanika v okolici Logatca, ki bi na Mazdi6 (CD150, 2015, 200000km) opravil en konkreten servis?
  2. Glede na vse napisano....avto moram oprat Hvala za input-e
  3. Ja, v vsakem primeru imam namen jit kmalu na servis - bo potrebno menjati olje počasi. Hvala. Na števcih ni izginila lučka dokler avta nisem izklopil. Upam, da so to samo kašni elektronski škrati, ki se pojavijo pri nizkih temperaturah oz. nekaj v tem stilu...
  4. Zgodilo se je zgodaj zjutraj (zavest še ni bila 100%) ravno, ko sem prehiteval in sem opazil opozorilo - najprej rahlo popustil gas in ko sem nazaj "pohodil" sem imel občutek, kot da bi sprednja kolesa malo zdrsnila... preventivno sem se ustavil na prvem SOS in "resetiral" avto...nato ni bilo več težav. Piše pa, da naj preljem avto na mazdin servis Ja to vrjamem. Za BSM mi recimo kdaj vrže napako poleti, ko se vozim po prašnih cestah Ta SCBS me sam po sebi niti ne skrbi...bolj me DSC in to da oboje hkrati vrže ven.
  5. Zdravo vsem, Nov na forumu. Ponosen lastnik mazde6 (CD150, 2015). V zadnjih mesecih se mi je 2x pojavila sledeča zadeva - med vožnjo po avtocesti mi je "iz nule" hkrati vrglo ven ti dve napaki Danes sem tudi občutil, da je DSC dejasnko res "crknil" med vožnjo (pri 130 km/h na avtocesti, fun fun fun :)) Po izklopu in ponovnem vklopu avta sta napaki izginili. Ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo in kako to odpraviti? Ima pa mazdica še druge bombončke o katerih vas bom pa še povrpašal... Hvala
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.