Skoči na vsebino

freesty

Člani
  • Sporočil

    5
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dosežki uporabnika freesty

Vsakdanjež

Vsakdanjež (2/14)

  • Predano Rare
  • Prvi teden je končan
  • Dobro reagiranje Rare
  • Prvi prispevek Rare
  • Začetnik pogovora Rare

Nedavne značke

5

Ugled

  1. Imam težavo pri montaži vzratne kamere. Kabel gre iz radia nazaj do kamere in proti kamere se razcepi se na dve dodatni žici(plus in minus), ki pa se morata vezat na kabel od vzratne luči. Težava se pojavi, saj gre za hatchback model in je tablica na odbijaču(kjer bi se kamera zmontirala). Vzratna luč pa na pokrovu prtljažnika. Sklepam, da grejo kabli od luči proti haubi in bi nekje na poti prestregel žice in gor vezal kamero. Ne vem pa kje se naj lotim, katere žice so prave. Bi prosil za kakšno usmeritev preden razderem pol avta
  2. Sem naredil tak kot si napisal. Zice od zvocnikov sem precvikal in prilotal na činče. Priklopil in dela tak kot treba. Hvala 100x. Sem že bil na robu obupa
  3. Sem napisal kitajcom in so mi tole odgovorili: 1. Yes, you can connect the speaker cable to your car directly bypassing the amplifier. Then the Bose system has no function with the radio. Are you sure you want to do it in this way? Ne razumem cisto kaj to pomeni, jaz sem mislil, da ti činči bypassajo radio amp. Ker zvocniki tak grejo v car amp pa pol od tam dalje v radio. Tak da Bose amp je v vsakem primeru in the picture.
  4. 292505n IBB.CO Image 292505n hosted in ImgBB Tak sem prelotal ze kable od zvocnikov, da so sli skoz tisti filter. Takda lahko potem odlotam pa cince gor nalotam in priklopim na tele konektorje?
  5. Kupil pred casom Joying avtoradio, ki bi naj bil namenski za moj avto. Mazda 6, 2010 z Bose ozvocenjem. Prilega se vse, konektorji pašejo. SWC dela. Težava je pa sledeča: -na volume 1 je radio preglasen, sem neko kompenzacijo dal na 0, loud na OFF, se vedno prenaglas. -Ko se radio prizge je na volume 0, cisto rahel static noise, ce dam na 1 ali vec, je static noise dosti bolj opazen. Glasnost je pa enaka, ne glede na volume radia. Sem vmes pojamral eni car audio trgovini pa so mi prodali nek filter. Ko sem to zmontiral, je glasnost na 1 zdaj ustrezna, vendar mi zdaj šumi carplay ze na 50%. Na 100% pa je zdaj glasnost 30% tistega, kar je bilo pred tem filtrom. Torej pretiho plus zacne sumit nad doloceno glasnostjo. A ma kdo kaksno idejo kak to najlazje resit? Sem razmisljal, da bi ta filter vezal na eno stikalo. Pa bi potem za nizje glasnosti sel zvok cez ta filter, ce bi hotel pa glasneje pa mimo filtra. Al pa bom odmontiral pa nazaj poslal, ce se ne najde boljse resitve :)
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.